Хасково - 19

• 143 344
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
  • Хасково
Едва ли съм правилният човек, който да те насочи, защото не съм раждала, но не бих избрала никоя от двете. Стойнова е добър лекар, но е твърде как да кажа... не груба, но малко се държи все едно всеки път е сърдита и трябва с ченгел да и дърпаш думите от устата и направо ме беше страх да я питам нещо, а от Памукова не съм много доволна като гинеколог.Както казах не съм критерии, но  две мой приятелки сега ще раждат и двете са при Христова, така че проучи и други варианти!

Последна редакция: сб, 28 юни 2014, 14:06 от Ivayla_

# 241
Здравейте.Предстои ми записване в женска консултация  но се колебая между два гинеколога-доктор Стойнова и доктор Памукова.Към кой гинеколог бихте ме насочили?

В никакъв случай Памукова. Супер некадърна е. Тя ми следеше бременността. За Стойнова нямам отзиви

# 242
Здравейте.Предстои ми записване в женска консултация  но се колебая между два гинеколога-доктор Стойнова и доктор Памукова.Към кой гинеколог бихте ме насочили?
Бих ти препоръчала да си потърсиш друг. Д-р Стойнова не я знам, да си призная за първи път я чувам, а за Памукова, много се е говорило и то нищо хубаво.

# 243
  • BG
Ходя при Д-р Стойнова от много години, но само за преглед. За втората ми бременност предпочетох лекар, който работи в отделението и разполага с по-добра апаратура. Иначе Д-р Стойнова наистина е малко сдържана, но не е лош лекар. За Д-р Памукова нямам мнение, не я познавам. За консултация ходех при Д-р Кехайов, не че и там няма какво да се желае, но няма идеални.

# 244
Знаете ли кои от лекарите в АГ Хасково записват в женска кнсултация по здравна каса?

# 245
Знаете ли кои от лекарите в АГ Хасково записват в женска кнсултация по здравна каса?

Със сигурност знам за д-р Кехайов. Д-р Стоев и д-р Добрев, мисля че и те записват по здравна каса. Не мога да помогна с много информация за това, не ги знам всички, сигурно повечето си записват. Дано се включи някой с повече информация.

# 246
Стоев записва.
Ани Велчева не записва.

# 247
Аз ходя при д-р Памукова, и не съм на мнение че е некадърна.
Не бива да клеветите някого, без дори да се аргументирате защо го казвате.
Некадърен бих нарекла д-р Петров, който до 7 месец на бременноста не вижда 3-4 малоформации на плода. И много го харесват хората и много добър лекар бил.
Аз лично съм със скептицизъм към всеки гинеколог в Хасково, но по мое мнение Памукова покрива по мнение и виждане специалисти в София.

# 248
Здравейте, знаете ли дали някъде в Хасково може да се изследва тромбофилия? Или ако можете да ме ориентирате за друг град.

# 249

, но по мое мнение Памукова покрива по мнение и виждане специалисти в София.
Моляяяяяяяяяяяяя  hahaha Joy По-голяма смешка не бях чувала. На Памукова /не слагам д-р пред името й , защото тя не е такава/ може апаратурата да е добра, но задапаратното устройство  ...ooooh! Аз ще се аргументирам /като ще дам само един пример, защото не ми се пише много/- може ли лекар да два пъти да пита /при два различни прегледа "левия яйчник на мястото ли си е ?, че нещо не го виждам ...." Само да уточня, че доста лекари съм обиколила и левия яйчник си е там където трябва да си е, само трябва да знаеш къде да гледаш.
Здравейте, знаете ли дали някъде в Хасково може да се изследва тромбофилия? Или ако можете да ме ориентирате за друг град.
Валентина аз съм правила изследване за тромбофилия. Поне аз не знам в Хасково да се прави. Аз правих изследването в Пловдив, като там само ми взеха кръв и след това със специален куриер кръвта се изпраща в лаборатория Геника в София. След това от там ти изпращат резултата. Успех!

# 250
Ако въпросите около кърмене, захранване и отбиване Ви вълнуват, заповядайте - четвъртък, 10 юли, от 11.00ч. - Бебешко кафе с ЛЛЛ в парти център "Детско царство" (бул."Съединение" 21). За повече информация, можете да погледнете тук.
Този път ще си поговорим повече за пътуването и почивката с кърмено бебе (и/или с бременно коремче) - съвсем в унисон със сезона! Обърнете внимание и на мястото - този път е различно от обичайното напоследък. 
Wink

# 251
  • Хасково
Дали някой има координати на жена, която лее куршуум? Аз имам стар телефонен номер на една бабичка, която живееше на Стара планина, но жената беше доста възрастна и не знам дали още се занимава, и дали изобщо е жива. А и телефона, който имам започва с 3ка, т.е. е неактуален

# 252
Дали някой има координати на жена, която лее куршуум? Аз имам стар телефонен номер на една бабичка, която живееше на Стара планина, но жената беше доста възрастна и не знам дали още се занимава, и дали изобщо е жива. А и телефона, който имам започва с 3ка, т.е. е неактуален

знам една жена в Орфей бл.22, че лее куршум. Ако се интересуваш и не ти идва далеч мога да питам за телефона. Аз скоро водих детето при нея.

# 253
Някой има ли отзиви за доктор Честименова?

# 254
Някой има ли отзиви за доктор Честименова?

За мен д-р Честименова  е голям специалист.Родих преди 15 дни, тя ми водеше ЖК. Много съм доволна, препоръчвам с две ръце!

Момичета от скоро живея в Хасково и си търся компания за разходки с бебоците, ако има желаещи да пишат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт