Четки за грим-4

• 66 692
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
Дами, много ми се ще да се сдобия със стиплинга на Real Tehniques. Бихте ли ми споделили вашия опит и колко ви излезе? Simple Smile
Присъединявам се към въпроса колко струва четката?

# 61
Не съм ползвала въпросната стиплинг на РТ, но съм гледала клипче, в което момичето я беше ползвало една година и беше загубила формата си, също така се оплака, че доста се скубе.

Иначе аз поръчах реплики на Сигма - под марката Сиксплюс - в ютуб има страхотни коментари за тях, но още не са пристигнали и не мога да дам мнение.

# 62
Не съм ползвала въпросната стиплинг на РТ, но съм гледала клипче, в което момичето я беше ползвало една година и беше загубила формата си, също така се оплака, че доста се скубе.

Моята за една година си позагуби формата, но един косъм не й е паднал. Продължава да върши работа. Загубата на формата може да се дължи и на моето отношение към нея. Доста съм я търкала с веро, докато махна остатъците от ФДТ.  Blush
Аз я купих от магазин в БГ за около 30 лв, но доколкото се сещам в iherb е под 10 долара. Заслужва си дори и по-високата цена.

# 63
колко според вас е "животът" на една четка при ежедневна употреба и сериозно миене да речем един път в седмицата  Thinking

# 64
колко според вас е "животът" на една четка при ежедневна употреба и сериозно миене да речем един път в седмицата  Thinking
Аз специално четките които ползвам всекидневно се измиват особено пък тези за лице.Животът на четката е относителен според мен,защото имам такива за руж от преди 4-5години и чак сега вече поизгубват формата си,но още си ги мъча...имам и такива за сенки ,които за година ползване за нищо не стават.

# 65
  • София

Проверих от кога са моите четки на Сигма. Купувала съм ги преди малко повече от три години, три от тях използвам ежедневно, пера след използване, само ако слагам течен или кремообразен продукт. Четките за сенки и руж пера 1-2 пъти в месеца.

Като нови са, не се скубят и няма промяна в косъмчетата. Знам ли, според мен, ще издържат дълго newsm78

# 66
Моята философия е, че качествената четка с грижливо отношение към нея би била вечна. С такава мисъл поне си ги купувам и влагам средства в хубави и доказали се четки. И се надявам да ми служат цял живот.  Mr. Green

# 67
  • Бургас
Момичета,бихте ли ми казали каква е цената на Инглот 80ss ?

# 68
  • Велико Търново
Момичета,може ли един въпрос Flutter Поръчах си сет от четки,но тази за какво се използва newsm7

И,още един-има ли по-бюджетен заместител на МАС 217 Thinking

# 69
  • София
МАК 217 я замества Сигма Е25.
Аз лично така направих. Grinning
НО трябва да ти кажа, че много успешно си ползвам все още и опушващата четка на Есенс.  HugПерфектна ми е. Когато другите са за почистване вече или когато не искам да излизам много с опушване над костта и искам по-скромен вид на очите. Перфектна е просто! Peace

Молив и както малко-стегнато опушване му казвам аз-правя с Инглотската четка. 80HP.

Показаната четка бих ползвала за нанасяне на фдт, ББ крем, минерален ФДТ или крем пудра. Peace

# 70
  • Велико Търново
Благодаря ти Hug Ще издиря аз тази сигма Thinking, а на Есенс и аз имам опушващата четка-ползвам я ежедневно,както и четката им за руж-много ми е удобна Peace

# 71
И,още един-има ли по-бюджетен заместител на МАС 217 Thinking

За мен лично, Зоева 227 е по-добър заместител на 217 от Сигма-та  Wink Аз Е25 я ползвам по-скоро за нанасяне на сенки, не за блендване. Докато 227 си е доста близка до МАС  Peace Освен това е по-евтина и по-лесна за поръчка  Peace
https://www.zoeva-shop.de/en/brushes-accessories/eye-brushes/227 … efiner/a-8000126/

# 72
  • Велико Търново
Благодаря и на теб,Веси  bouquet
Начинаеща съм с четките,затова за начало предпочитам по-бюджетни варианти Wink

# 73
  • София
Здравейте  Hug Ще ме посъветвате ли към коя четка за нанасяне на ФДТ да се ориентирам - експерта или стиплинга на РТ, ползвам винаги течни ФДТ и ББ кремове  newsm78  Както и някоя четка за пресована пудра, някакъв достъпен и бюджетен вариант. Много благодаря  Hug

# 74
Аз стиплинг четки не харесвам, значи не съм добър съветчик Simple Smile
*Biskvitka* каква е тази четка която показа?

Общи условия

Активация на акаунт