Отговори
# 510
  • Още у мъглата ...
Уф, като чуя това за партито от Емир и  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ейййй, така и не му разбрах зора да се пъне на Явуз  smile3515 smile3515

И аз  въобще не разбрах, въпреки че знаеше колко наранява и дразни Ферия

Дет вика Профи, мъжка му тъпа работа, да си ги мерят  ooooh! Mr. Green Joy Joy Joy

# 511
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ренко, тя търсеше начин да го спаси от мафиота.  Peace

На Емир напъните хич не ща да ги коментирам.  #Cussing out

# 512
  • Още у мъглата ...
Гъбке, ми те турските коцкари така изглеждат. hahaha
Ама ти не ги разбираш тия работи. Я виж, Сахерлитка как го оцени веднага човека!  Mr. Green Щом после и ключове отмъкна, и в апартамента на Емир успя да го вкара и набързо да го оправи.  Wink

Ма си е баш бляк  Sick Sick този, а Сехерлитка, ако можеше щеше да си ги извади  Mr. Green Joy Joy Joy Голям мерак  Joy Joy Joy Joy

# 513
За сефте да съм съгласна с Айсун. Peace Фери трябваше със зъби и нокти да се бори СЪС Емир. Повече отколкото ЗА него.

# 514
А Явуз аааа ето го и него на хоризанта поне той е сериозен човек мъж на място.....

# 515
А Явуз аааа ето го и него на хоризанта поне той е сериозен човек мъж на място.....

Линко ще те черпи после. Laughing

# 516
Абе не знам за Каптана, ама ако Явузчо беше забърсал Фери, малиии кЪв кеф newsm44 newsm44 newsm44

Бати е  ooooh! ooooh! ooooh!, отврат (дайте легена)

newsm34, ама да споделя

В тази връзка
Скрит текст:
В туитър една мадама на турски пишеше, питаше Чачи дали повръща след цунките със С Mr. Green

# 517
Тази мадама, която му е задала този въпрос.....
Хайде, изоставям Ви, че, ще се отдам на ПО, после пак може да намина. Grinning

# 518
  • Още у мъглата ...
За сефте да съм съгласна с Айсун. Peace Фери трябваше със зъби и нокти да се бори СЪС Емир. Повече отколкото ЗА него.
Peace А колко хубаво щеше да е да беше успяла  Rolling Eyes Всъщност в 64-ти го направи с ултиматума, ноооо просто не трябваше да ходи после в клуба  ooooh! Що точно пък тогава реши да отиде, ейййй  ooooh!

Щот сценаристите така решили, знам  Whistling Whistling

# 519
Неотказващата пък даже не чака да я повикат. Mr. Green

# 520
ОООО определено ако Явуз беше свалил Фери щеше да е голям кеф......

# 521
Двамата са толкова сладки тук  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 522
  • Още у мъглата ...
Абе не знам за Каптана, ама ако Явузчо беше забърсал Фери, малиии кЪв кеф newsm44 newsm44 newsm44

newsm34, ама да споделя

В тази връзка
Скрит текст:
В туитър една мадама на турски пишеше, питаше Чачи дали повръща след цунките със С Mr. Green

Охоооооооо, направо щеше да е супер кеф  Party Party Party Party Лелееееее, щяхме да гледаме лош Емко  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

А за скритото  smile3532 smile3532 smile3532

# 523
Скрит текст:

newsm34, ама да споделя

В тази връзка
Скрит текст:

Джени, това беше част от моя сценарий на АФК-3 сезон, дето го бях писала тук. Peace Hug

# 524
  • Още у мъглата ...
Двамата са толкова сладки тук  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт