Лакове за нокти- 85

• 53 305
  • 772
  •   1
Отговори
# 600
Моите лакове са едва 46:)

# 601
  • София

Ако продължаваш да четеш темата няма да останат само толкова  Laughing

Моите при последното броене бяха около 80,сега предполагам че са около 100. Доста са ми и не мога да ги използвам много редовно, но пък всичките си ги харесвам. Но и аз като цяло нямам мнохо луди пориви с купуване на много лакове едновременно, така че мисля че нещата са балансирани горе долу Whistling

# 602
            Хихих, аз поддържам една "здравословна" бройка от около 60 лака. Просто толкова побира стелажа ми. Щом ги превиша и започвам да подарявам на приятелки и близки. Те доволни, на мен пък ми се отваря възможност да си купя нови.

# 603

ехааа

моето новогодишно обещание бе да съм винаги с лак (силно се надявам ноктите да не ми изиграят лош номер отново)
но да купя само няколко лака, на които се точа отдавна
засега съм с 20 от септ до тук
надявам се до края на годината да устискам и да станат  макс 30
въпреки красивите ви изкушаващи снимки  Laughing

само ми е чудно като имате толкова много лакова, колко време ги държите
изхвърляте ли ги като станат на 3год примерно?  newsm78

Хихих, аз поддържам една "здравословна" бройка от около 60 лака. Просто толкова побира стелажа ми. Щом ги превиша и започвам да подарявам на приятелки и близки. Те доволни, на мен пък ми се отваря възможност да си купя нови.
би ли показала този стелаж или нещо подобно
моите ги трупам в кутии, но не са ми удобни

мисля да си направя една библиотека в телефона, за да съм наясно какво имам и да не взема да купя нещо подобно

# 604
  • София
когато започнах да чета темата имах около 20-30 лака
в момента имам около или  над 300 и пак не са много спрямо други съфорумки Simple Smile

# 605
Момичета, искам да си купя UV лампа. От къде е най-добре да го направя?
Гледах, че има такава лампа на щанда на ГР в мола - цена 160 лв, има такава лампа и в DM - около 100 лв. В buyincoins им по 24 $, което като цена ме устройва перфектно, но предпочитам да я взема от магазин, а не онлайн. Някой виждал ли е такива лампи в някой магазин на цената на buyincoins?
предварително благодаря за отговорите!   bouquet

# 606
  • София
Аз от време на време изхвърлям.

Днес съм нещо подобно на това:
http://imaginationincolour.co.uk/wp-content/uploads/2012/09/Jell … minails-red-2.jpg

# 607
  • Австрия

Ако продължаваш да четеш темата няма да останат само толкова  Laughing

Имах няма и 5 лака - полубезцветни или за френч, когато започнах да надзъртам в темата. Сега имам 25, в различни цветове  Laughing и ходя с цветни нокти вече  Mr. Green Сдобих се и с няколко пясъчни, а от десетина вече съм се разделила, подарих на свеки, майка и кума..
В момента съм с евтинкия лак на H&M Midnight Mystery, в основата на нокътната плочка с частици от Catrice Dynamite. А, и да спомена: не съм очарована хич от качеството на H&M лака за нокти  Wink

# 608

http://imaginationincolour.co.uk/wp-content/uploads/2012/09/Jell … minails-red-2.jpg

красиво е
ти с кои лакове го направи и на колко слоя?

# 609
До този момент почти не съм се лакирала, но откакто следя темата се зарибих и сега съм накупувала една камара лакове и смятам често да впечатлявам с маникюра си. Благодаря за вдъхновението! Heart Eyes

# 610
  • София

красиво е
ти с кои лакове го направи и на колко слоя?

Флормар 321 - един пласт отдолу и на някои нокти един пласт отгоре.
Не е много плътно, но точно това ми харесва.
Едни нови точки на Голден Роуз - големи и малки.
И Гел Лук пак на ГР.

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 14:26 от L'Agent

# 611
Супер
моят първи джели сандвич не ми хареса особено, а и не беше много траен въпреки  че ползвах Опи в комбинация с Лореал
Но съм решила да пробвам и с друг лак да видим как ще се справя
Лошото е, че трябва предварително да се проучва кой лак е желе и пак може да не се уцели

# 612
  • София
А, този съвсем случайно го мернах в моя кош, че седи прозрачен и може да стане за желе.
Иначе си купих специално един Перфект - лятна колекция.
В момента съм в издирване на кафеникаво желе, ама едва ли ще намеря.
Досега не бях купувала желета.

# 613
Да пусна набързо и отново този блог с инфо кои Еси са желе
http://www.nailderella.com/2013/09/essie-color-guide-1-100.html

# 614
  • София
Защо ли ми трябваше да ровя за желета!
Сега искам Зоя Катерине!

Общи условия

Активация на акаунт