Анкета по повод новата визия на сайта!

• 19 647
  • 379
  •   1
Отговори
# 120
Отвратителна нова визия, изключително трудни за четене теми. Реклами и шарении - блокирани. Сега остава и огромните подписи да разкарам.
Имам 2-3 любими теми, с които не мога да се разделя току-така, но със сигурност няма да прекарвам голяма част от свободното си време тук.

Бързите връзки в ляво на началната страница са ми удобни.

# 121
Не ми харесва новата визия на сайта! Нерационално използване на пространството. Направена е набързо. Една страница трябва да заема цялото пространство, а сега вдясно е празно. Но като няма с какво да го запълните...

# 122
  • Пазете Гор
Доста непрактично решение за изгледа.

Предполагам, че такава подредба се очаква да вдигне броя на "цъканията" върху реклами, което подобрява приходите, но по моему, ако стане - ще бъде за съвсем кратко. Ако аз бях поръчал редизайн на сайта си и ми изработят тоя сурогат, щях да си искам парите обратно.

Това не е "юзър френдли" продукт, ами някакво наказание за очите и логиката, да не говорим за естетика.

# 123
И на мен не ми харесва новата визия. Гласувах с 4-та и 5-та опция. Ясно ми е, че промяната във визията е нещо полезно и естествено в развитието. Очаквах, че ще имам някакви затруднения, и че ще ми е нужно време за да свикна с промените. И друг път ми се е налагало при промени в други сайтове, не е било някаква велика драма.
Това, което виждам в момента обаче категорично не ми харесва. Напрягам се да разчета текста, в същото време фонът направо ще ми "избоде" очите. Свиването на полето за четене за мен е много неудачно и допълнително натоварва. Снимките от аватарите са деформирани. Изобщо общото усещане за очите ми е напрягане.
С промените в структурата човек може да свикне сравнително лесно, но когато нещата са нечетивни, объркани и натоварващи дори и структурата да е ОК на човек пак ще му се отще да чете.

# 124
определено не ми харесва визията , трудно се ориентирам в самите теми, разводняват се отговорите и трудно се четат

# 125
Не ми харесва! Като не е довършена, защо е пусната! Или нещата се правят набързо! писах някъде, че нерационално е използвано пространството. Факта, че има вдясно толкова пространство, говори за непрофесионализъм! Отвратителна визия!

Ето, оказа се че съм писала два пъти. Съжалявам, но при предишния изглед на сайта това нямаше как да се случи. Пълно объркване!

# 126
Изобщо не ми харесва, изключително трудно е за ползване; ще посещавам по-рядко.

# 127
  • Някъде на път....
Изобщо не ми харесва, изключително трудно е за ползване; ще посещавам по-рядко.
+1  Peace

# 128
Не ми харесва, за да не кажа ужасна е! Доводите са ми като на останалите потребители и не мисля, че е защото  не съм свикнала. С тази нова визи определено ще посещаван сайта по-рядко.
Писала съм заедно с последните две момичета.

# 129
Хайде на протест  Mr. Green

# 130
Не ми харесват промените. Даже ги намирам за необясними и много неприятни. Дано се върне старият облик на форума.

# 131
  • Бургас
Не ми харесва честно казано новата визия.Предната си беше подредена, не беше хаотична, това ми харесваше.
Не знам защо беше нужно да се прави някаква промяна.

# 132
А как да си скрия и аз големите подписи, че наистина не се разбира това към поста ли е и на кой е? Simple Smile

Отиваш в Профил--Настройки Изглед и Подредба и слагаш чавка на "Не показвай подписите на другите потребители."

# 133
От-вра-ти -тел - но!  Twisted EvilМеко казано... Дано админите вземат мерки. Не пиша често, но чета, а сега ичетенето на темите ме затруднява.

# 134
  • София
5-та точка от дневния ред  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт