Отговори
# 525
  • Още у мъглата ...
Мали па Чепика колко стреснато гледа, все едно Емко ще го наръгва, а няма да целува ръката му  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 526
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мали па Чепика колко стреснато гледа, все едно Емко ще го наръгва, а няма да целува ръката му  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Ми щот не вярва на очите си, че туй може да се случва.

# 527
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Aз сао не разбрах....Чепика измили си си кунките кат посети тУЙлетната... newsm78
Пускане на вода чух...ама от казанчИтУ... Whistling

Мисля си за Емко, ка му цуня кунка, да не се изхепатити нещУ? Mr. Green

Мичееееееее, ЧепикО ми ли си кунките....? Laughing Laughing Laughing

# 528
  • Още у мъглата ...

Или щото най-после трябва да преглътне гордостта си  Grinning

# 529
Викам на майка като почват буквите....Съблича ли ги,обличали ги,хранели ги,мебели,къщи и Университет Истанбул и майка вика ще се опраиш и ми се смеее. Mr. Green

# 530
  • Още у мъглата ...
Aз сао не разбрах....Чепика измили си си кунките кат посети тУЙлетната... newsm78

Ей ooooh!, сега разбраф, що Чачо ся е некъв жълт сега, ми то тогава го е хванала жълтеницата  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 531
Профи Hug, треА го метнеш да си го припомним, тя и Икси каза, че има сценарии, ама ощен есме го видяли, беше пуснала откъси Grinning
Габи Hug

Профи,
Скрит текст:
ти просрещаш софийски гости, няма ли ти да погостуваш, да се видим, пийнем, апнем и на раздумка

Гале hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Зиз hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy и Габи hahaha hahaha hahaha

# 532
Викам на майка като почват буквите....Съблича ли ги,обличали ги,хранели ги,мебели,къщи и Университет Истанбул и майка вика ще се опраиш и ми се смеее. Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy

Мали па Чепика колко стреснато гледа, все едно Емко ще го наръгва, а няма да целува ръката му  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Или щото най-после трябва да преглътне гордостта си  Grinning

Кой от двамата, че те са Фани единия па го удари в другия, като опре до чест и гордост?  Mr. Green

# 533

Ей ooooh!, сега разбраф, що Чачо ся е некъв жълт сега, ми то тогава го е хванала жълтеницата  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 534
  • Още у мъглата ...
Ох, отивам да похапна Rolling Eyes, после ша намина пак  Mr. Green
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 535
Това не е смешно но все пак .............. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 536
Гъбке, няма да правя флууд, ама той чак зИлен е станал. Mr. Green

Джени, ами аз го нямам писано другаде. Творих го тук, че ме подпираше отвътре на момента. Трябва да се сетя горе-долу коя тема е била и да го потърся поста си. newsm78

# 537
Здравейте, момичета и ако има и момчета!
Не гледам сериала, но майка го следи. Та ме интересува знае ли как ще свърши филма, има ли го някъде да се гледат сериите предварително? Ако евентуално се зхае края - моля, добра душа да ми го разкаже на лични. /същата ми е молбата и за индийската сага/

# 538
http://www.youtube.com/watch?v=VKzR1o84C28
Тука ме кефят сега съм на тази вълна..... Crazy baby_neutral

# 539
  • Варненска клюкарка
Ама как един кадър не сложихте от тази серия бре Crazy Много е хубав тук с тази тюркоазена ризка  мммммм Heart Eyes Embarassed Какво му мисли педофилската ми същност значи  Crazy

пп Ама това за ПО е вярно, много е прежълтял нещо newsm78 Я как е изпънато и грее лицето му в тазвечерната серия по бтв  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт