Любители на Котки Тема 80

• 45 535
  • 786
  •   1
Отговори
# 45
Eто най-после моя данък:

# 46
Бланка, Малчо що тъй мокър hahaha
Много са хубави, как само спят двамата! Hug
Стейси Грей , коя котка е взета първа у вас - Женя или Мила? Направо не ти завиждам - трябва постоянно да пазиш малкото. Rolling Eyes
Алито да я намачкаш по корема Grinning

Фри, много е смешен така сърдит hahaha

# 47
Ха-ха, да! Обиденото на Фри е много сладко. Показах го на мъжа ми, а той вика - Нещо обиден изглежда,  Laughing Как позна!

Стейси Грей, инциденти с одраскани носове има и при нас, не винаги това значи агресия, понякога е опознаване, показване кой е по-старши, а също и игра. Наистина кой е първият в къщата?

А горе съм пуснала снимка от единственото къпане на Малчо в целия му живот. Един ден се беше омазал нещо в тоалетната и се наложи, нямаше как. Естествено без главата, но той беше ужасно, ужасно нещастен.  Laughing 
Гушнатите спящи котета са отпреди минути, даже още са в същата поза.

# 48
  • Варна
Първа е Женя, един месец след нея взехме Мила! Принципно Женя е шефът, аз затова мислих, че най-вероятно тя ще гледа да подчини дребното.

Изкушавам се да ги оставя да си разпределят длъжностите с бой, но ме е страх от нараняване на Маги. Rolling Eyes

# 49
Ех, B l a n k a, как ме усмихнаха снимките ти  Heart Eyes Колко сладко спят двамата, и Дундьо пред печката, а Малчо колко е пораснал!

# 50
  • София
Ех, B l a n k a, как ме усмихнаха снимките ти  Heart Eyes

newsm10     Чудесни са!   Hug

Джия, съжалявам за раздялата!  Sad

Утро, показвай я по-често. Красавица!  Heart Eyes

Изкушавам се да ги оставя да си разпределят длъжностите с бой, но ме е страх от нараняване на Маги. Rolling Eyes

Пробвай, но непременно ги наблюдавай. Мъро и Мацо се биеха като се деряха по лицата. Възможността някой да остане без око беше съвсем реална. Всяка друга рана е горе-долу приемлива, но от това винаги ме е било страх.

Ех, тази Мила, хич не е мила.  Laughing Побойничка!  Laughing

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 02:30 от Тaня67

# 51
На всички котета и много гуш Hug
Джия, вземи си едно, друго, няма да замени него, но ще насочиш обичта си към друго красавче Hug

Янко още не е в час. Много му е мътен погледът и залита. Но вече почна да се заиграва. Даже и похапна сега.
Лек ден, момичета!

# 52
Стейси, лошо. Давай да помагаме да намерим дом, пусни пак линка към инфото й.

Аша  Hug Няма  свършване твоя кърмачески период.  Laughing

# 53
# 54
Мерси, момичета  Hug

Янко оправи ли се?  Hug

# 55
  • София
Бланка, колко слдако спят!  Heart Eyes
Фри, жесток е!  hahaha На родителите ми персиеца така се сърди като го пострижат.  Laughing

# 56
А защо ги стрижете? newsm78

# 57
  • София
Заплита се и става на ужасни топки. ooooh!

# 58
Kashmir - Ако го решеш редовно с подходящ гребен (фурминатор) мисля, че няма да се налага да го стрижете като овчица ( не се засягай ) .  Mr. Green

Стейси - И аз имах проблеми с Томи и Фуфи в първите 4 месеца, но ако ги оставиш да се разпореждат може да е голяма грешка . Не забравяй , че ти си реалният собственик на къщата .  Peace
Остави ги да се опознаят - не да се разпореждат . Ако видиш и най-малкият признак на агресия ->
отделяш ги . Иначе ако се спогаждат ги награждавай с галене или хапки .

# 59
  • София
А, не се засягам.  Mr. Green Ма не е мой, ами е на наш'те (аз им го връчих  Whistling). Купих им гребен, ма кой да го ползва.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт