Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предимствата на частната и държавната болница за раждане?
Какво е мнението на участниците във форума за съхранението на стволови клетки?
Какви са мненията за избора на болница за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предимствата на частната и държавната болница за раждане?
Предимствата на частната болница за раждане включват по-голям избор на лекар и по-персонализирано отношение. В сравнение, държавната болница предлага безплатни услуги, въпреки че изборът на лекар може да бъде ограничен. Решението за избор на болница може да зависи от предпочитанията и възможностите на бъдещите майки.
-
Какво е мнението на участниците във форума за съхранението на стволови клетки?
Участниците във форума имат различни мнения относно съхранението на стволови клетки. Някои смятат, че това е добра идея като запас за бъдеща употреба, надявайки се да не им се налага да ги използват. Други обаче изразяват съмнения и колебания относно ползата от съхранението на стволови клетки, особено в контекста на разходите за тази услуга.
-
Какви са мненията за избора на болница за раждане?
-
Какви са мненията за новата визия на форума?
-
Какви са симптомите и препоръките при разкъсване на шийката на матката по време на бременност?

Ех, колко бързо минава времето!

Плацентата ми била много ниско долу и с това зацапване и контракции имало предпоставки за отлепването й. Изписа ми Нутри-Маг и Но шпа за болки и сега ми е супер шантаво да лежа цял ден и да топля матрака 

Приключих! Чистичко, сготвено (та чак и сервирано) и си направих кафе, че от сутринта се каня да пия
в на4алото ка4их 4-5 след това смъкнах 2-3 и сега за 5 месеца съм ка4ила общо 5 мисля 4е за сега е добре , но като знам има още около 4 месеца в които казват 4е се ка4ват най-много. Нека да ни е добре беб4о а пък после ще се справя ме с килогрмите
Моята закуска е между 12ч и 14ч, като гледам да е мюсли с мляко и след това чак вечерята. Само, че винаги след вечеря ме избива на сладко и мога да омета целия шкаф...залъгвам се с плодове..но накрая винаги завършвам с нещо шоколадово. Направо не мога без сладко,даже и ден. 
От LC Waikiki от МОЛ Сердика си ги взех. Дънките освен че са много хубави, стоят и супер. А и цената им беше чудесна - намалени от 54лв на 30 лв. А клина - от 24лв на 13лв. Така че мами ако има такива измежду вас които си търсят дънки - може да отскочите до там. Аз съм супер доволна. 

Хем транспорта осигурен, хем да изчистя у вас