Операция на миома 2

• 144 338
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Днес говорих с дк и се разбрахме за лапароскопска операция на 22 Миомата ми е 6 см и и създава проблеми затова се реших на операция НО за премахване на матката много трудно ще се реша
[/quote]

# 571
Днес говорих с дк и се разбрахме за лапароскопска операция на 22 Миомата ми е 6 см и и създава проблеми затова се реших на операция НО за премахване на матката много трудно ще се реша

Къде ще те оперират? Извинявай, че питам, ако не ти се отговаря не отговаряй, но се чудя каква е причината да обсъждате премахване на матката? Миомата не е голяма и ако няма конкретна причина, не виждам защо да не запазят матката newsm78

# 572
  • Варна
Относно зародилия се дебат за махане на матката.Това е въпрос на личен избор.Аз затова пропътувах разстоянието от Варна до Плевен за да се оперирам.Точно защото там ми казаха,че ще ми запазят матката и яйчниците.
Тук не бяха сигурни дали ще ми ги запазят или не.Не мога да легна под ножа и да не знам как ще се събудя-с матка и яйчници или без.Но всеки сам си решава.
Между другото и аз се оперирах при проф. Горчев.

# 573
Моята операция е на 29 при 6 см миома Ходих при няколко светила, никои ,освен 1 не ми даде гаранция за запазване на матката
Аз бях с 12 см. миома,оперирах се коремна и ми запазиха матката без проблем...не виждам причина и при теб да не се получи... newsm78

# 574
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Колко ви струваше операцията при Горчев ако не е тайна?

# 575
  • планетата Земя
1600 лв+нощувки около 200 лв май бяха,но инфото ми е от 2012 г

# 576
Момичета да ви питам,месе4ния ми цикъл горе долу ми съвпада с операцията Отразява ли се това на интервенцията Забравих да питам дк пък и тои не ме пита

# 577
  • планетата Земя
Питай док най-добре.Моята операция я съобразиха с МЦ.Да е след него

# 578
Защото при такава операция преди да легнеш под ножа ти дават да подпишеш декларация ,че  при евентуални проблеми си съгласна да ти отстранят матката  Дк крият това при прегледите и едва ,когато ти бият упоиката ти дават уж в последния момент да разпишеш Познавам 2 такива момичета Нооо всичко разбира се е индивидуално Информацията е имам от моя дк

# 579
  • Под Слънцето
В новата болница  на Горчев лежането вече струва 100 лв/ ден....

# 580
Моята операция беше 2211+20 за анестезиолог+240за три нощи, януари 2014.Нямам здравни осигуровки.Упойка не са ми били.Вляха я чрез абокат.Докато усетя,че влиза в мен ,успях само да видя маската,дори не чух целите обяснения на анестезиоложката.Никакво време за подписване на документи. newsm78 Не,че са ми и предлагали,де .Подписах ги предната вечер.Забравих-и на двете операции първата интервенция беше завързване на крайници и тяло.

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 20:14 от didka-moni

# 581
  • планетата Земя
Моята цена е такава,защото съм със здравни осигуровки.Без здравни цената скача

# 582
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря ви,аз точно за тази цел си направих допълнително здравно осигуряване ама да видим.

# 583
Питай док най-добре.Моята операция я съобразиха с МЦ.Да е след него

И моята, направиха я на първия чист ден.

# 584
  • Под гъбата
Не бих казала, че махането на матка е въпрос на личен избор! Има ситуации в които нямаш избор! При мен влязох за операция на един възел на задна стена на матката с размер 6/8 см. Уговорката беше само за махане на миомата. При операцията се вижда че възлите са два с размери 10/8 см. В горна и долна част на маточното тяло и с прорастване около пикочен мехур. Останах без матка. За мен е било неспасяемо положението Sad Видях и снимки на находката. Мина почти една година от тогава и съм добре. Няма да раждам повече и съм достатъчно млада за критическа възраст!

Общи условия

Активация на акаунт