Анкета по повод новата визия на сайта!

• 19 692
  • 379
  •   1
Отговори
# 180
За нетърпеливите, които не могат да изчакат до утре, пробвайте с промяна на мащаба - така ще виждате мненията малко по-широки и с по-голям шрифт. Всички браузъри имат тази опция, например в Гугъл Хром е от горе вдясно, където има 3 хоризонтални чертички, избирате промяна на мащаба и давате 110% например. Настройката ще се отрази само на текущата страница, т.е. ако го направите само в бг-мама, ще е само за бг-мама.

# 181
Мамма, не си мъж  Mr. Green
Сигурна съм, че след тази новина, ако биде сканиран мозъкът на повечето потребители, ще изглежда в същото състояние, както след прием на наркотични вещества. Някои сигурно няма да спят от вълнение и очакване на утрешния ден  Mr. Green

Ти и в дядо Коледа ли вярваш?
Наистина ли някой вярва, че това е отговор на воплите на потребителите?  ooooh! После що е така тук, а не инак.  Tired

# 182
  • София
Изобщо не ми е кеф нито да чета, нито да пиша, откакто сложиха шаренията.  (Което вероятно ще е добра новина за потребители, които не ме харесват, така че могат да започнат да черпят.) Промените преди година бяха дискретни, а не  като след урагана Катрина. А "свикването" с нея ще е като да свикна с гвоздайче в обувката.

# 183
Новата визия е страшно неудобна някак...гласувах с 4 и 5.

# 184
Мамма, не си мъж  Mr. Green
Сигурна съм, че след тази новина, ако биде сканиран мозъкът на повечето потребители, ще изглежда в същото състояние, както след прием на наркотични вещества. Някои сигурно няма да спят от вълнение и очакване на утрешния ден  Mr. Green

Ти и в дядо Коледа ли вярваш?
Наистина ли някой вярва, че това е отговор на воплите на потребителите?  ooooh! После що е така тук, а не инак.  Tired

Да, вярвам в Дядо Коледа  Simple Smile

Разликата между теб и мен, е че на мен не ми пука и последното, което ще тръгна да ровя, е има ли скрит умисъл и къде е конспирацията тук. Аз съм адаптивна и това качество, ми помага много, защото ми пести, както нерви, така и енергия.

# 185

Разликата между теб и мен, е че на мен не ми пука и последното, което ще тръгна да ровя, е има ли скрит умисъл и къде е конспирацията тук. Аз съм адаптивна и това качество, ми помага много, защото ми пести, както нерви, така и енергия.

Твоя си работа как разбираш понятието "адаптивност". И понеже пишеш за разлики между мене и тебе ще си позволя да кажа, че твоята "адаптивност" аз я виждам като "асимилация".

# 186
Ох, какво ли щяхме да правим без "бунтарите" зад клавиатурата.

# 187

Внимание ли ти липсва?   Sad

# 188
  Не се карайте, трудно ми е да следя сеира сега с новата визия... Sad

хах намерих бутон "редактирай"

# 189
  • Варна
Не знам каква нова функционалност ще добавят, но моля, ако някой чете, да не слага никакви банери и реклами около областта на темата. Така или иначе ги блокираме, не се хабете. Платете на добри специалисти за качествена реклама, а не такава, предизвикваща отвращение.
Много ме дразнят и бутоните "Харесва ми" и "9999999 харесват....." и отдолу три реда снимки.
И защо подписите и аватарите станаха толкова големи?

# 190
Не знам за вас, но с тази нова визия имам усещането, че пиша на чуждо място, а не в познатия и обичан Форум. Всичко ми се слива, неуютно ми е и някак некомфортно. Не, че напоследък често се разписвам, че дори и рядко надничам и не, че е болка за умирачка, ама защо аджеба нещо като си работи добре и устройва голяма част от потребителската маса трябва да се разваля....

# 191

те в случая са 97 процента Simple Smile. и в логичен потрес от нещо грозно и нефункционално. разбирам че има 5 потребителя, които са О.К с визията но това не прави останалите абстинентни.

(  м/у другото не намирам сгода да ти благодаря за Zealot, сега те засичам -  чета я с голям интерес)

# 192
Не знам каква нова функционалност ще добавят, но моля, ако някой чете, да не слага никакви банери и реклами около областта на темата. Така или иначе ги блокираме, не се хабете. Платете на добри специалисти за качествена реклама, а не такава, предизвикваща отвращение.
Много ме дразнят и бутоните "Харесва ми" и "9999999 харесват....." и отдолу три реда снимки.
И защо подписите и аватарите станаха толкова големи?
А, де  newsm78
То чорапи , джезвета ,коли ,жаби ,Каванч Тантатлъ ,какво ти душа сака

# 193
Ужасно е, и за 10 минути ме заболяха очите. ooooh!

# 194
Аз искам да обърна внимание, че преди нямаше "виж новото"( какъв е смисъла от този бутончик, освен че ми вади очите),  а само послединия постнал в темата.
Съответно "Виж новото" цял ден го 'чета' като име на потребител и се чудя защо Виж новото се е разписал навред.  Нещо като диви лопери.  до тук ме докарахте с юзър френдли 'визията' си  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт