Отговори
# 555
  • София
Профииии, Hugзлатна си,браво и благодаря  bouquet.Туй специално за теб,никой да не бара Naughty:
Скрит текст:
Мариетка, Hug и аз не съм на банкет и ПО не гледам Heart Eyes
Манче, Hug Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 556
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Профииии, Hugзлатна си,браво и благодаря  bouquet.Туй специално за теб,никой да не бара Naughty:
Скрит текст:
Мариетка, Hug и аз не съм на банкет и ПО не гледам Heart Eyes
Манче, Hug Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Линко,  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ох аз бях на банкет снощи, а днес на работа и беше тежък ден, нямам хич намерение да се мъча със Серка  Joy Joy Joy

Манка,  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes "Манка - Премиерка в отпуск Simple Smile"- много яко  Hug

# 557
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
ох изчетох всичко ще е изписало за Хазал, Чаатай, АФК, ПО, АШК, кой кого обидил, кой бил педофил, кой имал право да пише, кой нямал право да споменава едно и друго, кой се бил вманиачил, за Хазал кой не я обичал, за Чаатай феновете какво сторили ..... и какво ли не, ама много натоварващо, много грозно и много "мръсно" ... аз съм си Фемирка, харесвам много и Хазал и Чаатай, заедно и поотделно - затова ето нещо, което усмихва

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 22:49 от МарМиши-ВИП намбър 7

# 558
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Линко, мерси  Hug

Манче, Мариетка,  Hug Hug

А така Мариетче!  Peace Само любовта и романтиката ще ни спасят.     bouquet   

# 559
ОП ДЕДИИИИИИИККК  wavey wavey wavey wavey wavey wavey
след малко ще се завърна у диспансерчрто само да си доизгледам серийката Peace Peace Peace
ваканцияяяяяя съм и съм чок мутлу  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
всички си ви гушкъм  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 560
Честито на отпускарките Laughing

Малко либоф и от мен Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=nh2AuV6m-xE&hd=1

# 561
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Линко, мерси  Hug

Манче, Мариетка,  Hug Hug

А така Мариетче!  Peace Само любовта и романтиката ще ни спасят.     bouquet    

Профи,  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes - ама така де, толкова злоба, агресия и жлъч усетих от някои постове, вместо да се усмихваме, радваме на малките неща, да се разтоварваме от всичко сиво в ежедневието и тук да ни е пристан на приятелство, обич, споделени емоции, забавление, щуротии, то става .... нещо съвсем различно, а незнам кой има полза от това - не вярвам споделени неща тук да влияят дотолкова, че да спрат даден сериал или не, едно е да си бърборкаме, да пишем мисли на "глас", ама да те укоряват, за едно или друго ... незнам кой печели от това, напрежение и изостряне ...

Жани, честито ти ваканцийка, францийка  Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 23:07 от МарМиши-ВИП намбър 7

# 562
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Честито на отпускарките Laughing

Малко либоф и от мен Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=nh2AuV6m-xE&hd=1

РениHug Hug Hug прочетох и за твоите вътрешни настроения - освен да кажа, благодаря ти, че си всеки ден с нас и ни усмихваш, всичко друго ще са празни думи ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

аххххххх страхотна песен, става две седмици не спирам да я слушам  Hug Heart Eyes

# 563
Е, не, вече съм бясна  #Cussing out

Гледам X-фактор и побеснях. Тъкмо реших, че правят страхотно шоу и е възможно този път да спечели някой наистина талантлив и те взеха, че изгониха едно много талантливо дете - Ана Мария. За сметка на това рападжията Наско, дето според мен яко го бутат в тоя формат, та чак до финал го добутаха, сигурно и победител ще стане  #Cussing out

Е няма скоро да се оправим

Ренку  Hug Профи  Hug  Миши  Hug  Жани  Hug Линко  Hug Бел  Hug

# 564
Миши Hug hug Манка Hug те в тия "игри" всичко е нагласено Peace

# 565
Оф тоя изрод в Дила #2gunfire #2gunfire #2gunfire бъди с мен една нощ и после си свободна #Cussing out #Cussing out #Cussing out егати извратения простак Sick ooooh! ма той Ръза щи каже кат те набара bash bash bash

# 566
  • Варненска клюкарка
не вярвам споделени неща тук да влияят дотолкова, че да спрат даден сериал или не, едно е да си бърборкаме, говорим и да пишем мисли на "глас", ама да те укоряват, за едно или друго ... незнам кой печели от това, напрежение и изостряне ...

Разбира се че няма как да влияят, не и в такива мащаби за които ни обвиняват !
Ако сериалът беше интересен, каквото и да ставаше, такива глупости нямаше как да му повлияят. Той разбира се има своите фенове, на които им е интересно, но самата цифра е крайно недостатъчна- това е основната причина! И понеже в другата тема са си самодостатъчни и след отношението си към Проф, как да поискат помощ от тук за хаштагове и т.н. фенски доказателства за обич и подкрепа?!? А много от момичетата в тази тема можеха да им помогнат, както го направиха за ПО, дори без да го харесват Wink
Няколко са основните причини за провала на сериала, не ми се повтарят отново, но не и наша вината....даже не ми го побира мозъкът това обвинение!

# 567
Привет хухавелки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug 

love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

Crazy вчера се разписах на 1 -ва стр,след това на 20, а сега  ви намирам на 38 -ма
 newsm78дал да съ врЪщам да чета .... нещУ ново след вчерашните дебати....

# 568
AFK & Medcezir Peace Peace Peace

# 569
  • В света на мечтите... ❤

Общи условия

Активация на акаунт