Хасково - 19

• 143 357
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
За детската кухня - фирмата е една и е необходимо копие на акта за раждане и молба, детето трябва да е поне на 6 месеца, тогава храната е пасирана.
nikata, може би е по удачно да попиташ лекуващите ви какъв спот е подходящ  и да го съгласуваш с детето. Всъщност под "сърцето й прескача" имаш в предвид сърдечен шум ли?
Иначе в града има няколко школи по народни танци, синът ми е ходил в ансамбъл "Хасково" и съм доволна. За спортна гимнастика, има само в Юнак, там го дават спокойно. Синът ми сега ходи на спортна аеробика във Виолена. Художествена гимнастика има в салона на Хр.Смирненски.

# 226
  • BG

Всъщност под "сърцето й прескача" имаш в предвид сърдечен шум ли?

Вероятно е дихателна аритмия, променя се ритъмът на сърцето при вдишване и издишване. Нормално е за тийнейджърите. Установих го при големия си син, когато беше на 14. Лекарите казаха, че се израства с възрастта.

# 227
sveti8 Благодаря много за бързия отговор Simple Smile

# 228
Benisima,
И на мен ми казаха, че се израства, но когато й направиха холтер, казаха, че когато се е движила е нямало прескачания т.е. тогава се е "лекувало"
Тя не иска спорта да е свързан с топка като баскетбол, волейбол и т.н.
Аз се чудя между народни танци, аеробика или чудех се дали има някаква школа по хип-хоп или някакви такива отборни танци.
Някой да е чувал?

# 229
Провери в Младежкия център за хип-хоп, но за мен спортната аеробика е страхотна, можете заедно да отидете и да видите какво правят момичетата и момчетата в залата, който тренират от доста години, ние така се запалихме, за целта трябва да се разберете с госпожата, която е много мила, пишете на лични ако искате.

# 230
Здравейте, някой има ли впечатления от д-р Джонева като детски лекар. Искам да сменям нашата педи и ме насочиха към тази докторка. Ще се радвам на всякакви мнения Simple Smile
Доктор Джонева е наш семеен лекар. Много добър педиатър, но има страшно много пациенти и дори да имаш запазен час се налага в повечето пъти да чакаш най-малко по половин час

# 231
Ако въпросите около кърмене, захранване и отбиване Ви вълнуват, заповядайте - четвъртък, 19 юни, от 10.30ч. - Бебешко кафе с ЛЛЛ. За повече информация, можете да погледнете тук. Hug

# 232
Момичета, препоръчайте ми козметичка, която да се справя добре с кола маската. Ходих  на козметичката в Даймонд хотел и тя си остави ръцете и изобщо не съм доволна.

# 233
  • София
Здравейте, случайно намерих темата, но нямам време да чета.
Предстои ми пътуване към Хасковския регион ( по-точно Димитровград.) Искам да попитам дали в Хасково има частна детска кухня, за да запиша детето си, защото в Димитровград нямало. И имат ли някакви условия при записването (бележка от педиатърката и т.н.). Много ще съм благодарна ако ми отговорите и ако има такава, да ми кажете къде се намира   bouquet

# 234
  • BG
Здравейте, случайно намерих темата, но нямам време да чета.
Предстои ми пътуване към Хасковския регион ( по-точно Димитровград.) Искам да попитам дали в Хасково има частна детска кухня, за да запиша детето си, защото в Димитровград нямало. И имат ли някакви условия при записването (бележка от педиатърката и т.н.). Много ще съм благодарна ако ми отговорите и ако има такава, да ми кажете къде се намира   bouquet

Няма, за съжаление!

# 235
jenimon, зад "Килера" дали си ходила?

illusion__, доколкото зная, в Хасково няма частна детска кухня. Всичко се готви от Дусман и се разпределеля по детските кухни, градини, болници и прочие. (Бенисима ме е изпреварила  Flutter)

# 236
  • София
Ох, жалко Sad
Благодаря ви много за отговорите   bouquet

# 237
  • Варна
Здравейте! Има ли в Хасково детски клуб или занималня, където да може да ходи дъщеря ми (5 г.) за по 3-4 часа?

# 238
Здравейте.Предстои ми записване в женска консултация  но се колебая между два гинеколога-доктор Стойнова и доктор Памукова.Към кой гинеколог бихте ме насочили?

# 239
Здравейте.Предстои ми записване в женска консултация  но се колебая между два гинеколога-доктор Стойнова и доктор Памукова.Към кой гинеколог бихте ме насочили?-Д-р Памукова не води ли и раждания в Пловдив в "Селена"?

Общи условия

Активация на акаунт