Отговори
# 540
  • София
А Явуз аааа ето го и него на хоризанта поне той е сериозен човек мъж на място.....

Линко ще те черпи после. Laughing
Ми ще почерпя,как ,кой е номер едно след  Емко,йееее newsm44 newsm44 newsm44 hahaha hahaha hahaha.Майтапът настрана,ама много ми харесва,ей и Верчето като даде меда и грешка няма да има...никаква Mr. Green
Скрит текст:
А батко Акиф ми е любимец,кво направи тоя човек,а Mr. Green
И забравих да кажа добър вечер Hug Hug Hug Hug Hug

# 541
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Здравейте, момичета и ако има и момчета!
Не гледам сериала, но майка го следи. Та ме интересува знае ли как ще свърши филма, има ли го някъде да се гледат сериите предварително? Ако евентуално се зхае края - моля, добра душа да ми го разкаже на лични. /същата ми е молбата и за индийската сага/

Не знам коя е индийската сага. newsm78

Знаем как ще свърши филма. Много тъжно и честно - не ми се разказва.
Из Ютуб се намират серии със сърбо-хърватски субтитри. Мисля, че ако напишеш в търсачката там "девойка имену Фериха" ще ти излязат. Иначе оригиналът на турски бе изтрит от представителите на ШоуТВ и Мед Япъм от всички сайтове, до които се бяха добрали. Бтв на Войо излъчват епизодите малко по-напред.

# 542
  • София
Ама как един кадър не сложихте от тази серия бре Crazy Много е хубав тук с тази тюркоазена ризка  мммммм Heart Eyes Embarassed Какво му мисли педофилската ми същност значи  Crazy

пп Ама това за ПО е вярно, много е прежълтял нещо newsm78 Я как е изпънато и грее лицето му в тазвечерната серия по бтв  Rolling Eyes
Белорче, Hugми Ели е на банкет,Ирчето и тя,Дани сигурно е на работа и няма кой,иначе наистина беше много,много хубав с тая риза Crazy
Зиз, Hugдано да ги е измил ,нали се бърса в кърпата Mr. Green

# 543
Ама как един кадър не сложихте от тази серия бре Crazy Много е хубав тук с тази тюркоазена ризка  мммммм Heart Eyes Embarassed Какво му мисли педофилската ми същност значи  Crazy

пп Ама това за ПО е вярно, много е прежълтял нещо newsm78 Я как е изпънато и грее лицето му в тазвечерната серия по бтв  Rolling Eyes

Белл, става ми все по-трудно да намирам каквото ми трябва сред архива от 12 000 снимки и колажи свързани със сериала. Mr. Green Пък и за да ти ги постна тук трябва да ги качвам в сайта, който ползвам за целта. За съжаление не са ми подредени по епизоди, а не ми остава време да преструктурирам така. Ще поровя, но не обещавам нищо. На Ирчето са й по-лесно подреденки, ама тя май е на купон тази вечер или гледа ПО.
Впрочем и аз мисля да се отправям към Стар ТВ. Peace
Ще коментирам тук, ако не ме избуши техниката. Hug

# 544
Добър вечер и от мен  Hug сега сигурно чак след нова година Бтв-то  ще дават пак АФК ....

# 545
Дам сигурно еми тъкмо ще се насладим на празниците. Heart Eyes

# 546
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Линче, Hug тва, че се обърсал у кърпата не означава, че си е мил кунките... Mr. Green
Остай тва, ама къФ е тоя навик, Чепика да ходи по себе си точно когато цялото семество се събере на масата...срещу вратата на ВЦ-тУ Laughing

# 547
Ивче, от осветлението е, не, че е драйфал. Mr. Green

# 548
  • Варненска клюкарка
Добър вечер и от мен  Hug сега сигурно чак след нова година Бтв-то  ще дават пак АФК ....

Не гледай,че си чешем езиците - всички тук отдавна сме го изгледали сериала, някои от нас още с излъчването му по Шоу тв, та не сме опрели до бтв, даже обилно се дразним на кьопавия дублаж и превод...... може да се каже, че им гледаме сеира на бтв един вид  Crazy Просто ни е приятно да сме си компанийка тук Wink

# 549
  • София
Линче, Hug тва, че се обърсал у кърпата не означава, че си е мил кунките... Mr. Green
Остай тва, ама къФ е тоя навик, Чепика да ходи по себе си точно когато цялото семество се събере на масата...срещу вратата на ВЦ-тУ Laughing

Зиз, Hugма как може е толкоз нелюбезен #2gunfire,гости идат ,той в клозета ooooh!....За кункитес и права,не е сигурно Heart Eyes

# 550

Не гледай,че си чешем езиците - всички тук отдавна сме го изгледали сериала, някои от нас още с излъчването му по Шоу тв, та не сме опрели до бтв, даже обилно се дразним на кьопавия дублаж и превод...... може да се каже, че им гледаме сеира на бтв един вид  Crazy Просто ни е приятно да сме си компанийка тук Wink

Бел  Hug и аз съм ги гледала от -до още лятото , но сега пак си ги зяпам  Mr. Green иначе е истина това за дублажа на бтв-то  Sick

# 551
Белл, прерових каквото можах набързо. Мисля че следващите снимки са от, това което днес излъчваха по Бтв. Кликвайте върху тях за да ги видите увеличени. Пропуснах няколко от тези на сета в унито  Embarassed.

Айде, че изтървах ПО-то.

# 552
  • Варненска клюкарка
Ох гледам ПО и си умирам от смях с този Мерт. Горкия, какъв кошмар сънува Crazy Нападнаха го да го цАлуват един куп жени на сън, пък той се събуди в див ужас Joy

пп Проф, мерси Hug

# 553
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добър вечер, на всички които не са на банкет, които не гледат ПО и т.н.  Hug Hug Hug Hug

хайде да си честитя вече съм отпуска и като се запона цяла неделя, та чак до 2.01.2014г. (е на 27.12.2013г. ще се наложи да отида за един годишен отчет, ама ... един предиобяд не може да развали мисълта за отпуска, отспиване и мързелуване)  Joy Joy Joy Joy Joy

# 554

Отпуска, почивчица, празници идат йееееееее

Здравейте, красотни  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Зизуно, много рано дошъл тоя дядо Коледа при вас - много ще да е слушкал мъж ти.

А за млекцето под елхата - нал са пости, няма млекце. Провери пак на Коледа  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт