Операция на миома 2

• 144 419
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Вече потърсих и даже насрочихме час за лапароскопска операция с др. Попов във Вита. Ако се наложи, ще се премине към коремна. Ще направи всичко възможно да запази матката и яйчниците.

Хубав ден на всички, Simple Smile

# 451
Вече потърсих и даже насрочихме час за лапароскопска операция с др. Попов във Вита. Ако се наложи, ще се премине към коремна. Ще направи всичко възможно да запази матката и яйчниците.

Радвам се за теб! Аз нямам този късмет, на 27.04 съм на операция - коремна. Ще ми махнат матката и единия яйчник!
Пожелавам ти успех!

# 452
  • Варна

Добре си се насочила към д-р Попов,той е един от лекарите,които се стремят да съхранят органите на жената.Пожелавам ти късмет!

didka81V,при теб защо така ще процедират?Не може ли да ти запазят матката?

Последна редакция: чт, 16 апр 2015, 19:18 от mama 06

# 453
  • София
Мен ме гласяха за лапароскопия при Попов, но като се разбра колко е голяма миомата и ме оперираха коремно в Шейново.

# 454
  • София
Д-р Попов е страхотен .Обичам този човек

# 455
  • Под Слънцето
Една питанка- някой от Варна да  смята да ходи в Тутракан?

# 456
отидете в Плевен при проф Горчев или проф Томов, запазват максимално органите, ще си спестите и допълнителни главоболия и тормоэ със  ходене по доктори и напразното мотане. Там полагат и грижа и  човешко държание.

# 457
  • Под Слънцето

fery , силно се надявам постът ви да не е  насочен към мен с толкова повелителен тон...

# 458
  • София
  bouquet Фери не само професорите Томов и Горчев запазват органите  и не само там има човешко отношение към пациента.Хубав ден

# 459
Не се нападайте, fery просто е дала съвет, който и аз подкрепям. Много често пациентките губят ценно време да търсят лекари и болници, и ако все пак попаднат на истински професионалист, понякога е късно. Има доказани имена, и ако някой проявява интерес може да се консултира с цитираните професори, ако пък желае има и други. Целта ни в този форум е да събираме информация, която е много важно да е навременна, за да сме максимално здрави и щастливи! Не са малко постовете на момичета, попаднали на случайни лекари, които режат колкото могат и смятат за правилно, при все че медицината напредна много. Вече има щадящи варианти с възможности за бебче след това, и проф. Горчев и проф. Томов работят точно в тази посока, а отношението в клиника "Света Марина" те кара да се чувстваш обгрижвана и уважавана личност, което в повечето държавни болници е утопия. Нека всеки си направи избора сам, ние можем само да даваме мнения и съвети!

# 460
При колко др. съм ходила и това което ми казваха  че матката ми е за изхвърляне, избирай или матката или живота ти. Направо беше кошмар за мен на 32г. съм и не съм раждала. Само в Плевен ми дадоха надежда и там се оперирах лапароскопски, миомата ми беше два пъти по голяма от матката и в кухината и, разреза ми е малко по голям но бях предупредена за това. Операцията мина много добре матkата е запазена и бързо се възтанових. Успех на всички..

Последна редакция: пт, 08 май 2015, 18:45 от fery

# 461
  • София /Абсурдистан
Да се запиша и аз при вас  Confused

# 462
  • Варна
Относно темата за лекарите и кой къде да се оперира.Хубаво е да търсим второ и трето мнение.А не да лягаме под ножа веднага.Вече медицината е напреднала и с лапароскопии се правят чудеса.Има толкова осакатени момичета поради незнание и неинформираност.
Аз съм от Варна и там не ми дадоха ясен отговор,има ли опасност да остана без яйчник или матка при операция на миома.Не мога да легна под ножа и да не знам как ще се събудя(сиреч дали ще имам детеродни органи или не).Та потърсих в нета информация и попаднах на този сайт,в който всеки споделя болката си,споменават се имена на лекари(което е важно).Нека се избира опитен лекар,който разполага с апаратура и опит,за да сме сигурни ние пациентите в техните ръце.
Пожелавам на всички късмет!

# 463
  • Под Слънцето
mama 06 , и пак не е сигурно

# 464
  • Варна
То в този живот нищо сигурно няма,но поне да сме направили онова,което се изисква от нас.

Общи условия

Активация на акаунт