МАЙското човече тумбачето на мама рита вече- Тема 7

• 29 364
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, май-чета!
Честит празник на всички именици! Да са живи и здрави!
Моника, на 03.01 бях на преглед точно при д-р Милена Цолова. Случайно си я избрах. Много мила, внимателна, обяснява точно и разбираемо. Огледа всички органи на бебенцето много внимателно и подробно, даже пусна шега относно наличието на мозъчна гънка  Simple Smile /за протокола за пръв път ходя на ФМ, с дъщеря ми още не беше толкова разпространено това изследване/. Записа ми диск по мое желание /ако искаш й кажи в началото на прегледа, за да подбере моментите, които да ти запише/.
За отворените врати в Шейново ще съм на линия и Мяуче, ще имам време за кафенето  Simple Smile
Соник, дано наистина е много шум за нищо. Моя приятелка също чака до седмица резултати и се надявам, че при всички нещата ще са наред.
Хубав и приятен следобед на всички!

# 376
А при нас от болницата ни дават разни книжки какви изследвания трябва да се направят по време на бременност и въобще цяла информация има . Аз си я следвам стриктно и засега всичко е само добри резултати .

Иначе  Di83

Скрит текст:
Доста се съмняват за още едно бебе  Shocked

Момичета а вие вече мислите ли имена за бебоците ? Hug

# 377
Здравейте, мами!

Да споделя двете ми най-ценни придобивки  за първото дете са видео бебефон и ел. люлка!

Апартаментът ни е 3 стаи, обаче си представете сега, как сте в едната стая и чувате бебето да мрънка от другата и естествената реакция е веднага да скочите, нали? Не и моята Simple Smile Аз го наблюдавам на монитора, той примрънква и пак заспива и хич и не влизам при него Simple Smile Е, първите 40 дена, не се отлепях от бебчо, бях майка орлица, така ми идваше отвътре....много му се радвах и не спирах да го гледам Simple Smile Бейбифона влезе в употреба към втория месец Simple Smile В Джъмбо има за 100лв, е чернобял е, но върши чудесна работа иначе хубавите, цветни бейбифони са ужасно скъпи- 300-400лева!
 Люлката беше безценна вещ!!!! Обаче се ползва, докато са безпомощни, започнат ли да се надигат до седнало положение(някъде към 6ти месец) и край с люлката. Моята е тази http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 58b8d992d9ea51616 и сега гордо се подвизава при съседското бебе и все още е като нова!

Най- вероятно, нямаше да имам тези вещи, ако не ми ги бяха подарили Simple Smile Но пък това е и идея какво да искате като подаръци от роднини Wink Аз и дрешки почти не съм купувала...Просто около мен е пълно с готини лели, чичовци и т.н......, които накупиха каквото се сетите:-)

# 378
malko_angel4e_   Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 379
А при нас от болницата ни дават разни книжки какви изследвания трябва да се направят по време на бременност и въобще цяла информация има . Аз си я следвам стриктно и засега всичко е само добри резултати .

Иначе  Di83

Скрит текст:
Доста се съмняват за още едно бебе  Shocked

Момичета а вие вече мислите ли имена за бебоците ? Hug
Hug Praynig

# 380
ъмм това беше и моят поглед Shocked

# 381
Ама ти инвитро ли си? и как така не са сигурни, не се ли вижда на ехографа!  newsm78 Мале и при мен имаше съмнения за 2 за части от секундата и мислех, че загивам...а за 3.... #Crazy

# 382
Ама ти инвитро ли си? и как така не са сигурни, не се ли вижда на ехографа!  newsm78 Мале и при мен имаше съмнения за 2 за части от секундата и мислех, че загивам...а за 3.... #Crazy

Не естественно е

Всъщност аз токова не ходих в болницата която попринцип ходя а там ен знам какъв им ехографа.

И не не при мен съмненията са за четвърто  Joy

Утре ще съм там където си ходя и ще ми кажат със сигурност дали са четири или само три .

# 383
 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

чакам с нетърпение да доложиш!!!!

# 384
malko_angel4e_  ако са 3 супер с един куршум си решавате нещата , а при мен искам 3 вече имам едно , сега пак е едно , но при третото ако се окажат 2-3-4- незнам милият ми мъж трябва да не се прибира от работа. Аз исках сега да са 2 за да си реша нещата с мечтаните 3 деца , но това си е божа работа. Незнам няма лошо да са 4 , но милата ти. Hug
Като разбереш да пишеш тук какво са ти казали. Hug Hug Hug Hug

# 385

Не естественно е

Всъщност аз токова не ходих в болницата която попринцип ходя а там ен знам какъв им ехографа.

И не не при мен съмненията са за четвърто  Joy

Утре ще съм там където си ходя и ще ми кажат със сигурност дали са четири или само три .
   Simple SmileБожа работа!  ooooh!няма да ти е лесно и с 3 и с 4, но пък си щастливка! Laughing

# 386
Здравейте и честит празник на всички, отново както на всеки празник ви пожелавам здраве, щастие и любов и всичко най най.
Зори сега се сетих за това че момиченцата били срамежливи и се зачудих, предишния път ни дадоха по големия процент за момче, този път лекарката си замълча, следващия път трябва да ни кажат вече, макар че ние сме се нагласили за момче, но да ни е живо и здраво , първо ни е така че няма да ни се повтаря  Joy шегувам се, но най-важното е всичко да е наред Simple Smile
Малко ангелче ти си голям герой  Hug Мен ми се струва невероятно да са 4, но знае ли човек... Определено запали любопитството на всички  Laughing
Соник аз ти го пожелах и преди, но и сега пак ти пожелавам всичко да е наред  Hug Дано по бързо ти излезнат резултатите да се успокоиш Simple Smile
Сега като подхванахте темата с бейбифоните и аз доста пъти съм се чудела , но като че ли малко хора си вземат и съм се чудила защо, не са надеждни или...аз мисля че са много полезни ако вършат работа, а тези с видеото вече са си още по голямо удобство, но 300-400 лева са страшно много пари /поне за мен/ за бейбифон. Но от обикновенните и аз искам вече  hahaha

# 387
здравейте, май-чета!
Соник стикаме палци за happy end  Praynig...много те измъчиха, дано по-скоро научите резултатите.
Malko angelche, ще ни изкараш акъла, бе момиче  Hug важното е, че ще се грижат добре за теб
Ако питаш ММ, той ще възкликне "ей, това е българското know how"Grinning Да сте живи и здрави, пък колкото по-вече, толкова повече, както е казал Мечо Пух  Heart Eyes

За име - започваме от днес, защото.....след ФМ вече знаем, че ще сме с розови гащури  stork-girl smile3521

Прегледът беше записан на диск, но има медицинско съдържание т.е. 4д снимката е само една

Това са новините около нас за днес, по-късно пак ще се включа от вкъщи

# 388
здравейте, май-чета!
Соник стикаме палци за happy end  Praynig...много те измъчиха, дано по-скоро научите резултатите.
Malko angelche, ще ни изкараш акъла, бе момиче  Hug важното е, че ще се грижат добре за теб
Ако питаш ММ, той ще възкликне "ей, това е българското know how"Grinning Да сте живи и здрави, пък колкото по-вече, толкова повече, както е казал Мечо Пух  Heart Eyes

За име - започваме от днес, защото.....след ФМ вече знаем, че ще сме с розови гащури  stork-girl smile3521

Прегледът беше записан на диск, но има медицинско съдържание т.е. 4д снимката е само една

Това са новините около нас за днес, по-късно пак ще се включа от вкъщи

Ами честито мислене на име за розови гащи! Laughing  bouquet

# 389
Малко Ангелче това е невероятно предизвикателство. С 3 или 4 бебчета дано имаш отбор помощници. Важното е да сте здрави, ще стискам палци за това Hug

За бейбифоните, знаете ли нещо за комбинираните- тези със сензор за движение и звук? Мислите ли, че има смисъл? Според рекламата, засича дишането на бебето, ако то спре за 20 секунди, сигнализира на родителите.

Общи условия

Активация на акаунт