Операция на миома 2

• 144 369
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
минавам за да кажа че приятелката ми направи консултация с проф. Горчев и той й предложил коремна операция или новия метод хайфу за отстраняване на миомата, сега й предстои да вземе решение кое да избере.
някой знае ли дали е възможно да се ползва направление за операцията( клиниката на Горчев) и така част от сумата да се поеме от касата ,а останалото да си плати пациентът или не може 

# 136
  • Варна
Аз бях с направление за планова операция от личната лекарка, но при Томов. Не знам колко е платила касата, аз доплатих 1430 лв. само за операцията. Води се по документи лапароскопска миомектомия и кистектомия, но на практика шевът ми е 12 см.

# 137
Da operaciqta mi be6e na 14.02.14 koremna ,nqmam nikakvi bolki ili use6tane za ne6to a mi e neudobno da zvunq v klinikata i da zadam takuv vupros :oops:Vie kak mislite da opitam li s aerobika

# 138
  • Варна
Опитай, щом си добре, ама по малко и без зор. Ти на 40 ден не беше ли на преглед и да ги питаш или?

# 139
Bqh na pregled mesec sled tova ama zabravih da pitam a i taka se pritesnqvah dali vsi4ko 6te e ok 4e izob6to ne misleh za kilogramite

# 140
  • планетата Земя
някой знае ли дали е възможно да се ползва направление за операцията( клиниката на Горчев) и така част от сумата да се поеме от касата ,а останалото да си плати пациентът или не може 

Да,може са направление,но цената пак няма да е малка.С направление платих 1500лв+180 лв болничен престои.В края на консултацията сестрата пита дали жената е здравноосигурена и казва цената на процедурата с направление+престоя.Ако е без направление,е по-скъпо

А Хай Футо е от порядъка на 3-4000 хил лв

# 141
  • София
Momi4eta imate li ideq kolko vreme trqbva da mine ot operaciqta za da trugna na fitnes ili aerobika newsm78 Ina4e nqmam nikakvi use6taniq ot operaciqta ta se 4udq dali moga ve4e da pospurtuvam 4e baq kilca imam da svalqm Laughing
ти сама ще си усетиш. около 3 месеца мисля, но все пак прецени и ти...

# 142
Momi4eta imate li ideq kolko vreme trqbva da mine ot operaciqta za da trugna na fitnes ili aerobika newsm78 Ina4e nqmam nikakvi use6taniq ot operaciqta ta se 4udq dali moga ve4e da pospurtuvam 4e baq kilca imam da svalqm Laughing
ти сама ще си усетиш. около 3 месеца мисля, но все пак прецени и ти...

Babyface76, аз бях с лапароскопска операция и тръгнах на фитнес три седмици след операцията, НО все още /минаха вече 2 месеца/ не правя коремни преси, с тежести работя само в седнало положение, иначе относно кардиото - в началото не тичах на пътеката, но ти сама ще си усетиш кое натоварване се приема добре от тялото ти и кое НЕ. Успех и още по-бързо възстановяване!!!!

# 143
благодаря

# 144
Здравейте мили момичета. Вече  мина един месец от операцията, чувствам се добре. Притеснява ме само едно нещо... дойде ми менструацията- за втори път след операцията. Нямам много кървене, но имам почти силни болки в корема, в областта на пъпа и кръста - като пояс....а не ниско долу както може би е по-нормално. В началото си мислех, че е нормално след операция, нали съм рязана, но.....все пак се притеснявам. Дали трябва да отида на преглед?!?! Моля споделете опит.

# 145
  • Варна
Мен кръста ме боли понякога като съм неразположена, даже преди да родя повече ме болеше. След операцията първите няколко цикъла не са ми били болезнени повече от обикновено, нормалните преживявания. Количеството просто се регулира.

# 146
Здравейте! Случайно попадам на  тази тема и реших да ви споделя и аз...
Моя приятелка имаше доста голяма миома и след преглед реши да се възползва от Хайфуто. Скоро беше на контролен преглед и като каза колко е намаляла, аз лично останах доста очарована Simple Smile

# 147
  • София
Да, ама въпроса е колко дълготраен ще  бъде ефекта  newsm78

# 148
Здравейте, от моята операция минаха вече 3 месеца, но все още над разреза кожата я чувствам странно и леко подута. Според вас нормално ли е?

# 149
  • Варна
При мен между пъпа и тигела чувствителността на кожата ми е намалена. Докторът каза, че може да не се възстанови на 100% и явно си е така. Самият шев ми е дебел ръб, с височина няколко мм. Не е нещо, което ще си изчезне просто така според мене.

Общи условия

Активация на акаунт