ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 857
  • 782
  •   1
Отговори
# 330
ако искам да сготвя 10 порции вместо 4 ще използвам елементарни дейтвия от математиката
ССФ може да смята  Naughty

а ако искам да знам какво се е случило преди 15 секунди знам и къде да го намеря-в Клюкарника

тези,които не знаят, така или иначе ще използват Гугъл,който ще ги прати пак там

Това си е твое право. Но защо друг, който иска да получи всичко на готово да не го получи?

...
Казано с други думи, когато интересът е само в това да се отпуснеш и да поприказваш с други хора, удобно изтегнат в креслото, и този интерес е нарушен, няма начин да се промени нагласата...

Не бях се замисляла в/у това и се съмнявам, че е целта на собствениците, но за мен ще е +, ако хората, които се чудят с какво да си запълнят времето и само пускат провокации от тема в тема изчезнат  Blush съмнявам се обаче, че ще стане така.

# 331
  • София
Мерси, имам си платформа за съдържание, в която бачкам!
Даже няколко!
Тук ми беше за удоволствие. БЕШЕ.

# 332
И аз съм от тези, които изобщо, ама изобщо не харесват новия вид на форума!
Много силно се надявам критиките ни да бъдат чути и взети под внимание! Все пак мнението на потребителите би трябвало да е определящо! Simple Smile

# 333
Netmums е по-добър откъм размер на шрифта, но да дизайна е дразнещ и в Netmums не те заливат с реклами на кило ..

А мога ли да искам изтриване на профила + всички мои постове newsm78

# 334
Аз не съм параноичен човек, но ми се струва, че форумът ни придоби прекалено голяма сила и това не е удобно. Просто ни "разтурват седянката". Бг-мама беше мощно оръжие за формиране на гражданско общество - с каузите и протестите си, относително самостоятелно и автономно място, неподдаващо се на политическо влияние. Място за организация на действия. Надявам се да се разбира какво казвам.

Резнаха ни демокрацията. Стига ни толкова - следва разпиляване, разрояване на кошера и връщане назад в целта ни да живеем по-добре като общество. Да си седим там при кифлите, ролките за коса и фигурките на ноктите.

Ако не бяха тъжни, нещата щяха да са смешни.

# 335
Не зная какви са "добрите намерения" на собствениците, но мен от тях ме заболяват очите и главата.

# 336
Никой не може да ме убеди, че нерегистрираните са повече от регистрираните.
И то в такъв голям процент.... newsm78  И мен ме учуди. Само 5 % от влизанията на ден били на регистрирани потребители. Би ми било интересно да видя статистика.

# 337
А мога ли да искам изтриване на профила + всички мои постове newsm78

Не, ще ти замразят профила, но мненията ти ще останат.
Мисля, че точно в правилата пишеше, че профил и мнения не се изтриват.

# 338
Аз не съм параноичен човек, но ми се струва, че форумът ни придоби прекалено голяма сила и това не е удобно. Просто ни "разтурват седянката". Бг-мама беше мощно оръжие за формиране на гражданско общество - с каузите и протестите си, относително самостоятелно и автономно място, неподдаващо се на политическо влияние. Място за организация на действия. Надявам се да се разбира какво казвам.

Резнаха ни демокрацията. Стига ни толкова - следва разпиляване, разрояване на кошера и връщане назад в целта ни да живеем по-добре като общество. Да си седим там при кифлите, ролките за коса и фигурките на ноктите.

+1

# 339
Много грозно взе да става тук! Никакво зачитане на мнението на потребителя!
Да не влизаме в подробности, на кого се дължи цялото съдържание на сайта, защото е очевидно, но да имаш едно 90% недоволни потребители и да не им вземеш под внимание желанието, да не им улесниш достъпа и да им спестиш главоболието, е меко казано неуважение към тях. В други форуми и при най-малкия бъг или проблем, администраторът се включва и се извинява за ситуация и я променя, а тук...нямам думи. Плюснаха на масата една оръфана версия, вероятно правена от някой тийнейджър и върви се оправяй. Без тест, без анкета, без нищо. И сега ще се точат поправки и до другата година. Е, може ли такова нещо? Не можеш да прочетеш нищо, като хората, камо ли да пишеш. И кое му е улеснението, не знам.
Съжалявам, че съм рязка, но се обещава едно, а се прави съвсем друго. Peace

# 340
И на мен ми направи впечатление, че се мисли най вече за "гостите", те по лесно да намирали, по лесно да се ориентирали, странна работа и логика. Ако някой иска да се ориентира, ами да се регне, да се поразходи и ще намери това, което му трябва, това да не е информационен бюлетин или в това искат да го превърнат. НЯМА ЛОШО, НО .... АКО "ИНФОРМАТОРИТЕ" Whistling Wink СЕ ОТЛЮСПЯТ, ще ги питам аз какъв информационен бюлетин ще имат без информация! Crossing Arms Whistling

# 341

Дано си права. Искам да се върне времето, в което беше само за бебета, деца и още нещо, но не и политики, петиции и не знам си какво. Около всеки повод се изсипват едни новорегистрирани, които са тук не за друго, а за лична полза. Да използват наготово събралите се за собствени цели. Но съм реалист, за съжаление няма да се случи.

Редакция - проба.

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 13:52 от Не се сърди, човече

# 342

+1
Tочно това е, да не говорим, че определени теми се афишират с цел да се подтиква участието в тях..

# 343
Тук нали е форум, в повечето му раздели има заковани теми с ориентировъчна и сбита информация, това малко ли е? Да се ъпдейтне търсачката и ще е в помощ на всеки.

# 344
Taка премахнати са правата за редакция на пост, ако след него има други постове.. Хвала .. само, че информацията в днешно време бързо старее Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт