Отговори
# 645
чек ся да обясним Peace

първо Чачко няма да ми се явява всеки ден на вратника Blush затуй обмисляме стратегия в движение #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy ако е рекъл да доди Peace

започваме с чайчето щото си е турски адет  Coffee
после минаваме на чичи Джаки в процес на споделянето    loveuuu
преди да се метнем на вратните кабели,късаме шортичките и след видяното припадаме,друго нема
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

казах к'вото имах Wink и тъй к'ат гледам само аз сЪкипря на балконя с един скрит и двама гости Crazy,ай да не ми четЪт глюпостите пойчи,отивам да легам пък който дойде добре дошъл Blush гости ти ги приемаме с отворени обятия Joy Joy Joy Joy Joy

# 646
ДидОк, то така как се оплакваш....бидонти се нема да са ти точнУ... Mr. Green
Нъл знайш, че камеритИ са у мойта скиФ стая...? hahaha Joy hahaha Joy hahaha

Бай дЪ уей...у новото крило съм сложила анкета....се преброиме педофилките.... Joy hahaha Joy hahaha

newsm78 ами тогаз казвай ко шЪ мЪ рекитираш чИ да видя и аз кой на камерката сЪ усмихва тайнУ и пърцуцката  ми точнУ  под носЪ ми той задига   Joy

ФтивЪм да видя анкетата  Laughing

# 647
чек ся да обясним Peace

първо Чачко няма да ми се явява всеки ден на вратника Blush затуй обмисляме стратегия в движение #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy ако е рекъл да доди Peace

преди да се метнем на вратните кабели,късаме шортичките и след видяното припадаме,друго нема

казах к'вото имах Wink и тъй к'ат гледам само аз сЪкипря на балконя с един скрит и двама гости Crazy,ай да не ми четЪт глюпостите пойчи,отивам да легам пък който дойде добре дошъл Blush гости ти ги приемаме с отворени обятия Joy Joy Joy Joy Joy
Жани  Hug,ан тъй сЪ прай  smile3521 . Аз няма ко да го бавя чи чай,и да споделям ,мятам го и толкоз  Mr. Green па после шЪ си споделями на чичи Джак  smile3534

# 648
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Рекох да хвърля един поглед преди лягане. Mr. Green

Не съм ходила още в йени крилото, ама се спуках от смях тук с вас.  Joy Joy Joy
Надявам се, като отида, Зиз да е предвидила, че може да се дават повече от три отговора, че да могат да ми стигнат. smile3521  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Изгледах ПО. В момента не ми се коментира. Може утре.

Манче,  Hug Laughing единствения компютър, който ползвам и деля денонощно с цялата останала паплач е домашния. Никога няма да му сложа различни юзъри!  Peace
Скрит текст:
На него им някой поне 22 часа в денонощието, като 21 от тях се ровичка в интернет. Изключение правят дните, в които мъжът ми реши нон стоп да работи. През другото време понякога за пет минути се сменят трима човека пред монитора.  Laughing Въпреки, че постоянно работи с компютър, МилУтУ си е чист компютърен абориген. #Silly Едно от най-важните неща, които все напомням на децата, е като се затваря Мозилата, преди това да е била оставена на подпрозорец на електронната поща на баща им, че той иначе не може нито да си я намери, нито да си я пусне. Mr. Green

Лека нощ!  smile3524

# 649
  • По света и в нас.
Добро утро.
Метам кафето
Скрит текст:
и отлепвам за тръстиката.
Хубав ден.[/color]

# 650
  • София
Добро утро и от мен Hug
Не съм прелитала още в новата тема,ама се спуках от смях,големи сте шматки  Joy Joy Joy Joy Joy
Сервирам и отивам да видя анкетата на Зиз Hug
Скрит текст:

# 651
  • Керодиспансера
ДОБРО УТРО!    
 ЛИНКО , КАК ОБИЧАМ ПАЛАЧИНКИ........... Hug
 И ПО ЕДНО КАФЕ

# 652
  • Под Сините камъни
Гюнайдън,гюнайдън  Hug
Взимам си от кафето и зачезвам по коридорти

# 653
  • София
Ели, Hugда ти е сладко,добро утро Hug
Пепин, Hugдобро утро и на теб Hug

# 654
добро утро муцуни Hug Hug Hug
мерси за закуските и кафето Heart Eyes
Биби, HugЛин4е, HugЕли, HugПепи Hug
хубав, слън4ев ден изпълнен с много усмивки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 655
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Гюнайдъъъъъъъъъън... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Всички констатирани и установени.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Брях,  Shocked мнооу слабо гласуването... Joy Joy Joy
И най-интересното...не мой се преброиме педофилките....полвината уклончиви скрити лЕмонки. hahaha hahaha hahaha
Но, май педофилията ше надделей... Laughing Laughing Laughing Laughing

# 656
 HugПедофилия Нарцис- ЗиЗлоова Hug установена си Joy
добро утро Hug Hug Hug

# 657
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро,скрити и открити педофилки  Hug Hug

# 658
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добър ден Сар(х)ош Hug Joy Joy Joy

# 659
Добро утро на всичкото сладкиш!  Hug Hug Hug Hug

Споделям сутрешното си кафе с вас!  Heart Eyes

Скрит текст:

И музикалната си вълна, също!  Heart Eyes

Скрит текст:

чек ся да обясним Peace

Жанииии, бееееееееее.....  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ох, и на Зизка да се потъркалям, за социалното проучване....  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Как ти ги ражда главата?!  Heart Eyes

Всички констатирани, установени, отразени и нагушани!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Хубав съботен ден!   love001

Общи условия

Активация на акаунт