На море в Турция - тема 27

• 65 590
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Моля който може да даде мнение за двата хотела, Majesty Club Tuana Park във Фетие и Grand Yazici Club Turban във Мармарис. Ние сме семейство с 2 деца, като че ли клоня за този във Фетие,но ще се радвам и на други мнения. Благодаря предварително

# 31
  • Русе
Аз да попитам отново тези, които редовно ходят на почивка в Турция, дали има самолетни почивки от Варна. Намирам предложения само за септември и октомври. През юни има ли полети от Варна до турските курорти?

# 32
Здравейте! Това лято четох много хубави отзиви за Halic park в Дикили и си го набелязах за следваща почивка.Но сега не мога да открия агенция, която да го предлага Иска ми се да е за 9 нощувки с автобус или със собствен транспорт.Ако някой го е открил сред офертите на някоя агенция, моля да пише!
Хотела беше хит за сезон 2013г.Почти непрекъснато беше пълен на 90% от българи.Предлагаше се от Турс Клуб,Емералд,Партнер Травел и др. Със сигурност хотела ще е в офертите за2014г.,но се чакат все още цените му. Лично съм го посещавал няколко пъти ,а и други писаха подробно за почивките си в темата . Halic park 4* е много приятен,добро обслужване ,храна и стаи,на около 2 км. от центъра на селището.

# 33
Моля който може да даде мнение за двата хотела, Majesty Club Tuana Park във Фетие и Grand Yazici Club Turban във Мармарис. Ние сме семейство с 2 деца, като че ли клоня за този във Фетие,но ще се радвам и на други мнения. Благодаря предварително
Зависи какво търсите,но имайте предвид че този във Фетие е на сериозно разстояние от града/около 17км/,докато хотела в Мармарис е на 5 км.от центъра . Бил съм и в двата,личните ми предпочитания са за Club Turban ,но ако дадете повече изисквания ще можем да конкретизираме.

# 34
Благодаря за новата тема.
Спрели сме се на два хотела и се чудим кои да резервираме, някои може ли да каже кои от двата е по-добър. хотел Palm Wings Beach Resort Kusadasi  или   Palm Wings Beach Resort - 5 * Дидим. Благодаря предварително.
Мои познати бяха тази година в Палм Уингс Кушадасъ.Общо взето останаха доволни,но не им е харесало тълпите от нашенци в него,както и мястото-било много отдалечено от града. Иначе другото било на ниво. За другия хотел съм уверена,че ще се намерят мнения от първа ръка.

# 35
Привет на всички!След много четене и умуване, ние/+15 годишна дъщеря/избрахме няколко хотела, но кой да е?И за това моля за помощ от Вас.Хотелите са Bodrum Holiday, Pasa Beeac , Batihan , Ephesia Beach , Surmeli.
С една дума, хора на възраст с дъщеря тинейджър.Периода-30,05 или 6,06 2014.
Благодаря предварително   bouquet

И на мен ми се иска началото на м.юни, но ученичката е на 16г. и са до 30.06 на училище. А и тогава са им класните работи. Вие как ще направите с училището?

# 36
     И ние сме с 16г.девойка,но тъй като на първата род.среща на годината ни четоха наредба,с която забраняват отсъствията в последния месец на учебната  година,решихме  да ходим от 12 септември.Мисля ,че и да изтървем първите 4-5 дни не е толкова фатално.
Иначе миналата година бяхме от 15/06 с молба от моя страна до директорския съвет,но явно е имало много като нас , че изкараха тази заповед.

# 37
  • София
И ние с 13г девойка, миналата година бяхме на море от 01,06 и й взех бележка от докторката  Embarassed, но тази година е 7-ми клас и няма да стане..Та вариантите са или без нея пак от 01.06 или с нея от 20,06

# 38

Хотела беше хит за сезон 2013г.Почти непрекъснато беше пълен на 90% от българи.Предлагаше се от Турс Клуб,Емералд,Партнер Травел и др. Със сигурност хотела ще е в офертите за2014г.,но се чакат все още цените му. Лично съм го посещавал няколко пъти ,а и други писаха подробно за почивките си в темата . Halic park 4* е много приятен,добро обслужване ,храна и стаи,на около 2 км. от центъра на селището.

Благодаря за информацията! Ще следя въпросните агенции, но още никоя няма цени за този хотел.Явно за него ранното записване ще започне през Януари.Това с преобладаващите българи в хотела не е много обнадеждаващо, но ще го преглътна , ако всичко друго е ок!
А близо до Айвалък има ли някакъв сравнително голям аквапарк?

# 39
Eni27,вече хотела се появи в сайта на Турс Клуб. Все още няма цени за различните периоди,но до няколко дена ще ги качат. Цената почва от 339 лв. http://www.tours-club.com/ayvalik/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2 … ark-dikili-1.html

# 40
Благодаря за новата тема.
Спрели сме се на два хотела и се чудим кои да резервираме, някои може ли да каже кои от двата е по-добър. хотел Palm Wings Beach Resort Kusadasi  или   Palm Wings Beach Resort - 5 * Дидим. Благодаря предварително.
Двата хотела са много различни като територия, застроеност и вид на постройките. Явно трябва да формулирате по-деайлно предпочитанията си.

# 41
Иво, имам въпрос към теб като по-запознат. Знаеш ли дали Турс клуб ще пуснат скоро самолетни програми за 6 нощувки в Анталия. Това всъщност зависи от Тезтур, но случайно да си чувал какви са плановете им?

# 42
  • София
Здравейте, момичета и момчета и аз да се похваля с резервация за Маджести круб Тархан - Дидим от 21.09.2014 с 9 нощувки.

# 43
Привет на всички!След много четене и умуване, ние/+15 годишна дъщеря/избрахме няколко хотела, но кой да е?И за това моля за помощ от Вас.Хотелите са Bodrum Holiday, Pasa Beeac , Batihan , Ephesia Beach , Surmeli.
С една дума, хора на възраст с дъщеря тинейджър.Периода-30,05 или 6,06 2014.
Благодаря предварително   bouquet

За Bodrum Holiday тази година прочетох две коренно различни мнения. Едното, че е прекрасно, а другото потресаващо описание как при свалени от леглото чаршафи и оставени на пода за да се сетят да ги сменят ги заварват обратно постлани на леглата нищо, че са били окапани с кръв от порязване на почиващия.  Имаше и още оплаквания от мнението тук в темата, но само заради това с чаршафите не бих и помислила за този хотел.

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 19:37 от Щефи

# 44
Aqua Fantasy или Paloma Club Sultan? Какво е вашето мнение?
Твърдо Paloma Club Sultan, ако отивате на море.   grinning039
Ако отивате на аквапарк, тогава Aqua Fantasy.

Общи условия

Активация на акаунт