ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 511
  • 782
  •   1
Отговори
# 705
  • София
До кога ще ни правят на маймуни, не мога да разбера.  #Cussing out То трябва да си много тъп за да не разбереш, какво толкова се иска.  Защо трябва всичко да се о****ра,  ей така с лека ръка. Толкова ли не може да се прочетат мненията на потребителите в този форум и за се разбере, че новата визия която се предлага е грешна, неработеща, непрегледна, дразнеща, досадна.
 Sick

# 706
Да се включа в ПОДКРЕПА на възванието със зелените букви, дадено тук, че скоро ще заключат тая тема админите така като гледам....  Crazy

# 707
Абе,хора,какво направихте пак със форума,толкова ли не искате да разберете че ни е трудно да го използваме,хиляди гласуваха че новата версия е смотана,но вие пак вашата си знаете.
Този който я прави като неможе ,намерете друг  човек ...
Цялата ви работа такава българска....😡

# 708
  • Лондон
Е само аз ли съм доволна от промените?

Изнасям се ПАК.

# 709
УВАЖАЕМИ Г-Н НИКОЛОВ ,МОЛЯ ОТГОВОРЕТЕ НА СЛЕДНИЯ ВЪПРОС - ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ИЛИ РЕКЛАМИТЕ СА ПО-ВАЖНИ ЗА ВАС ?

# 710
  • Талант на 2012,2013 г.
чакаха ни да привикнем...

# 711
  • Някъде там
Олелеееее какъв е този ужас каква е тази гавра  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Мамата Направо направихте форума на .......  ИСКАМ СИ СТАРАТА БГ МАМА  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 712
  • в ябълковата градина
От толкова банери, мигащи не знам си какви боклуци, емотикони, линкове, реклами, снимки , не мога да намеря бутона за отговор, но:
Успях и да си кажа, че аз лично няма да се кьоравя и да си насилвам нервната система с този изнервящ и тъп изглед на форума!
ЧАО!

# 713
  • Пловдив
АКО ИСКАТЕ ДА ВИ ОСТАНАТ СТАРИ ПОТРЕБИТЕЛИ, ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ГАВРИ С ФОРУМА

Ти сигурно си от най-старите с твоите 0 публикации.
Моите нула публикации са заради друга недомислица във форума, според която писането само в дадени теми ти се отчита като публикация, но ти навярно знаеш това и не разбирам защо повдигаш този въпрос. Не смятам да се защитавам, оправдавам или доказвам точно от кога съм във форума

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 14:02 от Аксиома

# 714
АБЕ НАПРАВЕТЕ ТАКА ЧЕ ДА МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ФОРУМА И С НОВИЯ И СЪС СТАРИЯ ФОРУМ , КОЙ КАКТО ИСКА ТАК ДА ВЛИЗА

# 715
Не ми харесва новия облик!  Crossing Arms
Неудобен, на половин страница е темата, която четеш... защо изобщо имаше нужда да се променя незнам...?!  Rolling Eyes

# 716
Е сега що така стана пак  ooooh!

Ти му говориш, а оно рупа ли рупа!!!
Та такава е и Вашата работа,г-н Николов!

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 13:46 от Anlita

# 717
  • Там някъде
ЗА стария фейс на бгмама

# 718
Е сега що така стана пак  ooooh!
Ти му говориш, а оно рупа ли рупа!!!

Даааммм... тъкмо беше мирясал народа с кофти изглед на сайта НЕ-логнати, но със стария по-добър изглед след логване... И пак промяна..... към НОВОТО, което за нищо не става!  Naughty

Но ясно е защо е така - заради РЕКЛАМИТЕ!  Twisted Evil От екран 52х30 см, който имам - от форума са заети само 17.5х24 см, като отдолу на форумните теми има 6 (шест) реда "контекстно-чувствителни" реклами...  Shocked Има и колонка 7х17 см вътрешни за сайта реклами (други теми) иииии... останалото е пак за външни реклами  Crazy Такива се появяват в дясно чат-пат... Очаквам и на другите свободни места да се появят в скоро време  ooooh!

# 719
  • I want it all and I want it now.
Моля, пратете ми го и на мен.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт