ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 877
  • 782
  •   1
Отговори
# 300
И аз също съм за връщането на стария облик на БГ МАМА,новият е просто ОТВРАТ нищо не се чете както трябва.

# 301
И аз да попитам - КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИЕТО НА МАММА ДА СЕ ВЪРНЕ СТАРИЯ ОБЛИК НА ТЕМИТЕ, НАЛИ ЗА ДНЕС БЕШЕ ИЛИ ДЕТ СЕ ВИКА ДО КРАЯ НА ДЕНЯ ИМА ОЩЕ ВРЕМЕ, ПА ЩЕ ПОЧКАМЕ!

# 302
И аз също не харесвам новата визия на форума, но предполагам, че има хора, на които се харесва ... За това ще е по-добре в настройките да има опция за избиране между двата изгледа - стария и новия, и всеки да преценява сам как му е по-удобно Peace

# 303
  • София
... За това ще е по-добре в настройките да има опция за избиране между двата изгледа - стария и новия, и всеки да преценява сам как му е по-удобно Peace

Ау, безценна идея!   bouquet Пък после да проследят кой им ползва новата "визия" и дали си е струвало изобщо да я приемат!

(махайте тая гнус, че не е истина колко не става. някой недоучил роднина ли е дизайнерът?)

# 304
ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТАРИЯ ФОРУМ !

Какви са тези реклами дето излизат преди отговора ти....

# 305
  • Под тепетата
Стария облик на Бг Мамма 100%! Този е ужас

# 306
  Гласувах с "Харесва ми", и без това прекарвам излишно много време тук, време е да престана Grinning

ПП. Така наречената нова визия е наистина ужасна.

# 307
И аз искам старата визия на форума. Новата е ужасна.

# 308
Въпрос - Прави ли впечатление и не ви ли дразни, че никой от отговорните за тази каша не ни отразява? Никой не си прави труда да ни обясни поне какво за Бога ги е накарало, провокирало и т.н. да сменят облика на Форума.

# 309
И този форум ще последва съдбата на Дира

# 310
  • До сърцето...
Какви са тези реклами дето излизат преди отговора ти....

E, как какви? Парички за собственика са това... И колкото повече, толкова повече ....

# 311
Хайде да потърсим възможност за нов форум  Mr. Green

# 312
Въпрос - Прави ли впечатление и не ви ли дразни, че никой от отговорните за тази каша не ни отразява? Никой не си прави труда да ни обясни поне какво за Бога ги е накарало, провокирало и т.н. да сменят облика на Форума.
Ами то  ясно какво ги е накарало - очакват печалби от повечето реклами,ама все си мисля,че има начин да си има реклами,но да не е баш така  ooooh!
А,че ме дразни-дразни ме,че никой не ни отразява,но не виждам как ще променим нещо  Rolling Eyes

# 313
  • София
Имам мигрена, от години.
 Сегашния вид на форума ме побърква и провокира горното. Rolling Eyes

# 314
Форумът от форум се превърна в чат прозорец...

Точното определение за форума в новата му премяна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт