най-искрено ти пожелавам да се харесате и това да е вашето дете. Възхищавам се на семейства като вашето, които правят всичко възможно да направят щастливо едно дете. УспехМари

, уж почивни дни ама толкова поща се е събрала за отговаряне - ужас. Тази година бях решила и го направих - почивните дни са почивни дни. Изключени телефони и имейли не се отварят.
, дано изпращането на тази година да е по-спокойна за вас със сина ти. Хубаво е че не е бил на работи и сте си били двамата.
, обичам да те чета, да гледам снимките ти, а тази конска глава направо ми събра очите.
, дано да се оправи дядо ти.
, дано мечтата ти да стане реалност и другата седмица да ни се похвалиш със новия член на семейството ви.
, изглеждахте ми толкова задружни че си мислех че нови членове трудно ще приемете.

,

Макар и не точно домакиня и аз живея с вашите грижи и проблеми.М
исля за вас и ви прегръщам. 

вие как сте?
НИе с мъжа ми, вече си мислим след 2 години да пробваме за 3-то
Ще наддаде Тея и ще си я вземете скоро, не се притеснявай. Нормално е да ти е мъчно за нея, но тя е в добри ръце, в болницата ще направят всичко, което е необходимо за нея. Имам приятелка с три близначета (тризначета, както се казва), и нейните и тричките са били 2 месеца в кувьозчета. Живи и здрави са сега, и са щури за 30, не за 3!!! Така че - горе главата, всичко ще е наред 
Браво на вас!
Сега се надявам пак да я докараме до толкова.

Най-вече как докарваш тази форма, ама да ми обясниш като на дете в първи клас
.