Анкета по повод новата визия на сайта!

• 19 684
  • 379
  •   1
Отговори
# 195
Къде са бутоните за лИчНИ С И рЕДАКТИрАЙ?
редактор видях ,но лични не още.... newsm78

# 196
Аз искам да обърна внимание, че преди нямаше "виж новото"( какъв е смисъла от този бутончик, освен че ми вади очите), 

Аз мислех, че "виж новото" е никнейм.

# 197
Аз искам да обърна внимание, че преди нямаше "виж новото"( какъв е смисъла от този бутончик, освен че ми вади очите),

Аз мислех, че "виж новото" е никнейм.

точно. защото си свикнала там да е последния потребител писал в темата:)) аз понякога така отварям теми и затова ми прави впечатление. сега той е с ник  "виж новото"  Mr. Green
това е много юзър френдли.. в кавички:)

# 198
  • в морето до колене
Къде са бутоните за лИчНИ С И рЕДАКТИрАЙ?
редактор видях ,но лични не още.... newsm78

Като задържиш мишката в/у аватара на потребителя, изскача прозорче с по-голям аватар (стария размер) и профилна информация - там е бутона за изпращане на ЛС.

# 199
Новата визия е ОТВРАТ! Гласувах с 4 и 5.
Нямам търпение да се върне старият облик на форума.  Peace
Ако ли не Лемов ще остане най-доволен от въвеждането на промените.  Mr. Green

# 200
Аз искам да обърна внимание, че преди нямаше "виж новото"( какъв е смисъла от този бутончик, освен че ми вади очите),  а само послединия постнал в темата.
Съответно "Виж новото" цял ден го 'чета' като име на потребител и се чудя защо Виж новото се е разписал навред.  Нещо като диви лопери.  до тук ме докарахте с юзър френдли 'визията' си  hahaha

Еееей, добре че ме светна за "виж новото", че от цялата шаренийка не го бях видяла. Много е полезно. Дано да го сложат в старата версия, като я върнат. Simple Smile

Идеята е, че те пращат там, от където нататък не си чел. На мен ми е полезно, защото губя време да се връщам назад и да търся откъде нататък не съм чела.

# 201
  • Gorni Bogrov
Гласувах с 3 и 4,ако можеше щях да гласувам и за 5.

# 202
Ох, какво ли щяхме да правим без "бунтарите" зад клавиатурата.

те в случая са 97 процента Simple Smile. и в логичен потрес от нещо грозно и нефункционално. разбирам че има 5 потребителя, които са О.К с визията но това не прави останалите абстинентни.

(  м/у другото не намирам сгода да ти благодаря за Zealot, сега те засичам -  чета я с голям интерес)

Драмата ми идва в повече на мен, но сигурно е от асимилацията...

Радвам че, че книгата ти харесва  Simple Smile

# 203
  • София
Аз искам да обърна внимание, че преди нямаше "виж новото"( какъв е смисъла от този бутончик, освен че ми вади очите),  а само послединия постнал в темата.
Съответно "Виж новото" цял ден го 'чета' като име на потребител и се чудя защо Виж новото се е разписал навред.  Нещо като диви лопери.  до тук ме докарахте с юзър френдли 'визията' си  hahaha

Еееей, добре че ме светна за "виж новото", че от цялата шаренийка не го бях видяла. Много е полезно. Дано да го сложат в старата версия, като я върнат. Simple Smile

Идеята е, че те пращат там, от където нататък не си чел. На мен ми е полезно, защото губя време да се връщам назад и да търся откъде нататък не съм чела.

Това го имаше и в предишната версия, но беше само "ново", а не "виж новото".

# 204
Голяма драма, голямо чудо...

Леле, колко съм била заблудена... да не го видя това "ново"...

# 205
  • Бургас
Гласувах с т. 4. и 5.  Mr. Green

# 206
  • France
Писах и в темата за "въпроси и отговори" ... и тук ще го напиша, без корекция, каквото ще да става:
"Новата визия" е пълна ХУЙНЯ!
От 2 дена не влизам заради този натоварващ формат...и като си помисля, че някой е взел пари за това  ooooh!
Гласувах с 4 и 5!

# 207
Всяко зло за добро .
Не съм от форумните писачи ,само от седмици съм тук и да ви кажа ,
без излишна драма ама няма да преритам ако няма бг мама
а ще съм по добра мама  Joy

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 23:40 от В.Н.

# 208
  • София
Голяма драма, голямо чудо...

Леле, колко съм била заблудена... да не го видя това "ново"...

Случва се.

# 209
ако няма бг мама
а ще съм по добра мама  Joy

Има една такава работа.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт