В кой форум ще отидете?

• 11 950
  • 190
  •   1
Отговори
# 45
Колко теми ще напускате  Joy
Има си тема - изразете си недоволството, но да роите всеки ден нова и нова, вече става смешно.

Може би заради новата визия, не си отразила, че тук има конкретна анкета? Mr. Green
Не става дума за тема, дублираща друга.

# 46
Оставам си в този. Може да не ми допада визията, както преди, но ще свикна.

# 47
А не може ли да се направи нов форум? newsm78 ....с предишната визия на този...

Може, бе рожбе. Плати си и ще ти направят каквото поискаш.   Mr. Green
Ама хем да ми е без пари, хем точно както аз го искам... Някой да не е изобретил комунизма вече?  Laughing
Отделно, че визията не прави форума, правят го хората в него.
  Не става въпрос аз , какво искам, а че не видях някой да е доволен, а тези реклами дето ни бодат очите са насочени към нас-потребителите, така че тия дето са си платили, са платили НИЕ да гледаме рекламите, значи все нещо зависи от нас....а май общото мнение е, че са драстични промените и ни лишават от предишния уют.Нека да има реклами, но останалите неща-баш форума да се върне в стария вид, защото наистина е много изморително и се напъвам да гледам, на кого отговарям и въобще не ми идва на ум да чете рекламите Simple Smile

# 48
Може би заради новата визия, не си отразила, че тук има конкретна анкета? Mr. Green

Всичко отразявам аз, чувствам се като в детската градина.
Като не ми е кеф, хващам си багажчето и хайде, това демонстративно обявяване е чисто детска работа  Simple Smile още повече, че накрая почти всички пак ще се върнат, но мрънкане да има.

На мен пък не ми харесват промените във Фотобукета, ама никой не ме пита  Mr. Green

# 49

Всичко отразявам аз, чувствам се като в детската градина.
Като не ми е кеф, хващам си багажчето и хайде, това демонстративно обявяване е чисто детска работа  Simple Smile още повече, че накрая почти всички пак ще се върнат, но мрънкане да има.

На мен пък не ми харесват промените във Фотобукета, ама никой не ме пита  Mr. Green

Човече, точно това и аз щях да кажа. ФБ постоянно прави промени във функционалностите и алгоритмите  Whistling Чудо голямо

# 50
Аз мислех, че само за мен няма драма. Как ли пък няма да се затръшкам за визията на някакъв сайт.

# 51
Не ми се ще да се местя, но ако заради това трябва да заплатя със зрението си, просто няма да влизам във този форум ( ако не променят изгледа на темите - надявам се и вярвам, че все пак ще го оправят.)

# 52
 Отказването става постепенно. Дори да нямаш такова намерение. Когато пишещите започнат масово да напускат и останат малко хора замирането на форума е въпрос на време само. Ще е жалко да отмре толкова голям форум, но....каквото да решили собствениците все пак. Няма да е първият, нито ще е последният. Драма няма. Винаги се намира друг. Simple Smile

# 53
Отказването става постепенно. Дори да нямаш такова намерение. Когато пишещите започнат масово да напускат и останат малко хора замирането на форума е въпрос на време само. Ще е жалко да отмре толкова голям форум, но....каквото да решили собствениците все пак. Няма да е първият, нито ще е последният. Драма няма. Винаги се намира друг. Simple Smile
Така е. Има много форуми, които като отвориш, последното мнение е от преди седмици.  Tired

# 54
  • В един копнеж!
След промение в сайта, той някак се смали на екрана, наистина?! Laughing Празно отстрани, букет отгоре. Обаче пък си оправих изгледа с Ctrl  и +. Сега е добре. Целят екран е запълнен, шфирта екстра. Казвам го на Бутински, ако това ще е в помощ.  Wink

# 55
Точно за това говоря. Дори да имам намерение да остана, като вляза и видя, че от вчера никой нищо не е писал ще вляза пак другата седмица....така отмират форумите по принцип.

# 56
След промение в сайта, той някак се смали на екрана, наистина?! Laughing Празно отстрани, букет отгоре. Обаче пък си оправих изгледа с Ctrl  и +. Сега е добре. Целят екран е запълнен, шфирта екстра. Казвам го на Бутински, ако това ще е в помощ.  Wink
И аз така направих. Гениално за "хакери" като мене, на които не им се занимава с настройки разни.

# 57
Много е мило и забавно, как някои се имат за стожери на форума и вярват, че с преместването си той, горкият, е обречен на замиране  Laughing

# 58
Тези дни точно това си мислех, да се поразтърся за форум, в който се споделят предимно теми за децата в ученическа възраст.

# 59

Сама си противоречиш! Като не ти е кеф-не пиши в тези теми! Никой не те е молил Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт