МАЙското човече тумбачето на мама рита вече- Тема 7

• 29 364
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро, девойки   bouquet
Варна ми беше любимият град, до като не отидох в Бургас  Peace  bouquet Казвала съм - обожавам го, искам да живея там, братчето ми и той е в Слънчев бряг от 8 години, та ще ми е хубаво да сме си близко, но това за сега е просто една мечта  Heart Eyes
Карола и Мяуче - мъгла и лошо време да искате, толкова много има, че ще стигне и за двете ви  Grinning
На мен тия дни за първи път ми се сви стомаха на топка, неболезнено, просто на камък. От време на време усещам тежест, но не й отдавам значение.
Обаче ме започнаха киселините, онази вечер чак ми се повръщаше   ooooh!

# 481
Добро утро сладурки,
Аз ли съм най-ранобудна днес?? newsm78    Искам да ви успокоя, поне малко за спането, според мен това са фази......има седмици, в които дори не мога да заспя, и обратно други, в които спя много и непробудно
Днес смятам да се потрудя малко във фитнеса, а после у нас  Joy , тази година още не съм готвила...Милото все навън яде.
Стискам палци на Наташка- да успееш да си прибереш подаръците лично, че и още да си харесаш  Wink За козметиката, аз харесвам Веледа, но смятам в началото само зехтин да ползвам, но каквото и да си говоря и мисля сега ще изчакам акушерката какво ще каже
За лошото време разбрах къде да го пращам, а хубавото?? Joy , тук е слънце и жега, снощи след вечерята термометъра в колата показа 15 Градуса в 21:30 ч.  newsm78 , а аз си мечтая за още малко сняг и студ.
Хубав ден на всички  Laughing

# 482
Добро утроооо, аз също да се отчета с контракции снощи, бяха брутални и не е честно да ми се случват като го няма мъжа ми и съм сама с детето, така че днес яко ще пазя дивана, малката ми помощничка ще се включва днес активно Simple Smile
Тази година си харесах много Хасково, много симпатичен град със страхотен парк, може да се каже, че го обикнах от пръв поглед. Варна, Бургас са ми любими заради морето, но влагата тук ме отблъсква, даже лятото е лепкаво влажно и горещо и трудно дишам тук, нооо както се казва се позакотвих, за жалост не мога като паразит да се приспособя със скоростта с която искам Simple Smile
Днес мъглата е особено гъста, но и слънчо упорито се опитва да я пробие Simple Smile, това много ме радва.

# 483
Добро утро, аз съм на линия също. Ходих да ми вземат кръв и урина. Това ми е втори преглед с вземане на материал. В 22 г.с. било нормално. Иначе вчета правих ФМ, но лекарката нищо не каза за БХС. Предния път резултаите бяха хубави,каза лекарката, може затова сега да не правим.

Разбрах и защо корема на моменти (1-2 дни) беше твърд и по-подут, тежко ми беше. Било Бракстънови контракции. Днес и вчера пак си нормална, меко коремче, сгъвам се, чувствам се удобно (пу пу).

# 484
  • offshore & overseas
Добро утро, мили дами!

Аз днес съм една идея по-спокойна, но съм си нащрек, де. Може би ме успокоява това, че в легнало положение нямам контракции (легнала наляво, ъф корц). За ставането от леглото щях да кажа, че аз още не съм приела кълбовидната форма и не се търкалям като житената питка, но все забравям първо да се подпирам с ръка, за да не напрягам корема.

И аз харесвам Варна, макар и хич да не я познавам. Все пак съм била там, което не може да се каже за някои други градове. Но бидейки малко нещо космополит, реално нямам любим град в Бг. За сметка на това съм влюбена в Москва, Прага, Щутгарт и Вашингтон (Диси). И отвратена от Ню Йорк. Stop

Наташке, аз също не ходя по такива мероприятия още, макар че принципно съм навита, ама само заради купона. Там, където ида аз, обаче, онез, дето искат да слушат (и да си записват - о, да, има и такива), няма да са много доволни. Още първия път (2006-2007) се проявявах като ужасно лоша и приказлива ученичка. Laughing

Бай дъ вей, Монката, който по принцип си обича лъв ми, идва да ми се гали и ми ляга на корема, само и единствено когато съм бременна. Тази бременност малко закъсня, ама аз нали се крих, пък е и момче...

И аз започнах висшето си образование в ТУ (София), ФКСУ, но не бях готова нито за вишу, нито за техническо образование въобще (лелеее, това беше преди 21 години, Боже, Боже!) А много ми се щеше да уча точно това и трудно го прежалих. Ма то като не би, не би.

Най-добрата козметика за бебета според мен е с марка Мустела, но ме е яд, че е толкова скъпа, и не я купувам като форма на протест (но може пък някой да ми подари). Бих се прежалила, само ако детето ми има крусти или сериозен дерматит. Ако са включени в намаления, взимай!

Аз тука си използвам нещо средно скъпо и средно хубаво - Хип/СебаМед, но често пъти само Бочко, а най-вече любимото ми - нищо, но от сърце. Знаете ме по отношение на плескането. На моменти ме фаща щурата амбиция и мажа, но си заминава за ден-два, и после настъпва период на активно немазане. Laughing

Всъщност, освен шампоанче и нещо за измиване, за бебето нищо друго не ви трябва - в общия случай това.

Мииии, това е. Супер лошо време и днес - ура!! Звездичке, хубавото си го задръж през зимата. През лятото ако ти дотегне, можеш да пращаш по малко. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 10:54 от Мяуче

# 485
Добро утро майчета  Laughing
Тази нощ пак не се спа...снощи едвам заспах в 1ч..и в 3 вече бях така  Shocked .Та още не съм заспивала. Дано скоро отмине тоя период.  Praynig
Наташке за хипопотамчето почти съм сигурна че съм по-голямо.  Whistling Преди почти 2 години ми оперираха 7см. киста на яйчника, която докато си я отглеждах в продължение на 1 година  с надеждата да намалее ми костваше 20 кг отгоре които така и не можах да сваля. Хормоните ли ми се объркаха..не знам какво се случи. От тогава съм си с почти една бременност отгоре по отношения на кг.  Joy Иначе и аз като теб не ходя на оторени врати. Чакам след 1 седмица да отида на преглед и да питам доки къде ще го раждаме Макарон. Където каже там съм.
Каролче така ми харесаш - активна като преди.   bouquet хайде сега чакаме и сутришното кафенце. А така ми се пие но ме мързи да си направя. Само успях да си придърпам лаптопа в леглото. hahaha
cherry_spa надявам се днес да си по добре и повече да не се повтарят.
Аз пък да ви се похваля.  Mr. Green След вчерашното обикаляне по магазините снощи пак прегледах какво става в сайта на Mothercare. Ами в момента един голям комплект на Tommeе Tippeе  ( http://www.mothercare.com/Tommee-Tippee-Closer-to-Nature-Essenti … 8,default,pd.html ) е на много изгодна цена. Дори и в ebay върви на около 100 паунда. И тази сутрин ММ го поръча.  Това ще ни е първата официална поръчка за бебо. Мисля утре да отида и да си взема възглавница за кърмене ( тези дето се ползват и за сън, и са като големи кремвирши.) Намрих ги в  Рая Тойс по 22 лв. Усещам се, че някакъв бесен ентусиазъм ме е обзел и така ме сърбат ръцете да пазарувам, че съм точно както каза ММ - като луд с картечница.  hahaha

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 11:53 от zeldelina

# 486
Добро утро май-чета Simple Smile
Сутринта ходих да си запазя час за ФМ за другата седмица...да се видим с бебчето  newsm03
Доста сте изписали, и да кажа първо че много се радвам за резултатите на Соник и пожелавам на всички много спокойна и безпроблемна бременност, с едни здрави и красиви бебчета накрая  Hug
След това за килограмите гледам че сте обсъждали, аз съм качила доста около 7 от началото, но моята АГ каза че съм добре. Щом тя казва значи всичко е наред, само да не се търкалям че и аз си бях с килограми в повече като забременях...Ям много сладко и общо взето вече всичко ям и то по много чак се плаша  Joy
Снощи много ме измъчиха киселините на два пъти вечерях, хем съм гладна и ми е вкусно , а като хапна и съжалявам че съм го хапнала...много неприятно  ooooh!
За ставането си ставам и сама все още малко като бабичка бавно ама ставам, но ако легна на дивана/ защото е твърд и неудобен за лежане/ или седна в по легнало положение свлечено такова и после немога да се изправя, режеща болка в кръста , точно както някоя от вас по назад го беше описала /забравих коя Simple Smile/.
До сега имах пак работа и каквото писах писах, пак си забравих мисълта...после ако имам време пак ще ви пиша  Hug
Като започнах да пиша никой днес не беше писал, а като го публикувах вече има за четене Grinning
Eleonora и аз съм така както вече писах с киселините и понякога чувствам че ми тежи корема, хем ми тежи хем ми е тежко ... странна работа
Звездичка при мен го пращай хубавото, тука беше мъгла студено, ужасно , сега взе да се вдига да не си го пратила вече  smile3521
Cherry  не се натоварвай, едва ли имаш толкова неотложни работи за вършене, почивай си и си мързелувайте с бебенцето Simple Smile
Сиера и при мен е така, понякога ми е твърдо друг път меко и викам това все едно един път съм бременна друг път преяла Grinning ... а то какво било Simple Smile
Ей къде я подхванахте и тая тема с ученето...тоя семестър така съм пуснала двата края че се притеснявам доста, и даже не ми се мисли...
Аз със спането за сега нямам проблеми и дано да нямам за напред, но аз всяка сутрин ставам за работа и вечерта си лягам с нетърпение  smile3524
Сега пак ви оставям освен ако някой не е писал докато и аз , до после  Hug

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 11:29 от miglena_vl

# 487
Добро утро Simple Smile
Откакто се разхождам вечер преди лягане по около час, спя непробудно в къщи... Пу пу
А като спя при ММ ставам по 3 пъти до веце странно...ама сега нали не си говорим :/ ще се насладя на пълноценен сън, а и имам още тоооолкова много да уча. Проф по руска литература смята, че да прочетем 20 романа класика за 4 седмици е напълно възможно...
Да се похваля мама вчера пак е обзавела беба с нови покупки Simple Smile розово яке, жилетчица, туника на Джан Франко Фере от 80 намалена на 12 паунда (не издържах ми вика) дънки, ританки туй онуй и ест размери 6-9-12м Simple Smile
В Исперих цяла седмица времето е разкошно, денем не палим парното, отварям всички прозорци и си ходя по тениска в нас.. Ако се задържи и през уикенда топло и слънчево ще направим едно барбекю в близката горичка - местноста Ахинора Wink завиждайте ми опа тей де стискайте ми палци за хубаво време Simple Smile
Зеделина аз като бях малка до 5ти клас бях балерина, после започнах да тренирам волейбол, баскетбол и станах височка и едра. Кг ми варираха през годините, но като цяло съм 70-75кг (173см) последните 3-4 години... И ако вляза в групата на +30 кг ще стана 100кила тюлен, а хич не ми се иска. За сега съм +6 и силно се надявам до края да не кача повече от още 10тина
Хубав ден сладурки, аз поемам лекциите и грабвам хубавото си кафе. Адиос

# 488
Наташка това с пикника, някъде на слънце на някоя полянка ми звучи страхотно... ако е топло през някои от почивните дни може да идем и ние...идеята е страхотна Simple Smile

# 489
Здравейте  Hug
Май повечето сме с проблемен сън. Аз заспивам лесно, но само за около половин час.После следва няколко часа будуване и после вече спокойно си спя.
Каролка, ще чакам хеликоптера  newsm52 Аз Варна я бях превърнала в квартал, когато ходих на работа.Обожавам морето.Искам да живея край морето, обаче...
Наташка , за козметиката ползвах Хип, Клоран, Мустела и Бюбхен. В началото бяхме започнали с някаква куча марка (не ми повтаряйте грешката) и Далия се обрина.Педиатърката ни каза, че понеже е много бяла, за нея само хубава козметика се полага.Сега пак ще наложа на тези марки.
Тези дни трябваше да ми правят ФМ, но апарата се е развалил .Каръщина.Утре влизам в болница формално заради болничния.Ще стоя до обяд и следобедите ще си се прибирам в къщи.

# 490
  • София
Добро утро, аз съм на линия също. Ходих да ми вземат кръв и урина. Това ми е втори преглед с вземане на материал. В 22 г.с. било нормално. Иначе вчета правих ФМ, но лекарката нищо не каза за БХС.
Той втория БХС се прави до 19г.с. по мои спомени. След това вече резултатите не са меродавни. Но щом си правила първия и е бил ок, едва ли има смисъл да се прави втори.

Наташка, определено ти завиждам за хубавото време. Но ако трябва да съм честна най завиждам на американците - искам и тук арктически студ и 2м сняг. Още си спомням с носталгия зимата преди 2 години, когато беше -10 и имаше много сняг. Надявах се и тази да е така, но уви.

Киселини имам от време на време, предполагам, че зависи от това къде се е паркирало бебето. Понякога нямам никакви, обаче в някои дни направо загивам.

Козметика с Ники ползвах предимно на Мустела, но този път мисля да заложа на Babylove на DM. Ники имаше кошмарен атопичен дерматит и бях изкупила де що имаше медицинска козметика, от която нямаше никакъв ефект. Та се убедих, че скъпата козметика не е гаранция за добър резултат.

# 491
Наташке- познах . hahaha Аз съм малко по-голямо хипопотамче, ама здраве да е  Joy
По е важно бебоците да са наред, пък ние надявам се ще ги свалим тея килограми. Дано поне да можем да се движим накрая  Joy
Като говорите за морето..ех как ми се ходи. Аз ако не мога да отида сигурно ще полудея. Не мога без моренцето, пясъка...слънчицето. Имам чувството че съм била планувана за някой тропически остров, но по погрешка при доставката са се объркали и са ме оставили тука.  hahaha
По принцип имахме традиция май месец да изкарваме по десетина дена на морето. Водата е студена но става за къпане, спокойно е и само обикаляме по плажовете и заведенията. В този период аз само се тъпча с риба и рибни чорби без да ми омръзне.  Mr. Green А сега като се сетя, че заради гаденето за тея 5 месеца съм яла риба само 2 пъти...направо ми се реве.
За това още като разбрах кога ми е термина съм почнала пазарлъка с ММ за едно макар и по-късно моренце. Всички много ми се смеят на желанието и ме убеждават, че като дойде бебо за никакво море няма да се сетя..но аз сега си искам. Whistling
Даже вече правя планове и за другото лято да отидем в Турция - то за Макарочно  няма да се плаща нищо- само за нас двамата.   Nature Sunny

# 492
  • Бургас

Добър ден и от мен! Hug
Аз проблеми със съня за сега нямам, рядко ставам и до 00, най-много1 път на нощ и като гледам вие какво сте писали съм си направо късметлийка  newsm78
Днес се опитвам да свикна с новата ситуация- без работа и с лежене по цял ден, но пуснах една бърза прахосмукачка, че свекър ми идва на гости и не се удържах.
Времето в Бургас е хладно, но слънчево и за мен е перфектно. Не харесвам гадното, мрачно и студено време.
Вие от кои сайтове си избирате дрешки? Аз за сега само разглеждам, не смея да купя още нищо за бебчо.
Въртят ми се идеи за детска стая с някакви сини облаци и кошари  Laughing
Когато ми разрешат да се разхождам по 2 часа ще почна да пообикалям магазините, което се надявам да стане по скоро  Mr. Green

# 493
Аз лично дрехи (и не само) не купувам от сайтове (за сега), защото съм нетърпелива и трябва да ги имам на момента Simple Smile Пък за сега нищо не съм купувала и от тук, защото едно,че нямам муза, второ, че си имам доста Simple Smile Само тр да ги попрегледам, ама ще е към 8м сигурно Simple Smile

# 494
Mira_AST аз гледам тези- ebay.co.uk, http://www.mothercare.com,  http://direct.asda.com/george/baby-clothes/D5,default,sc.html и http://www.sportsdirect.com но определено има и още много сайтове.
Сутринта първата дрешка която поръчахме беше тази:http://www.mothercare.com/Mothercare-Blue-Mummy-and-Daddy-Pyjama … 7,default,pd.html Видяха  ми се много сладки  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт