Анкета по повод новата визия на сайта!

• 19 683
  • 379
  •   1
Отговори
# 210
И това "ново" го е имало при всяка тема в списъка с "Отговори" ?
Нямате предвид "Ново", което е след името на всяка нечетена тема?

# 211
  • France
що за глупост навсякъде да има теми?
цъкам на нещо си от сорта "как да го отделя от компютъра", мислейки, че това е статия, а се оказва тема, отгоре...
кой незадоволен, стар ерген е направил тази простотия?

# 212
Не ми харесва, меко казано. Силно се надявам да се върне старият вариант, който според мен бе перфектен. Не виждам смисъл от промените. Определено вече ще посещавам в пъти по-рядко BG-Mamma.

# 213
Гласувах с 3 и 5 .Лично мен ме дразни че при цитат не мога да разгранича кой кого цитира без разграничителните линии,всичко ми се слива ...определено предпочитам старата версия

# 214
Новата визия на сайта породи масово недоволство! Колко е масово, нека видим като се преброим!
Честно казано, не знам дали това ще промени нещо, но поне ясно ще покаже нашето отношение!

Аз гласувам с точка 4 Промените ще ме накарат по-рядко да посещавам сайта! и 5 Новата визия е ужасна!
Peaceновата визия е ужасна и промените, ще ме накарат по-рядко да влизам в сайта.
Новата му визия е натоварваща и объркваща, заливат те реклами, а пишеш и четеш в едно миниатюрно поле........кой идиот измисли новата визия?

# 215
Ауу, но моля ви!
Каква е тази крайна дата за анкетата чак до февруари?
Тази ужасия до тогава ли ще тлябва да я търпим? #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Сложете крайна дата другата седмица и да се приключва!

# 216
Как не се научиха ,че когато едно  нещо върви, не се пипа ! Като не могат да направят нещо по -добро,защо изобщо се пробват? Последни дни във форума ми се очертават...колко жалко ! Отивам някъде другаде, ако не се оправят нещата. Какъв февруари ? Ха хаха, ама шегаджии.... ooooh!

# 217
Обещаха да се приключи

Здравейте,
Благодаря Ви за отзивите, най-вече за аргументираните критики!

Утре ще бъде върнат старият изглед на тема за всички регистрирани (логнати) потребители, докато новият дизайн се преработи така, че да се разрешат поставените проблеми и същевременно да предлага възможността за развитие на новите функции, заложена в новия облик на сайта.

# 218
  • Бургас
Така, явно новата визия е направена с цел повече място за реклами, което може би е нормално с оглед издръжката на сайта. Но явно не сте отчели съществуването на достатъчно на брой приложения за блокиране на рекламите в страниците, в резултат на което сега виждаме половин празна страница. Някак безсмислена ми се вижда промяната. Дано наистина да се върне стария дизайн.

# 219
  • София
Как въобще решиха да променят форума  newsm78

# 220
Защо не пуснаха анкета преди да направят промените?! Вече се отказах да влизам през телефона в сайта, защото е супер изнервящ този хаос...

# 221
  • София
Аз продължавам да се чудя и не мога да се сетя, някой да ми обясни: Кое точно наложи промяна на визията вътре в самите теми?  Thinking Разместването на изгледа, подреждането на потребителските данни върху мненията, дублирането на бутоните, скриването на бутон ЛС в изскачащ прозорец, но затова пък на всяко мнение има бутон Отговори, при това немалък  Rolling Eyes Разбирам за началната страница, някой се е изявявал като дизайнер, нагъчкали са реклами на кило, ама защо трябваше да се размества нещо, доказало се във времето и работещо перфектно?
Освен това на мен лично ми е много обидно да ме лъжат, че регистрираните сме 5%, а приходящите били 95%  Crossing Arms По-безочлива лъжа скоро не съм чувала. Всеки пише в теми, обърнали ли сте внимание колко гости има и дали има изобщо?.

# 222
  • Варна

Това го имаше и в предишната версия, но беше само "ново", а не "виж новото".

Само че в новата версия нещо не работи както трябва. Когато избера "ново" до името на темата, ме връща в началото на темата, а не на непрочетените постове. "Виж новото" под последния поствал работи както трябва, но това "ново" обърква...

Добре поне, че публикуването на отговор не е променено.

Днес влязох с надеждата да видя старата визия, както беше обещано, но уви...

Не ми хареса изявлението на Мамма. Прозвуча ми в стил "Е, добре, може да не сме изпипали всички детайли, и затова да не оценявате напълно изключителните функции, които предлагаме." Искам да кажа, че проблемът с облика е на много по-дълбоко ниво - Ориентацията към реклами и комерсиализирането на сайта не са наред. Визията следва само тази тенденция. И нека не говорим, че сайтът има нужда от толкова реклами, за да се самоиздържа. Сайтът отдавна вече не "оцелява", а печели, и то значителни суми.
Като един от потребителите, които се прехвърлиха от форумите на дир.бг още в началото на създаването на бг-мамма, се чуствам разочарована. Концепцията тогава беше друга, и идеалите също. Затова и толкова бързо набра популярност и спечели безценната "маса", която сега се предлага на рекламодателите.

# 223
  • София
 Не ми харесва новата визия. Толкова много ме дразни , че още 10 такива теми да се пуснат, във всичките ще гласувам по анкетата, белким се променят нещата.

# 224
  • в здрача
Допълнителните джвачки превземат окото и човек не може да се ориентира кое е пост, кое реклама, кое подпис и определено уморяват очите. Правят една голяма услуга - още малко ще ми е търпението и ще престана да си губя времето тук.
Ще ми липсва четвъртокласната тема. Всичко останало мога да си го намеря и на други места, които съм позарязала последните години.

Общи условия

Активация на акаунт