Лакове за нокти- 85

• 53 315
  • 772
  •   1
Отговори
# 585
  • UK
Аз в началото си купувах много, а после спрях, но обяснението ми е друго - просто в началото си купуваш, защото нямаш никакви, докато изкупиш това, което ти харесва. После си купуваш само ако излязат нови колекции, ефекти и тн. Поне при мен е така, защото след първоначалното купуване на 80 лака за една година, почти бях спряла да купувам, а и да си харесвам стари цветове по магазините. После дойдох тук с половината от старата си колекция, и тъй като тук има марки и цветове, които преди не можех да си позволя, сега лаковете ми са към 140, тоест съм си купила сто за последните няма и шест месеца. В моя защита, поне 20 от тях са подарък...

# 586
Аз в началото си купувах много, а после спрях, но обяснението ми е друго - просто в началото си купуваш, защото нямаш никакви, докато изкупиш това, което ти харесва. После си купуваш само ако излязат нови колекции, ефекти и тн. Поне при мен е така, защото след първоначалното купуване на 80 лака за една година, почти бях спряла да купувам, а и да си харесвам стари цветове по магазините. После дойдох тук с половината от старата си колекция, и тъй като тук има марки и цветове, които преди не можех да си позволя, сега лаковете ми са към 140, тоест съм си купила сто за последните няма и шест месеца. В моя защита, поне 20 от тях са подарък...

Не си сама, същото е и при мен и то без подаръци  Grinning

# 587
  • Отвъд алеята зад шкафа
След 80-те лака установих, че вече малко неща са ми интересни, трябва да е много готин лак, за да ме изкуши. Сега ще купувам бавно, премислено и с наслада разни съкровища.

# 588
  • UK
Ето ги моите:
Скрит текст:

# 589
Да, броя ги, защото съм си поставила за цел само 10 нови лака за цялата година, на фона на 80 бр за миналата.

Zoya Payton поръчах от бг сайт, но всъщност аз поръчвам чрез съфорумка и тя още не ми е потвърдила дали го има.

Днес - ОPI My paprika is hotter than yours и OPI can't find my czechbook

Heart Eyes Бях така миналата седмица, но в лилава гама. Не успях да направя снимки, а много ми хареса и пак ще се пробвам. Да се похваля, че се сдобих с Taboo-то и вчера се лакирах, но стана на балони... Sad

Момичета, споделете за тази лакова фея и с мен...

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 20:32 от frixi

# 590
frixi точно днес се сетих за теб и се чудех къде се изгуби,ще чакам снимки винаги се радвам на свежите ти идеи  Grinning

# 591
frixi точно днес се сетих за теб и се чудех къде се изгуби,ще чакам снимки винаги се радвам на свежите ти идеи  Grinning

Благодаря, ~betta~   bouquet Напоследък докато се наканя да направя снимки и лака ми вече се е обелил и го трия.   ooooh!
И едни пясъчни Manhattan лакчета сравнени с Кико http://lackfein.blogspot.com/2013/11/zuckerlacke-von-manhattan.html
http://www.honeyandmilk.net/2013/11/manhattan-visions-of-me-swatches.html

# 592
  • София
Аз търся из интернет да си харесам някакъв глитър за акцент на един пръст примерно  Laughing Но всичко, което намерих покрива добре на 3-4 слоя  Crossing Arms а аз се познавам добре и знам, че почти никога няма да имам такова търпение и време може би да чакам 3-4-5 слоя /с топ-а/ да изсъхнат  Embarassed Някой сеща ли се за хубав глитър, който поне на 2-3 пласта да дава плътно покрит нокът с брокат   Flutter Flutter Hug

# 593
  • София
Аз търся из интернет да си харесам някакъв глитър за акцент на един пръст примерно  Laughing Но всичко, което намерих покрива добре на 3-4 слоя  Crossing Arms а аз се познавам добре и знам, че почти никога няма да имам такова търпение и време може би да чакам 3-4-5 слоя /с топ-а/ да изсъхнат  Embarassed Някой сеща ли се за хубав глитър, който поне на 2-3 пласта да дава плътно покрит нокът с брокат   Flutter Flutter Hug
china glaze, Opi някои от Golden Rose Jolly Jewels
тази се сещам на 1 четене

# 594
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не се бях известно време и се завръщам по-лакова от всякога  Mr. Green с Butter London Thames http://coquelicotta.com/?p=12263

и три лака на ZOYA,които пристигнаха днес : Jules,Payton,Poppy(от ляво на дясно)

# 595
LA girl 3D effects, hologram, Brilliant blue
Скрит текст:

# 596
  • София
Ей, подсетихте ме за черен пясък сега!

Аз като стигнах 100те, си викам, край, спирам се, ама пак си имам едно любимо магазинче и през седмица влача нещо от там.

# 597
  • София
Много искам да имам топ лака на Поше,но нито имам карта нито знам как да поръчвам  ooooh! Някой може ли да се смили над мен и да ми го поръча,даже ако има комплекти с по няколко бройки може да си ги разделим  Laughing

# 598
За много години  Simple Smile И да се отчета, че едва изчетох пропуснатото  Laughing
Скрит текст:
Снимките са линкове и там пише кой е лака, за които ги интересува

# 599
  • Belgium
О, на втората, третата година от лаковата мания си идва пренасищане.

И тогава новите лакови бройки рязко спадат.

То май с всички мании е така, докато не дойде следващата мания обаче. Mr. Green
Натрупват се бройки от почти всички цветове и малко неща могат да те прехласнат. Аз съм изненадана, че в момента се заглеждам по кафеникави лакове, а преди я мразех тази гама. Ама като на всичко останало съм се наситила. Blush
Абсолютно вярно  Peace
Минах през парфюми, лакове, сенки .... чудя се какво ще ме подхване тази година  Joy
Количеството на манията ми зависи от стойността на продукта, докато единхубав парфюм е около 100лв, то хубав и траен лак може да се намери и за 5 . Затова май с лаковете се олях най-много  Blush

О, аз имам и непреходни мании и това е модата  Heart Eyes
Там нещата са сериозни финансово обаче.
Така че лаковата мания ми се вижда най-невинна и бюджетна, а и темата за размяна адски помага. Имам страшни попадения от там и с много готини мацки съм се запознала покрай нея  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт