ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 536
  • 782
  •   1
Отговори
# 645
Мери , не си проси БАН ! Wink

# 646
# 647
  • София
Не, не го харесвам изобщо, но не смятам, че някой се интересува от това   Hug.

А всъщност как се пуска нова тема? Този въпрос на потребителка преди мен ме изненада много, но за съжаление и аз не намерих от къде става  Embarassed?

# 648

А всъщност как се пуска нова тема? Този въпрос на потребителка преди мен ме изненада много, но за съжаление и аз не намерих от къде става  Embarassed?

Кой въпрос ? Thinking
Иначе за пускане на тема - като влезеш в съответния подфорум , горе вдясно има поле Нова тема . Peace

# 649
  • София

Кой въпрос ? Thinking
Иначе за пускане на тема - като влезеш в съответния подфорум , горе вдясно има поле Нова тема . Peace
Именно този въпрос за начина на пускане на нова тема. Благодаря ти за информацията, чак ми е неудобно, че не се справих сама.

# 650
АЗ ДАВАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТАРИЯ ФОРУМ !
Аз също съм за връщане на стария вид на форума.

# 651
  • Варна
Отдавна се чудех за себе си на кой друг сайт ми напомня новата платформа и тези дни се сетих- на БЛИЦ! Може и да е констатирано досега или да се знае, но нямам време да изчета подробно темата. Абсолютно подобно оформление, идентични реклами, отстрани банери и т.н.  Naughty

# 652
  • зад кестените
Гласувах -ИЗОБЩО  НЕ  МИ ХАРЕСВА  ИЗОБЩО!

# 653
Момичета защо виждам темите в новия вид пак  Rolling Eyes Бях забравила колко е отвратително  Crossing Arms

# 654
Ужас!!! Пак ли? Това не се търпи!

# 655
Моля ви престанете!!!!!!!!!
Нищо не се чете!!!!!!

# 656
о не не отново Sick

# 657
Новия вид на форума е ужасен  smile3511

# 658
  • Mediterraneo
Отпреди 10 минути ми се появи новата визия, станах разногледа! Имам главоболие, а друг път прекарвам часове наред във форума без никакви странични ефекти  Laughing УЖАСНО Е!!!

# 659
  • Пловдив
АКО ИСКАТЕ ДА ВИ ОСТАНАТ СТАРИ ПОТРЕБИТЕЛИ, ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ГАВРИ С ФОРУМА

Общи условия

Активация на акаунт