МАЙското човече тумбачето на мама рита вече- Тема 7

• 29 364
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Да не разваля сега колорита и уюта  Laughing  Hug

Защото влязох да кажа, че ми дотегна от тея кюфтета! Айде да стават, че да измия, да изчистя (сутринта чистих с прахосмукачка, ама в кухнята пак ще пусна след малко) и да седна. И тъкмо ще седна, и мъжът ми ще си дойде! Simple Smile Ех, колко бързо минава времето! Simple Smile

Мяучеее, с тебе да не се скараме за дъжда?  Laughing Аз дърпам насам, ти - натам. Ми викам да се срещнем "посредата"  Mr. Green във Варна. Варналийки няма да са доволни, ама хич да не те интересува - важното е, че ще сме всички заедно и ще си имаме дъжд! Simple Smile

# 466
  • offshore & overseas
Да не разваля сега колорита и уюта  Laughing  Hug
Тц, още по-уютничко ми стана. Mr. Green
Ми викам да се срещнем "посредата"  Mr. Green във Варна. Варналийки няма да са доволни, ама хич да не те интересува - важното е, че ще сме всички заедно и ще си имаме дъжд! Simple Smile
Дадено! Ще си бием една варненска среща. Не че познавам града, но предполагам и тукашни агенти със широки души ще излязат. Laughing

# 467
  • Бургас
За много години маминки!Нека 2014 год. бъде за всички ни изпълнена с много емоции, всички да бъдем много здрави и усмихнати и да гушнем най-сладките бебоци Май месец.

Вече ще бъда по-активна в писането, тъй като АГ-то ми забрани да работя и съм от днес в болнични  #Crazy
Когато ходих миналия месец на ФМ доктора ми каза, че имам ниска плацента, която трябвало да се наблюдава до 32-ра седмица дали ще се вдигне, но не ми каза от какво да се пазя и аз не се притесних грам.
Но по празниците получих зацапване и контракции, за които също не се притесних защото не знаех дали са такива на 100%. Отделно от това не бяхме в града. Като се върнахме в Бургас си ходих на работа 2 дена и пак си усещах корема адски твърд и ми се гадеше, и реших едва ли не на майтап да ида до АГ-то да питам това контракции ли са и какво да пия.
Та веднага ме гледаха на ехографа и ми каза да спирам с работата  #Shocked  Плацентата ми била много ниско долу и с това зацапване и контракции имало предпоставки за отлепването й. Изписа ми Нутри-Маг и Но шпа за болки и сега ми е супер шантаво да лежа цял ден и да топля матрака  Rolling Eyes
Моя бебок е много активен от 1 месец на сам, но тъй като и той е надолу с главата и усещам ритниците около пъпа и корема ми направо си мърда с тях. ММ много се забавлява на подскачането на корема  hahaha

Карола страшно много ме разсмя с описанието на ставането ти от леглото. Моя корем не е много голоям, понеже бебо  е по-надолу (явно заради плацентата) та все още ставам що годе лесно, въпреки, че понякога карам ММ да ме бутне за по-лесно ставане.  Joy Joy Joy

На всички узнали пола - Честити гащи   bouquet
На получилите добри резултатие от изследвания пожелавам до края на бременността да нямат повече никакви тревоги от такова естество.
ДОбре дошли на новите мами.  newsm51

Относно кг и аз съм около +9, а не ям много и АГ-то много ми се кара  Shocked А дрехи за бременн си купих още съвсем в началото, тъйкато много ми убиваха дънките долу ниско и беше наложително.

Лека вечер за сега от мен. Извинявам се за дългото ми писание  Wink

# 468
 newsm53 Приключих! Чистичко, сготвено (та чак и сервирано) и си направих кафе, че от сутринта се каня да пия Simple Smile Ако ви се оплача по някое време, че не мога да заспя - напомнете ми го!  Laughing

Мира, добре завърнала се! И ти се беше покрила Simple Smile
Мяуче, аз Варна я познавам горе-долу. Т.е., ако съм там и искам/трябва да ида някъде, знам как. Много го обичам този град! Simple Smile Та ще мина "напряко" през Търговище да забера Мимолетка (с хеликоптера), пък ти със самолета може да обереш мами от другите градове Simple Smile

Тъй. Приятна вечер, момичета! Simple Smile Да се нахраните хубаво и да спите спокойно! Simple Smile

# 469
здравейте  моми4ета при мен е много странно   newsm78 в на4алото ка4их 4-5 след това смъкнах 2-3 и сега за 5 месеца съм ка4ила общо 5 мисля 4е за сега е добре , но като знам има още около 4 месеца в които казват 4е се ка4ват най-много. Нека да ни е добре беб4о а пък после ще се справя ме с килогрмите Simple Smile
Искам да питам и нещо друго някой знае ли кога има "ден на отворените врати " в АГ-то

# 470
Здравейте мамчета  Hug
Аз днес след великото лежане и мързелуване последните няколко дена най-накрая се мобилизирах и с една приятелка кръстосвахме улиците цял ден. Видях, че обсъждате килограмите - моите за сега са +2, което като ви чета май си е направо страхотно..но проблема е че моя старт е дооста висок за съжаление поради здравословни проблеми преди време. Иначе винаги много съм се страхувала да не стана като кит като забременея щото съм си предразположена към напълняване. За сега вървя добре, ама да видим как ще по натам. Whistling Моята закуска е между 12ч и 14ч, като гледам да е мюсли с мляко и след това чак вечерята. Само, че винаги след вечеря ме избива на сладко и мога да омета целия шкаф...залъгвам се с плодове..но накрая винаги завършвам с нещо шоколадово. Направо не мога без сладко,даже и ден. Tired
Момичета много ме разсмяхте със методите си на ставане. Joy За сега ми е лесно. ММ пък си мери корема с мен- ами почти сме ги изравнили, въпреки че всички ми казват че почти не ми личи.  hahaha
Иначе и аз имам проблеми със съня - ето снощи: нито едвам заспах след като се въртях поне 2 часа..после постоянно се бъдех..и накрая сутринта от 7ч еййй такива очи ококорих. Shocked Вчера сутринта пък в 6.30ч бях станала да правя сандвичи на ММ за закуска..то хубаво ама се оказа че няма хляб, та се разочаровах и пак си легнах.  Mr. Green
Но след днешната разходка съм най-доволна защото най-накрая си намерих дънки и клин за бременни на супер цена.  newsm44От  LC Waikiki от МОЛ Сердика си ги взех. Дънките освен че са много хубави, стоят и супер. А и цената им беше чудесна - намалени от 54лв на 30 лв. А клина - от 24лв на 13лв. Така че мами ако има такива измежду вас които си търсят дънки - може да отскочите до там. Аз съм супер доволна.  newsm10
Днес другата ми задачка беше освен дънките да проверя цените на бебешките дрешки по магазините-както в мола, така и разни квартални по пътя. Ами да ви кажа не ми хареса това което видях..ама никак.  #CrazyМного приятно ме изненада едни нов магазин в Галакси Мол - "Рая тойс". Цените им бяха доста добри, дрешките са хубави и български.  Simple Smile
Целта на това сравнение беше да видя каква е горе долу цената на отделните дрешки, тъй като по повечето английски сайтове в момента има страшни намаления. Дори и в Mothercare. Снощи доста се порових и съм доста впечатлена от цените на стоките там. В събота с ММ ще отидем и до още един магазин и след това вече мисля като се прибера да пусна поръчка тъй като наличностите се изчерпват бързо заради големите намаления.
За сега ви оставям, че да направя нещо за вечеря и после може пак да се включа.  Laughing

# 471
CieraLeon   bouquet благодаря за инфото. Така е, на прегледа беба я "гониха" с накрайника на ултразвука и над пъпа Simple Smile за разлика от предния месец, когато я търсиха под пъпа  Joy
Наташка Начашка аз се меря само в къщи, по бельо, веднъж на г.с. - сутрин преди закуска
при АГ не се меря, защото то сега зимата, надрундени със сто дрехи...ще има отклонение Wink

Мяуче споделете мнение от отворените врати, може да сте от полза на все още неизбралите мами(ти знаеш аз на къде съм се насочила Simple Smile )

Mira_AST  и нашата беба рита в пикочния мехур...днес пред кабинета, докато ги чакам да отворят за изследвания, тропах от крак на крак, а уж бях пишкала в къщи на тръгване и се притеснявах, че няма да събера материал  hahaha но беба се намеси хаха

Каролка  мини една прахосмукачка и у нас Rolling Eyes  hahaha аз още съм в офиса, сигурно след половин час ще си тръгна Sad

моят въпрос на деня е... вас хвашта ли ви жега от ей така? аз ходя по тънки блузки и ми е жега, в къщи държа ММ на студено, не давам да се пуска нищо. че иначе няма да мога да спя (не че не ставам по 10 пъти нощеска)

# 472
И аз много обичам Варна, 5 години живях там докато следвах. Прекрасен град. Такива хубави спомени, но най-хубавия гледката от 35 блок от 13 етаж - морето и Кулата на Морското и мирис на море Simple Smile))

@моникат аз на работа ме хваща жегата, и спирам всичко. но от вчера съм забелязала,че съм и крива Simple Smileсдържам се с хората около мен, но аз съм си крива за мен, и ми е некомфортно.

# 473
Варна  newsm76
Първо живях в 18ти блок на 14я етаж и знам прекрасно каква е разкошна гледката ммм
Сега имам апартамент до автогарата...без гледка хихи...но го имам

За дрешките оооо ДА английските сайтове са се пръснали от намаления и мама сега поръчва и купува
и...още е тайна, но ако АГ разреши другия месец ще отида до Лондон да си ги прибера  Praynig

Зеделина едва ли си започнала със по-високо стартово тегло от моето ...аз съм си хипопотамче и без да съм бременна и силно се надявам да избутам бременността нормално и да мога да се движа до края...

Само аз ли не ходя на "отворени врати и лекции" ...аз разчитам на вас и на шестото си чувство за това кое е правилно и кое не и т.н. Simple Smile

ох че ми е трудно да пиша...Манол(най-дебелия от трите ми котки) е легнал върху дясната ми ръка с муцуна на корема...и като цяло от 2дни ми ляга все на корема...което е странно за него  newsm78

а сетих се!имам въпрос ...освен дрешките в Англия са намалени и бебешките аксесоари и козметика...вие кои марки предпочитате и препоръчвате визирам кремове за подсичане, шампоани и тем подобни???

# 474
Варна  newsm76
Първо живях в 18ти блок на 14я етаж и знам прекрасно каква е разкошна гледката ммм
Сега имам апартамент до автогарата...без гледка хихи...но го имам

За дрешките оооо ДА английските сайтове са се пръснали от намаления и мама сега поръчва и купува
и...още е тайна, но ако АГ разреши другия месец ще отида до Лондон да си ги прибера  Praynig

Зеделина едва ли си започнала със по-високо стартово тегло от моето ...аз съм си хипопотамче и без да съм бременна и силно се надявам да избутам бременността нормално и да мога да се движа до края...

Само аз ли не ходя на "отворени врати и лекции" ...аз разчитам на вас и на шестото си чувство за това кое е правилно и кое не и т.н. Simple Smile

ох че ми е трудно да пиша...Манол(най-дебелия от трите ми котки) е легнал върху дясната ми ръка с муцуна на корема...и като цяло от 2дни ми ляга все на корема...което е странно за него  newsm78

а сетих се!имам въпрос ...освен дрешките в Англия са намалени и бебешките аксесоари и козметика...вие кои марки предпочитате и препоръчвате визирам кремове за подсичане, шампоани и тем подобни???

Oh ама какво име за котка - Манол, много ме забавлява. Една колежка си е кръстила котката мадмоазел Меган, трябвало да бъде с М. Сега Манол, хаха уникати ей.

Варна- нямам думи, добре че се разделихме бързо,защото сигурно още щях да съм си там. Толкова да си я обичам. А 18 блок, Наташка толкова добре те разбирам. Изобщо в този квартал витае аромат един - студенти, море, незнам необяснио чувство. Сега като ходя и се сещам, макар да съм толкова далече.  НО винаги като ходим на море, и като се слиза от БУргас към една низина-по -ниско място, към морето и ми замирисва едно хубаво и нахлуват тези спомени. Студентските години Simple Smile))

# 475
Наташке стана ми мъчно за Варна, поздравче специално http://www.youtube.com/watch?v=h7mQv7RKZww  Hug

# 476
И на мен ми липсва....  Hug
Аз учех в ТУ 2години, но просто не си допаднахме с университета и се преместих в Търново...и познай първата година отивам си в неделя в Търново и в сряда вече съм във варна...трудно се разделихме Simple Smile иначе там изживях и голяма любов, и се влюбих в морето, и станах шофьор Simple Smile абе голяма работа е Варна...някой ден ще изгоня квартиранта и ще се върна да живея там Simple Smile

а котетата всеки си има история на името Манол - мяучеше много странно като бебе "маноооууу. маноууу" и от там... Джулая дойде година по-късно и..на 1ви юли - направо си дойде с името, най малката Маша, беше Оля като се появи...после мислехме, че е Мишо, но след дълги огледи констатирахме, че всъшност е Маша хихи Simple Smile

# 477
аз като учех там имах едно гадже -6 год, разделихме се , всеки гледаше в друга посока, но тръгнах да обяснявам че 35 блок се делеше от МУ и ИУ, аз възпитаник на Икономическия разбира се. Все едно гонене, проверки беше, кой легален, кой не. Къде купон, кой се оплакал. Даже си спомням на един купон (единствения с изнасяне на мебели) ни откраднаха дюшека и ние с едната съквартиратка спахме на едно легло докато на другата сутрин шегаджията ни го върна. КОй ще вземе стар дюшек Simple Smile)) И също ходехме на сбирки в 18 блок-купони. Гаджето ми живееше в 18 блок, тъкмо някакъв ремонт бяха направили УЖ, но разбира се мъжка стая на какво да прилича, а банята да не коментирам. Но даже сега ми е хубаво да се сещам дори за това.

@ А иначе аз си мислех,че ще остана във Варна завинаги. Влюбена бях в този град, докато едина година между другото трябваше да взема бързо решение  и се преместих в София. Толкова бързо стана,че не се сбогувах някак си. И така днес ми липсва.

# 478
Хахахаха  Mr. Green Много ми хареса историята на името Манол   Joy

Моникет, ида с метлата, душко!  newsm75 Хем транспорта осигурен, хем да изчистя у вас  Laughing

Жега не ме хваща. Нормално ми е - нито горещо, нито студено. Simple Smile

# 479
  • Бургас
Наташка Начашка  Joy Joy Joy Много интересно си избрала името на Манол, разсмя ме преди лягане.

monicat На мен също не ми е жега. Съвсем нормално ми е, дори на моменти ми става студено  Laughing

Лека и спокойна нощ на всички.  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт