Домакини-25/Да посрещнем Коледа и 2014 с надежда за сбъднати мечти

• 33 355
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Баба Яка - страхотна е козирката, не съм видяла такива по магазините. Браво, че някой мисли за децата по този повод!

Марче, благородно ти завиждам, не съм била в Италия... Трябва да поправя грешката таз година!

# 646
  • Sofia
Марче, страхотен разказ, благодаря, че сподели!  Hug
Баба Яка, много сладка снимка!  Grinning

Аз на диета не съм била и няма и сега да съм. Не, че не съм отгоре с някое кило (както обичайно по празници), но като си влезем в обичайния ритъм, от самосебеси ще се върна в моите си кила. Simple Smile

# 647
Марче страхотен разказ!Радвам се,че си прекарала приятно.
Само дето не искаше да тръгваш.
Коконче не плачи!Ще се справи Тея.
Охо,смела мама 3 каза искам.Браво възхищавам се на такива мами .

# 648
А, то за искането - и аз искам. Ако не бяхме толкова дърти с мъжа ми, със сигурност щяхме да имаме поне 3 деца.

# 649
  • София
Е, сега к`во става тук?? Няма никой. Ааааа, аз съм ви изпущила май..я веднага в редиците и нощното ни шоу да започва, иначе отивам да изгледам един филм.
Вио, утре ти пращам пакетчето. Искам после да споделиш дали ще ти харесат нещата. Ванко на колко е години, нали е м/у 2 и 3. Дано не съм в грешка, че ще се гътна ако не съм уцелила.  Mr. Green
А, то за искането - и аз искам. Ако не бяхме толкова дърти с мъжа ми, със сигурност щяхме да имаме поне 3 деца.
Тук вече имаме различия дълбочки.  Mr. Green Не, не заради възраст, а някои други съображенийца.

# 650
  • при късмета
Баба Яка, козирката е супер, ама съм виждала само малки. Моя ще стане на 5 и не обича косата да си мие, не лицето. То май точно, че му влиза вода в очите не обича, но не съм сигурна. Къпала съм детето сама всичко на всичко 3-4 пъти.
Вио ще видиш ти кой е дърт  Laughing
Аз съм от неискащите друго дете по няколко причини. Втълпяването на големите деца, че все трябва да отстъпват на по-малките. Те си остават по-големи по обясними причини и никога не идва ред на тях да отстъпят. Дори родителите да не го правят, го правят всички останали, роднини, учители и който се сетиш. На този тормоз мойто дете няма да е подложено и да се чувства длъжен на някой, та било то и друго мое дете.
Друга причина е нашите АГ "доктори", повече бременна-никога. Покрай тях намразих почти цялото лекарско съсловие.Не, че в другите специалности са някакви величия, но в АГ специалността са най-алчните, бездушни и бездарни "доктори". И естествено финансовата страна, и да искам повече от едно дете трудно ще отгледаме, що годе като хората.
Като стана милионерка и започнат да раздават децата по интернет, ще имам цяла детска градина
Ей мЪ Марче отчетох се и заминавам към леглото, че шефа утре пак ще стане рано рано, а баща му е на работа

# 651
Тук съм, тук съм! Минавам набързо, докато имам още нет.

За много години, момичета! Днес при нас е дъжд и 20 градуса, така ми се пада като само повтарях: изгоряхме, изгоряхме.  ooooh! Вчера 40 градуса, днес 20. И пак сме само в колата, не върви да се ходи пеш в дъжда. Утре щял да спира, а дано, че и направим още малко снимки.  Praynig

Мари и Вио - радвам се, че ви харесват картичките! Надявам се и другите скоро да ги получат. Praynig

Марче - ах, Флоренция.... Heart Eyes

# 652
Ма Ко може би точно затова не обича да си мие косата. Аз не съм виждала по магазините такива (не че съм търсила де), ползвах една пластмасова тип бейзболна козирка. Беше ми се паднала от един зрънчо с подаръци. Хубава работа свърши. Другият вариант е да си държи кърпа на лицето.
И аз като теб - почти по същите причини не искам второ дете. Аз от алчността им не мога да се оплача, но всичко друго е точно така.
Вио какви са тия приказки дърта била, леле за бой си  Mr. Green
Марчева и аз се отчетох даже няколко пъти.
Я кажете Славчето кога ще се върне, нещо много време ми липсва.
Контеса и Смърфи да се явите веднага че не мога да заспя без вас  Laughing

Редактирам се - Смърфи е прочела мислите ми и докато се натуткам да напиша тя се отчела  Hug

# 653
Добре дошла на Марчето! Прекрасно се почувствах като те четох. Понякога ми се иска ей тъй да замина на някое такова местенце сама. Да пия кафе по цял час в някое малко кафе с чадърчета на павиран площад, и да подхвърлям на гълъбите от вкусния кроасан с масло. Мечтите са безплатни Grinning.
Поли, радвам се да чуя такава хубава новина от теб. Да се похвалиш другата седмица, ще чакаме!
Вале, сега ще ходя да ти разглеждам вкусотиите да си харесам нещо за утре.
Бабче, моето малкото не ще да се къпе. Започна с главата, сега и тялото не дава. Рев, рев, посинява, спира да диша. Ад е. Каката поне само главата не даваше близо година и половина. Мислих за такава козирка, но тя няма да я държи. Само да й намокря главата и започва да се мята, нито вижда, нито чува.
Забравих какво щях да пиша, много съм зле.
Хайде толкоз за сега.

# 654
Марче, изгледа ли филма?

# 655
Добра вечер момичета,
тъкмо влизам от работа ,направих едно червено зеле с ориз за вечеря и утре за обяд за работа , пуснах съдомиялна ,пералня и сушилня ,мм къпе детето ,приготвих дрехите за утре, изгладих си костюмо и сядам да ви изчета.

Марче,    bouquet  Hug  удава ти се разказвачеството ,дар слово имаш , чак на мен ми се прииска да ида до там, но аз съм луда фенка на италианците , храната им, модата, културата и езика им. Навремето се записах на 6 месеца курс за езика  ,защото обожавах волейбола ,ходех да ги гледам в София на националните състезания и исках да си поискам автографа на техния език.
Влюбена девойка на 14 , знаете каква амбиция са на тази възраст. И тогава си реших, че сватбеното ми пътешествие ще е или Венеция/Италия или Таити .За 10 годишнината от сватбата ще изпълня едното от тях Simple Smile Така и не отидехме дотам докато бяхме из Европа , но някой ден съм се зарекла,че ще ида и поне 10 дни ще се потопя в тази атмосфера. Praynig

Вио, браво на вас, нека наддава детето и да е здраво  Hug

Кокона, скоро ще се гушкате трите .Мале ,че и трето ти се иска вече ,адмирации  Hug

Поли, много ме развълнува разказа ти , дано има повече такива хора като вас   bouquet

Лусска, душо, получих ти картичката и ако знаеш как съм се радвала .Много ти благодаря  , зарадва ме неимоверно днес  Hug Hug

Мари, факт, е че вашите две картички пристигнаха заедно днес ,с тази на Лусси и ми напълнихте сърцето. Разплаках се на пожеланието ти  Hug

Баба Яка, и аз съм така с публикациите .  Ето ме на , появих се, лека нощ  bouquet

ма ко, аз все исках три деца ,но откакто имаме едно ,не мисля,че искам второ вече. Причините са много , но основното,е че се чувствам добре така и живота ми е по лесно подредим с едно дете .Да е жива и здрава , друго не искам. ММ е едно дете и все за второ говори ,но разбира и моите доводи .

Отивам да гледам и аз 'Трансформърс 3' , мм ме чака .Снощи гледахме и Хобита ,но не съм очарована.
Лека нощ ,момичета ,радвам се ,че ви има в живота ми  Hug

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 04:04 от Анонимен

# 656
Контеса  Hug, тази нощ ще спя спокойна, и двете със Смърфи се разписахте.
И аз бях луда фенка на всичко италианско, език, кухня, мъже  Mr. Green.
От както преди години работих за едни италианци вече съм фен само на езика и кухнята им  Mr. Green
Но това е дълъг въпрос.
Хайде лека и от мен, то някои вече ще стават ама аз още час ще си поработя  Laughing

# 657
Луд умора няма.Една приятелка ме зарибява тука с нейното мляко.Детето й го харесвало.Пробвах и се оказа,че не било сложно.
Днес правих за 2 път.Емо и всички вкъщи го одобриха.
Аз незнам от кой мами съм все още.Хем искам ,хем се дърпам и не искам.
Емо е на 4 вече си е самостоятелен за доста неща и на мен ми е мирна и спокойна главата.
А като се сетя за дебелеене по време на бременност ,после кърмене,след това безсънни нощи и се отказвам от раз.
Кърмих само месец.Но бях на прага на мастит и що рев съм изревала не е истина.А за съня много обичам да си поспивам.

# 658
  • Талант на 2012,2013 г.

# 659
Мари, мерси за кафето .
Лаптопа май е за преисталиране на уидолс. За сега съм без лаптоп, но ще ви надзъртам  по едно око, от работния комп, като няма мм ми, иначе не дава  нито скайпове, нито фейсове . Иначе сега е купил едно устройство да си запише целия архив от компа, 150 кинта даде за това нещо.
Марчева, завид, завид. Прекрасен разказ. Особено с млякото много се смях и с хляба с масло. Mr. Green
Децата закусиха сега овесена каша, пу-пу много им хареса  Mr. Green
После излизаме малко на разходка с децата, на лекар, ще мина да си взема  и  фактурите  и , ще се пребирам да работя. днес мисля една леща да сложа . Mr. Greenхубав петък на всички .

Общи условия

Активация на акаунт