Отговори
# 30
  • Керодиспансера
ЗА НОВОТО ПРИВЕТЛИВО КРИЛО НА ДИСПАНСЕРА , ЗА НЕГОВИТЕ МАЙСТОРИ И ВСИЧКИ, КОИТО ГО ОБИТАВАТ   

# 31
  • Керодиспансера
ЕТО И КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА КЛИЗМЕНАТА ТЕМА

# 32
Ако не знаете да Ви светна....който не е влюбен в Ча, защото му е минала възрастта, то за да оправдае едва ли не своето педофилско увлечения се прекланя пред таланта му.smile3555 newsm09

# 33
Ако не знаете да Ви светна....който не е влюбен в Ча, защото му е минала възрастта, то за да оправдае едва ли не своето педофилско увлечения се прекланя пред таланта му.smile3555 newsm09
де го чу тва  ooooh!

# 34
Благодаря за новата тема   bouquet newsm51

Честито за старата визия  Mr. Green А дано новата да не дойде  Grinning

Сигурно много неща изпускам  Sad и тия бели коридори...  Laughing но какво да се прави.

# 35
Скрит текст:
де го чу тва ooooh!
Там където и писах, не се сдържах защото се скъсах от смях. Joy Joy

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 16:26 от Neidjal

# 36
Здравейте,

Влизам да поздравя Зиз Hug, ЕлитУ Hug Heart Eyes, Нарцисчева Hug Heart Eyes, че са мноУ добри, и да ги чичична

И понеже нас с Габи Hug ни гърбят двойно Joy Joy Joy, днес за мен за пореден ден Grinning,ще бъдем на кУлтУрни мероприятия Party Party Party

От утре ще съм по-свободна и ще съм на линия Peace

Много се радвам на нова/стара визия на мама Flutter

# 37
Релакс мерси за сега ще карам с това. Hug

# 38
Сполейри за Стрелата.
http://www.arrow.tvshowsbg.com/2013/12/19/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0% … 1%81%D1%82%D1%80/
Много се нервя като кажат ама той не е сигурен какво изпитва.

# 39
  • В света на мечтите... ❤
Идааа  smile3535

Чакайте сега да раздам чичеците,че бех на оберка по комшийските градинки  Mr. Green

Ели  Hug Heart Eyes  разкошни ФЕмирски колажчета от ранния период  

Ирче  Hug Heart Eyes ,пак си ги спретнала в чок комик образ  Joy Joy Joy  хайде и за теб чичеци

И за Зизулия  Hug Heart Eyes ,че винаги се старае новите ни крила да са изпипани до най-малката подробност  

И честит нов стар облик на темата  Party ,дано следващата промяна да не е толкова безумна като тази от вчера  Praynig

Много гушки за всички сладурки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 40
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке,нашия слънчо си е бас китарист,и в Америка е имал група с която са ходели по турнета,не е любител като Чачко  Naughty hahaha hahaha hahaha

# 41
Наде ние сме скрити педофилки Mr. Green Joy Joy Joy

Вани Hug Джейн Hug Дани Hug

# 42
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ей така съм!

Ха здравейтИИИИИИИ! Чувствайте се всички нагушени.  Hug

На ранната Елитулия и Нарцисчева - за декорацията на диспансера -  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

На Зиз - за проявения героизъм по създаване на ново крило в екстремни условия -  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

На мене си, че още не съм сдала фронта -

Ай, докъде ме докараха тия! newsm09 Да се самочичечвам и самопрегръщам. Mr. Green

Боже, прибери си вересиите, боже! Лютвен!  Praynig

# 43
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз съм явна педофилка,хич не се и крия даже  Naughty hahaha hahaha hahaha

# 44
Ай да заФалвъм  Peace Peace Peace

Зизун  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Ели  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Ирчок  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 newsm51

и за всички хухавелчеци  newsm51 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51

вай дааааааааа комплекси и създавам само на абла Хатидже Joy Joy Joy  Joy Joy Joy Joy

Габче Hug Hug Hug чок гюзел колажчето у преходната тема къз  newsm10 newsm10 newsm10

чек да мяткам и аз да не изоставам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

що се отнася до другия двор Wink джевап йок  Blush то търпим по принцип,ама няколко екземпляра отвеях с по един такъв пост Wink и от тогава е Мълчанието на агнетата Wink ред беше  да се изкажем нЕинтелегентно на поредния такъв Crazy сега пък и у педофилство ни обвиняват вай беееееееее ,ам те незнаят ли че сме си такива сега ли ни забелязаха чак  Joy Joy Joy Joy Joy

всички установени  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт