МАЙското човече тумбачето на мама рита вече- Тема 7

• 29 364
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
Да се отчета и аз  Mr. Green
Момичета не знам как е при вас но мен такъв мързел ме тресе..че направо не е истина. Нищо не ми се прави - само да си лежа и цъкам на компа. Дори за вода ме мързи да стана, а хем съм жадна. И то вече 2-3 дена ме държи...дано ме пусне. newsm78.
Отделно и носа продължава да ме мъчи. Настинката ми отмина и замина..но запушването на носа не. Всеки ден точно по часовник ми се запушва между 16 и 17ч. както и кум 5ч. сутринта. Това не се издържа вече. ММ ми купи капки за 10 лв ( нещо са го врътнали в аптеката  #Crazy) но от тях никакъв ефект. И за това си слагам Муконазал. В листовката пише че няма опасност..ама почвам да се притеснявам. Онзи ден четох че при някои жени носа се запушва като страничен ефект от самата бременност. Ако това е станало и с мен..не ми се мисли. Някоя от вас има ли такъв проблем?  Thinking
malko_angel4e_  ти си герой  bouquet да са ти живи и здрави бебоците, пък дали 3 или 4..няма значение.
monicat честити розови гащи   babyuu
LizyD за такива бебефони не съм чувала, но ми се струва безсмислена тази функция. Ами представи си не отчете дишането - ами че то инфаркт може да си докараш от едната глупост. Но това си е мое мнение разбира се. Аз по скоро бих се стресирала отколкото да съм спокойна.

# 391
zeldelina и моят нос се запушваше, но през нощта. И аз четох, че може да е от бременността /заради повишените течности в организма/, не знам доколко е вярно. При мен отмина за около месец. Пръсках си Африн, но не мисля, че имаше кой знае какъв ефект.

# 392
  • Пловдив
Зелделина на климатик ли се отоплявате?И моя нос е всяка нощ запушен,но съм сигурна,че е от климатика в стаята.Иначе след като си направих теста за бременност,си поревах малко и после видях,че има кръв  по кърпата за нос.После прочетох,че това били от първите симптоми на бременност-запушен нос и кървене от носа.
Ангелче и аз за това си помислих,но не посмях да го напиша.С три или с четири-да са ви живи и здрави,все ще ви е трудно,но пък радостта е пълна в такива семейства.
Аз бях на консултация-всичко си беше наред-притесненията са само в главата ми.
Лекарката ме гледа на ехограф,не беше включен от касата,но срещу 10лв. ми обърна много внимание.Гледа околоплодните води,шийката,плацентата.Каза,че ехографа не засича контракции,това усещане по-скоро било от разтягането на матката.Все пак ми увеличи Магнерота,ще го пия един месец.Накрая каза,че вероятно е момиче,но не е 100% сигурно,защото бебо си беше свило крачетата.Чак не можах да повярвам,настроила съм се пак за момченце,но кой знае.Майка ми много иска момиченце.
+2 килограма съм,едва ли от празниците,все пак трябва и да качваме вече.
Та така от мен.Поуспокоих се,дано и в петък всичко да е наред  Praynig

# 393
Di83 не се отопляваме на климатик ами на парно. Проветрявам редовно, така въздуха не е сух или застоял. По принцип носа ми изключително рядко се запушва( последните години почти не се сещам да съм имала проблеми), а за да стигна до капки - трябва да е тотално и да не мога изобщо да дишам.  #2gunfireТочно така се получава сега по едно и същио време. А на всичкото отгоре май и киселините почват да ме мъчат малко по малко.  #CrazyОт 3 дена ту се появяват..ту не...ама за сега се понасят. Ще видим понатам как ще бъде.

# 394
  • offshore & overseas
Е, Соник, жалко, че така те мотаят, но пък дългото чакане може да се компенсира с отлични резултати - ха дано. Аз помня, че нещо беше писала назад, май за амнио ставаше дума. Или пък не?

Зелделина, пробва ли с Виброцил? Мен само това ме оправя сега (не че го ползвам често). Може от сухия въздух да се запушва нослето, да. От самата бременност също. Нали знаете, че всеки го удря в слабото място. Мен ме удари в червата. Laughing

Малко ангелче, добре си се подредила, хихи. Laughing Много е готино това с трите бебета! Heart Eyes Отдавна искам да ти го кажа, ама нали не пиша много напоследък...

Реално не ми се вярва да са 4, ама пък защо ще се съмняват, явно нещо са видяли-недовидяли. Хайде, да стане туй, което искаш, или пък най-доброто за семейството! Hug

Дет вика Моника, решаваш си възпроизводствения въпрос от раз. Mr. Green

Всъщност, аз се кефя, че не съм си го решила така, ами ще си изживея три отделни бременности с всичките им плюсове и минуси. Пък и ние в рода нямаме близнаци, така че не съм се и надявала.

Нещо исках да напиша, но ми изхвърча от кратуната.

Всички майчета ми потвърдиха за утрешните ОВ, така че - до утре, дано всичко да е наред. Пууу, че съм суеверна.

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 11:05 от Мяуче

# 395
  • Враца
Момичета много съм ви изпуснала напоследък покрай празниците

Честита Нова 2014 година. Пожелавам на всички здрави и усмихнати бебчета и да бъдем едни щастливи горди родители.

Набързо да ви се похваля от прегледа днес - It`s a boyyyyyyyyyyyyyyyyy stork-boy и отивам да ви чета назад

И чела недочела последния месец ме пипнаха какви ли не настинки и вируси докторката ме научи да си взема морска пода спрей от аптеката - има два вида за профилактика и запушен нос. Нещо прекрасно е и на момента отпушва носа и намаляват секретите, а е и безвредно за бременни

# 396
Добър вечер кажи речи по никое време... Изкарах един сън от 22:00, а сега - филми. #Shocked
Di, важното е, че си проверила и вс е под контрол.
Zeldelina, и мен започват да ме мъчат май киселини...даже в момента съм с чаша газирана вода в ръка, ч чак ми се  Sick
Хайде,май-чета, лека ви нощ   smile3524

Wb честито синьо щъркелче! Simple Smile

# 397
Мами, здравейте.

Как сте?
Аз имам чувството,че последните 3 дни корема ми се изцъкли много - голям изведнъж и ми затежа. Лекинка болка на стомахче имам,незнам защо така. Не спя добре. Само се въртя нагоре надолу, и то корема  насън го хващам все едно местя камък. Нпараво се плаша, ако сега ми тежи, какво ще е след 1-2 месеца.

При вас как е

# 398
Добро утро,
Така е и при мен. По празниците порастнах на корем. не ми тежи, но започна да ме възпрепятства при обуване на чорапи, обувки. Както и вечер ме "подпира" при спане, та се въртя насам натам, докато се наместя и съответно сънят ми се накъсва...

# 399
Ciera за съжаление имам същите оплаквания, но незнам от какво са...боли ме ту в ляво, ту вдясно, ту долу, ту под ребрата и самите ребра...нощното пишкане ме убива(по-скоро убива съня ми) сутрин едвам се надигам към 8 да отида до 00 и после няма заспиване...Моята нова приятелка Февруарския хипопотам ще ражда след 5седмици и хем малко и завиждам, хем като гледам как е трудно с големия тумбак и не ми се иска да идва 8я месец скоро...да се похваля аз днес влизам в 6-я ...ми то не остана Simple Smile

# 400
Много се притеснявам.

Онзи ден бяхме с мъжа ми в един магазин за обувки и аз в желанието си да пробвам установх,че ми е трудно (не невъзможно) да се наведа да си събуя ботуша, да си сложа другата обувка и да се изправя. Зарязах всичко и си тръгнах.

Бяхме на обиколка и аз замръзнах на една седалка в Технополис, където правят масажите ако се сещата с едни уреди. Не можех да стана оттам. Само искам масаж на гърба. Даже се замислих дали да не си взема великия уред (250 лв, онлайн 219 лв).

Наташка гледам,че си с близък до моя термин.  Всичко хубаво и дано не ни тежи много.

Преди години работех по заместване на една майка. И като си предавахме рабоатата (тя беше в 9 мес. вече) само си мислех "Боже как може да диша толкова тежко, едва ли и е толкова зле", да ама не. Сега започвам да я разбирам защо е пъхтяла.

# 401
  • offshore & overseas
Хихихи, на мен още не ми е толкова тежко (23+2 дни, понеже нямам тикер, няма и да си сложа), но се задъхвам зарад контракциите. Установила съм, че ако дишам по-начесто и дълбоко, ме отпуска. Щото като ме спипа някоя по-къдрава, ми причернява напрал. Laughing

Такааам, установих какво съм искала да кажа. Честити розови гащи на monicat, честити сини на wb! Специално за Мони чаках с нетърпение да разбера и много се радвам за вас (а малко и завиждам, кога ли ще престана Crazy).

Аз не спя добре, защото нощем искам да наваксам с... „развлеченията” и зяпам кримки по тиви (в компанията на плодове и сладкиши). Кога ли ще ми дойде акъля? Не в тоя живот явно. ooooh!

Егати, това ми било майка на 3 деца. Е, бъдеща майка на 3, айде - отпускам си още 4 месеца глезотии и край.

После ще ви разказвам има ли живот след смъртта. hahaha

То ще има и други свидетели, тъй кат гледам, де.

# 402
  • София
Добър ден bowuu
Аз определено поскърцвам на момента, наболява ме левият крак и тазът като ходя. В предишната бременност по-късно ми се появиха тези екстри. Като спя също не ми е удобно и постоянно се въртя.

Мяуче, правилно си запомнила, от амнио чакам резултати. По-късно пак ще им звъня на тези от лабораторията, вече сигурно им прилошава като ме чуят. Crazy

Приятно изкарване на отворените врати днес.

# 403
  • offshore & overseas
Ааа, туй със скърцането при мен е от егн-то.

Да, след малко изчезвам, че трябва и работа да се върши преди отворените врати поне. То се е видяло, че по време на и след ще се разпуска. hahaha

# 404
WB Честито момценче  Grinning добер дошла в моят клуб

Мацки за корема и на мен им тежи даже съм станала толкова мързелиав и тромово че се плаша от себе си на всичкото отгоре ни спляха йогата за бременни и ще я пуснат сигурон след 2 месеца когато вече съвсем няма да мога нищо да правя . Но пък е хубаво че при нас по една телевизия дават 30 миннутки упражнения за бременни и довечара ще си пусан да направя нещичко .

Имам да правя курсово работа а в Петък имам изпит и съм доста притеснена защото по цели нощи не спя и ме е страх еч ще задрема там . Днес нямам нищо в университета и ще си почивам . Аз пък да ви се похваля предложиха ми в стаж в една от анй-големите кантори в Копенхаген  Embarassed Embarassed .

И последно за хвалба бебета са 4 ри  Embarassed Embarassed Embarassed дупе да ми е яко с 4 момчета . Хубавото е че имам кой да ми помага дори когато приятелят ми замине за Афганистан .

Приятен аз смятам ад свърша малко рабата по банките и да поуча малко . А вие да разкажете как са минали отворените врати . Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт