В кой форум ще отидете?

• 11 954
  • 190
  •   1
Отговори
# 60
Това е, че форумът не е само някаква си платформа, но и съвкупност от хора, с които в случая с малки изключения ми е приятно да общувам. Не ми се ще да се разделям с тези хора.

# 61
Това е, че форумът не е само някаква си платформа, но и съвкупност от хора, с които в случая с малки изключения ми е приятно да общувам. Не ми се ще да се разделям с тези хора.
Хората няма да изчезнат. Ако симпатиите са взаимни, ако наистина общуването е ценно, а не само чесане на клавиатури, до сега  шяхте да си общувате и извън форума.  Peace

# 62
И си общуваме извън форума със тези хора или част от тях, но все пак....не ми се мести в затворени групи във фейса. Някои от тях не щат и да чуят за фейсбук, междувпрочем. Контактуваме си на лични тук, защото за скайп също не става поради големи часови разлики да речем.

# 63
А още по- мило и забавно е, когато някои си мислят, че с оставането си във форума ще го движат без напусналите. От вчера из всички теми срещам само недоволство от новия изглед и чета за намерение да се напусне или силно да се ограничи участието тук. И това е масово. Твърдото намерение на 10 човека да останат тук, независимо от промените, нищо не означава. Само бързи и адекватни мерки от страна на админите ще решат нещата в полза на форума.
Рекламодателите нямат интерес от форум, който не се посещава. bowuu

# 64
И си общуваме извън форума със тези хора или част от тях, но все пак....не ми се мести в затворени групи във фейса. Някои от тях не щат и да чуят за фейсбук, междувпрочем. Контактуваме си на лични тук, защото за скайп също не става поради големи часови разлики да речем.
Давайте и по телефон и на живо.  Peace

# 65
  • София
Къде са тези реклами, които ви бодат очите бе хора?? Само тези най-долу, преди номерата на страниците ме дразнят малко, но иначе всичко си ми е подредено.
Ползвам нормален 15 инчов монитор, имам една празна лента от 7-8 см отдясно, по-скоро това не ми харесва, че има неупотребено пространство, но като цяло никаква драма не виждам.
А форумът отдавна замря. Има по 1-2 наистина активни теми на подфорум и това е. Сега е модерно да се правят групи във фейсбук  Crazy и без новата визия, там се местят отчетните.
Лично аз никъде няма да се местя. Тук съм от 2002 и макар да не страдам от словесна диария и да имам 1200 мнения, този форум ми е дал повече от всички останали, взети заедно, включая фейсбук.

# 66
Много е мило и забавно, как някои се имат за стожери на форума и вярват, че с преместването си той, горкият, е обречен на замиране  Laughing

Айде като влезеш в час, тогава да даваш изявления, а smile3560

# 67
Много е мило и забавно, как някои се имат за стожери на форума и вярват, че с преместването си той, горкият, е обречен на замиране  Laughing

Айде като влезеш в час, тогава да даваш изявления, а smile3560

Моля  newsm78
Мога да давам всякакви изявления и не виждам, какво те бърка теб това

# 68
Можеш-да..видно е, но те са откровени глупости!

# 69

Много вярно!  Peace

# 70
Много е претрупана новата визия. Ставаш разноглед, затова се товарят очите. Нека има нова визия, но да е по-изчистена. Идеята според мен сега е да се вкарат основни реклами, все пак форума се издържа от това, но да са поднесени малко по щадящо. Аз продължавам да си пиша, но ми е доста по-трудно от преди. Текста се възприема по-добре когато е с по-ситен шрифт и разположен по протежение на страницата, както беше досега. Подходящото място за реклами е горния десен ъгъл на сайта, там първо се фокусира погледа.

# 71
  • London
MTV, за такава тема с цел зловредна пропаганда и реклама на конкуретни форуми слагат БАН. Създаваш поле за изява на конкурентни шпиони и аташета, които ще влизат тук с по 0 поста във форума и ще рекламират линкове. Темата си е направо за ключ. Ако някой наистина е решил да се мести няма да барабани, а ще го стори.  Peace

За протокола не виждам нито една реклама на монитора си, а съм без каквито и да било инсталации на Адблок и тем подобни. Само вчера мернах реклама на някакво брашно, една едничка. Много по-шарени са грамадните подписи на някои хора, но това май не се забелязва от озверялата тълпа.

# 72
Не ми харесва.....ще се местя

# 73
MTV, за такава тема с цел зловредна пропаганда и реклама на конкуретни форуми слагат БАН. Създаваш поле за изява на конкурентни шпиони и аташета, които ще влизат тук с по 0 поста във форума и ще рекламират линкове. Темата си е направо за ключ. Ако някой наистина е решил да се мести няма да барабани, а ще го стори.  Peace

За протокола не виждам нито една реклама на монитора си, а съм без каквито и да било инсталации на Адблок и тем подобни. Само вчера мернах реклама на някакво брашно, една едничка. Много по-шарени са грамадните подписи на някои хора, но това май не се забелязва от озверялата тълпа.

Да, те наистина са доста по-натрапчиви, но сега имаме свеж повод да поплюем, що да не го направим  Wink

# 74
Тук мяза на цигански катун..Няма ли кой да използва цялата сегашна бъркотия  и да направи нещо ново,подобно на старото,та да се преместим там?

Общи условия

Активация на акаунт