Домакини-25/Да посрещнем Коледа и 2014 с надежда за сбъднати мечти

• 33 750
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • при късмета
Вио, само ще я мерят и ще сравнява с данните от изписването. Първата ваксинация е на 1 месец(30 дни) не могат по-рано да я сложат. Насоки за бебето и отговарят на въпроси на родителите.
От болницата трябва вече да има 2 ваксини.  
Хортензия вече се оправя с подаръка.
Май трябваше и аз да слушам повече през годината  Rolling Eyes
Тая година пукотевицата като, че ли беше по-слаба при нас. Обаче детето по едно време каза, че са му продънили ушите

# 601
Ма Ко, прави си сметката дали ще слушаш от днес до края на годината.Simple Smile
За шрифта трябвало да сменя на латиница и тогава да натискам +.

# 602
Емил от както се е родил все посреща новата година.Бебе беше 1г  и пак беше буден.
Днес и вчера режима се разминава.Но нали е ваканция го оставям.
Има ли нощни птици?

# 603
Честита  Нова Година!

Нека 2014 година влезе в дома Ви с надежда, радост и любов,
да Ви избави от тревогите, грижите и неприятностите!
Да направим това, което не успяхме през изминалата година!
Да получим това, което очакваме!
И нека не губим вяра в доброто, в любовта, приятелството, в сбъдването на мечтите ни ..  Praynig

# 604
  • Fort Worth, TX
За много години.Желая на всички преди всичко здраве.Ние вчера изкарахме половината ден в Хирургиите.Дядо ми нещо не се чустваше добре известно време.По спешност в Окръжна .Направиха му снимка, която не е никак добра.Изпратиха ни на Пещерско, за да го приемат, тъй като се на;ага бронхоскопия.След 5 часа чакане си тръгнахме, тъй като не се очертаваше и в следващите 5 да не  го приемат.Спешното има 4 легла.С предимство са линейките и супер спешните случаи.Днес на нова сметка.Много неприятно време в Пловдив.Снощи ходихме на имен ден.Сашо си е забравил приятелите.Не можеха да се разберат за играчките и само се караха.Те не го пускаха да играе с тях, а той ги замеряше с играчки. Mr. GreenПриятен ден ви желая.Иска ми се да излезна .Желаещи за кафе тези дни?

# 605
Честита  нова 2014  година , бъдете най-вече  здрави, усмихнати,и нека новага година е по-добра.
Креми,  аз  имам   желание за  кафенце,ама дечицата малко накашлят ,ти от кой квартал беше ?
Много гадно така, дано бързо  се оправят нещата  с дядо ти .Аз сега,ще звъня да питам педи  утре  дали е на работа,че нещо ми се върти  из главата за 6 първи  работен ден, а баткото  от 6 ти е на градина,трябва бележка за въшки и бележка, 4 дена преди да излязат ваканция да взема.
Аз от днес съм на диетка, направо ей тъй се оцъклих като се качих на кантара  сутринта Shocked EmbarassedНяма ви казвам колко съм,че ме е срам. ooooh!
Ние новата  година, от масата на дивана, от дивана на масата гледахме   празничната прогама  на Слави  и  Господари  ,абе  пенсионерски  живот  Mr. Green
Баница купих  готова  на Бела.Къщата  ми е изчистена, само трябва пребера  елхата.
Няма да готвя, колко ястия останаха от 1-ви  и майка ми сложи за у нас .
Татко снощи  и той намина   нали беше  сурва,  Mr. Greenдонесе и той тиквеник  и баклава  дето правил.
Те децата и майка сурвакаха, ама тя им вика баба  няма парички Shocked,ама както й да е ,то е за здраве това, а баткото нали голям и знае  ,вика  ами парички ?!?  Shocked
Тя му вика баба  сега  няма като имам  тогава, ама  и миналата и по-миналата година  пак  така му каза,.
От баницата с късмети ми се падна  учение на мен , на мм  пътуване в чужбина  Mr. Greenкато видях къв късмет му се падна,викам  си ех,  ще вземе  ме заведеш накрая  до Истанбул на екскурзия. Mr. Green
Някъв  страшен  виус има, съседката ми и тя вика къв е тоя вирус  от 2 седмици вика не може се оправим   та и тя в чудо се видя .
Браво на Тея,само така да надава  на горе .
Луси, страхотни снимки,доста си се постарала, браво.
Сподели тази снимка  с  коня, какво беше  ?
Ние също гледахме зари,майка е на 13  етаж и целия град се гледа  ,много беше красиво.

# 606
Сипах си горещо мляко с мед и сега бързам да се разпиша за първи път през новата година  Grinning

Пожелавам ви тя да ви донесе много здраве, щастие и късмет, много поводи за усмивки и безброй щастливи моменти!

Ние изпратихме и посрещнахме новата година много весело. Празнувахме в Кубанита - 12 човека, все големи веселяци. Не съм седнала над шест часа. От толкова много танци на другия ден не си усещах краката  Laughing

ММ е на работа от днес и сме си сами с децата вкъщи. Ще имам време да си поизчистя къщата, защото тези дни все сме в движение. Ходихме до Икеа и харесахме за децата легло за трима. Двуетажно е, но под долното легло се издърпва трето. Засега то ми хареса най-много като идея, защото ще ни спести много място, вместо да слагаме трето легло в стаята. Но може и да отложим покупката за по-нататък, защото може би най-добрият вариант ще бъде детенцето да спи в нашата стая първоначално, защото съм чувала, че е доста трудно свикването в новата обстановка с напълно непознати хора. Вярвам, че ни делят само броени дни до получване на писъмцето, защото вече чакаме от доста време. Много съм нетърпелива вече...

Виви, дано новата година ти донесе мечтаната екскурзия.

Кокона, бързо да наддава Тея  Hug

# 607
  • София
Добро утро, момичета!

За Много години!!!

Конската глава - е обикновена салата от рачени пръчки, лук, маслини и майонеза и покрита с накъсани парченца пушено филе сьомга...

Едно кафе:

# 608
Привет и от мен! И днес сме много мързеливи Joy. Ей затова не обичам празниците - трудно ми е да вляза после в ритъм.
Креми, за 7-ми става ли на кафе? Тогава ще имам баба. Ти беше някъде до гребната, нали?
Момичета, хайде, идвайте си вече в темичката, минаха празниците!

# 609
  • Fort Worth, TX
Няма да ме има на 7-ми.До събота съм на линия.После след 18.Аз съм в Смирненски, но нямам проблем, за която и точка на града .Аз ще съм сам, тъй че бих се съобразила с това на кой къде му е удобно.

# 610
 Mr. GreenКреми   пиши  ме за 18  на  кафенце  .  Тогава  и  ддс   ,ще съм подала   и ще ми е по-спокойно . Мушкатова, ти от ко кватал   си ? Смирненски   ми е дива  индия, но не ми е проблем на мен  аз съм  с  кола.
Много ,ще  се радвам   да се  запознаем  . Ако има и други пловдивчанки за след 18  да  пишат .

# 611
  • при късмета
Добър ден,
бяхме навън и на пазар. Току що се прибрахме и шефа обядва.
Вече сме на вълнА рожден ден в понеделник и няма търпение.
Люси много хубаво ти се е получила конската глава, браво!
Хортензия и аз не мога да се събудя
А днес трябваше да стана рано, че детето е вкъщи, а мъжо на работа

Момичета, хайде, идвайте си вече в темичката, минаха празниците!
Да добавя и да разкажете кой, какво, къде и как
Креми дано да се погрижат адекватно за дядо ти. А за детето, не се притеснявай. Момчетата са така, днес играе с един и му е най-добрия приятел, утре друг и така. Характерно е наистина само за момчетата.
Вио да се отчете за консултацията на Дея
Гуш на всички, хубав ден

# 612
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте и от мен. Излязох да си направя задължителната дневна разходка и какво мислите намирам връщайки се у дома? В пощата се мъдреше един красив червен плик. И нали разбирате, че кака ви недовижда с тези си очила...еееми трябваше да си вляза и тогава да прочета, че това е картичката идваща от Богота. Heart Eyes

Благодаря ти,Дани. Hug Heart EyesТака де от Смърф... Joy Този Снежко с огромното сърце ми разтопи душичката в началото на новата година. Хубавото е, че той разтопи моята, а не аз него. hahaha Joy

Иначе посрещането на Нова година у нас беше мъчително и тежко. Имахме една обикновена вечеря съобразена с режима на хранене, след това сълзи, после прегръдка/детето беше с мен/, гледане на фойерверките, пожелание за здраве за да се крепим и оцеляваме и си легнахме раничко. Тоест дори преди 1 часа. Така беше тази година. Следващата се надявам да е по-добра...

Радвам се за малката Тея. Колкото по-наддава толкова по-бързо при мама , тате и сестричката у дома.

Това е, момичета.

Радвам се и съм благодарна, че ви имам в живота си.

За мен вие сте приятели повече от някои, които се изтъкват за такива.

Пожелавам ви един прекрасен ден! Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 14:28 от Марѝ

# 613
Момичета, аз тъкмо публикувах поста си с чуденето ми за легълцата за децата и получих така чаканата вест. Обадиха ми се от Варна и другата седмица имаме среща с тригодишната Теменужка. Искрено се надявам да харесаме детенцето. Навършила е 3 годинки преди няколко дена и това би бил чудесен подарък както за нея, така и за нас. Един малко позакъснял коледен подарък. Моля се от цялата си душа да са спазени изискванията, които сме посочили и това да е нашето детенце. Не мога да ви опиша емоциите, които бушуват в мен. Безкрайно щастлива съм и не знам как ще издържа до другата седмица, за да я видим...

# 614
  • Талант на 2012,2013 г.
Тръпки ме побиха, Полито...ако искаш ми вярвай. Дано да е вашето детенце, което да има пък късмета да изживее едно щастливо детство. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт