Хасково - 19

• 143 331
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
  • Хасково
 Jenimon, ако няма да те затрудни, много ще съм ти благодарна и ако може и точния адрес да ми напишеш.

# 256
 Ivayla_ писах ти на лични

# 257
  • Хасково
Аз ходя при д-р Памукова, и не съм на мнение че е некадърна.
Не бива да клеветите някого, без дори да се аргументирате защо го казвате.
Некадърен бих нарекла д-р Петров, който до 7 месец на бременноста не вижда 3-4 малоформации на плода. И много го харесват хората и много добър лекар бил.
Аз лично съм със скептицизъм към всеки гинеколог в Хасково, но по мое мнение Памукова покрива по мнение и виждане специалисти в София.
Здравей аз ще се аргументирам веднага. Имам родено дете със синдром Патау, със 6 пръстчета ми е детето, микрофталмия, мозъка има малформации, бъбреци, сърце... и т.н. Редово гледано на 2Д, 3Д, + фет морфологии. Има и др деца по нейна грешка, аз обеснявам за моето. Малформациите се виждат в 6-8 седмица. Тази жена е НЕКАДЪРНА!!!!!!!!!!!!!!

# 258
Момичета,
без никакъв горчив опит, за моя радост, споделям, че преди 19 години родих в Хасково без да се замислям, при акушерката, която е наблюдавал бременността на мама.
Дванадесет години по-късно д-р Попиванов, такива тревоги ми създаде в 7-мия месец,
че никога няма да го забравя. Тичайки да не пропусне аборта на ромката отвън /заплаща се кеш/,
слушаше ритъма на сърцето на бебето и ме прати в болница без обяснение.
Отговора на резонния ми въпрос защо се налага, бе че най-общо плода можел да страда
/бабините му деветини/. Да е жива и здрава д-р Петева, която ме видя разтревожена по стълбите, не знаех накъде да хвана пътя, нито какво да кажа в АГО-то, нито да обясня смислено на съпруга ми. Като споделих веднага ме изпрати на кръвни изследвания и се видя хемоглобина ми, който отдавна виждах, че е под нормата. Обясни ми жената, че като има недостиг на желязо, се ускорява леко ритъма за да компенсира недостига на кислород към бебето и ме изпрати да се консултирам с доктора, при който ще раждам. По нощите пътувахме до "Алфа медикус" в Пловдив, да учудим д-р Васил Даскалов с кадърността по нашите ширини. Та пих 8 месеца желязо на хап. Толкоз ... от мен. Леко бременеена на всички и Бог да е с вас и децата Ви.

# 259
Здравейте, нова съм във форум, не знам дали точно тук трябва да пиша, искам да попитам за добър гинеколог в Хасково, за следене на бременност, и евентуално за израждане, насочила съм се към д-р Попиванов. Вие кой бихте ми препоръчали ?

Благодаря !

# 260
Здравейте, нова съм във форум, не знам дали точно тук трябва да пиша, искам да попитам за добър гинеколог в Хасково, за следене на бременност, и евентуално за израждане, насочила съм се към д-р Попиванов. Вие кой бихте ми препоръчали ?

Благодаря !
Добре де, имам чувството, че никой не чете поне последните няколко поста. 2-3 страници назад, включително и тази, на която е поста Ви, само това се обсъжда, ами почетете малко де. Предния пост преди Вашия е точно за Попиванов. Не може само това да се дъвчи и повтаря.

# 261
Здравейте.Предстои ми записване в женска консултация  но се колебая между два гинеколога-доктор Стойнова и доктор Памукова.Към кой гинеколог бихте ме насочили?

Здравей, не знам записала ли си се вече на ЖК, но в никакъв случай при Памукова!!! Тя едни гъбички не може да различи...

# 262
По ЗК ходих на ЖК при Попиванов, с него се виждах само когато си плащах за видеозон...всички останали срещи бяха с акушерката...Добре че поне тя е готина!!!!   

Мами развали се една страхотна играчка на бебо, моля ви кажете сервиз, където мога да я занеса да я поправят.

# 263

Благодаря !

Д-р Добрев или д-р Кехайов ! Аз раждах при Добрев и съм много доволна . Той ми следеше и бременността !

# 264

Д-р Добрев или д-р Кехайов ! Аз раждах при Добрев и съм много доволна . Той ми следеше и бременността !
[/quote]

Къде е кабинета на д-р Добрев , той асистираше на моята гинеколожка и останах възхитена от него !

# 265

Къде е кабинета на д-р Добрев , той асистираше на моята гинеколожка и останах възхитена от него !
[/quote]

В кооперацията до паркинга на магазин Марс-а . Мога да ти дам телефон ако искаш - 0888 656906. То е и по-добре , защото не винаги е в кабинета си . Аз се обаждах да си запазвам час !

# 266
В кооперацията до паркинга на магазин Марс-а . Мога да ти дам телефон ако искаш - 0888 656906. То е и по-добре , защото не винаги е в кабинета си . Аз се обаждах да си запазвам час !

[/quote]

Благодаря много , записвам телефона !

# 267
д-р Добрев работи ли със здавната каса за прегледи или е само на частно?

# 268
д-р Добрев работи ли със здавната каса за прегледи или е само на частно?

Работи с касата !

# 269
Здравейте на всички Simple Smile
Чета ви от време на време и доста от нещата, които коментирате ме интересуват, така че запис да следя темичката Simple Smile

Последно обсъждате гинеколозите в Хасково и аз да изразя мнение.
Ходила съм при Памукова - пълен ужасс, буквално не можа гъбички да ми различи, изписа ми някакви неща без да ми пусне микробиология, оказа се че се алергична, а тя ми вика, няма нищо ще търпиш, то ще мине... а не мен ми идваше да се разкъсам отдолу, такива сърбежи през живота си не съм имала... После ми изписа други лекараства, абе цял месец се влачех до нея и само различни неща ми изписваше, а аз отидох на профилактичен, без никакви оплаквания.!?!?! След тези мъки, изхвърлих всичко, каквото ми беше изписала и всичко ми мина. Тя просто не е разпознала нормалното вагинално течение преди цикъл.
За Петров не желая дори да говоря, само ще споделя, че загубих бебе в 12 г.с. когато той ми водеше Ж.К. без никакви обяснения, резултати ми бяха много добри според него. и единственото което ми каза, е: Еее няма нищо то се случва често, стига рева.... Резултатите от хистологичното изследвания бяха също добри,...не съм стъпнала повече там...
Сега ЖК ми я води д-р Добрев, засега съм доволна Simple Smile
Но за Фетална морфология ще ходя в Пловдив при д-р Карагьозов - много добър специалист, ходих след кюртажа при него и мои дружки ходят също при него, лош отзив не съм чула...
Смятам да раждам тук в АГО, нормално Simple Smile
пс: сори за дългия пост..

Последна редакция: чт, 24 юли 2014, 12:25 от Gallaa

Общи условия

Активация на акаунт