Лакове за нокти- 85

• 53 263
  • 772
  •   1
Отговори
# 720
Има стйки за накланяне на лака, когато е на половина или под половината и вече се взима трудно за лакиране от него. Смятам да се обзаведа с една такава да ме услеснява, когато преполовя шишенца с лак.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSPIgThR9YD … --8_Ncu4ACRtRsXaa

http://ecx.images-amazon.com/images/I/41DTbefDvJL._SY300_.jpg
А, много са готини! Тази втората може да се използва и като лакодържачка  Laughing И аз ще си взема, а от къде? И как точно се водят?  newsm78

# 721
  • UK
Аз си взимам едно по голямо парче алуминиево фолио и го смачквам с лака вътре така че да стои с нужния ми наклон.

# 722
На мен ми се е случвало да изхабя лак само веднъж и то не до самия край, а докъдето стига четката (както вече се коментира). Шишенцето беше малко обаче, от старите на Есенс. Не бях чувала за стойка за накланяне на лак... Не бях се и сещала и за идеята с фолио на Малката Госпожица Мърморана, но ще пробвам  Hug

Може би има нещо вярно, че с разредител за лак качеството малко се променя, но мен разредителят ме е спасявал немалко пъти и не оставам без него!

Много ми харесва идеята за галакси лакове, знаете че съм фен Simple Smile Очите ми останаха в колекцията на Орли, но не знам откъде може да се купи при нас или евентуално с поръчка от УК. Ето ги:
Скрит текст:

# 723
  • Sofia
Има стйки за накланяне на лака, когато е на половина или под половината и ...

Интересно приспособление.  Peace Мерси, че сподели!

# 724
# 725
  • София
Аз пък съм с най летния лак напук на дъжда, сложих си непясъчното копие на Джапанката на Перфект и е страхотно, много ми харесва, нищо че не му е времето сега.
И аз днес съм така  Mr. Green Но сложих и една матова тъмно сива линия, на ГР, тип френски. Майка ми каза, че изглеждам все едно съм копала с ръце в градината  Laughing , но на мен ми харесва!  Flutter

И аз, и аз!!!  Grinning Изведнъж ми се доносиха светли, ярки цветове.   Mr. Green
Преподавателката ми по живопис в университета, виждайки лакираните ми с Джапанката нокти,
шокирано ми попита "Това какъв цвят е, някакси е агресивен, но може би такъв цвят
е секси..."  Grinning
Скрит текст:
Да се оплача - счупих жестоко два нокътя на дясната ръка,
сега не само е ужасно грозно, а и ме боли. Счупването беше адски навътре,
не знам как да обясня, все едно съм изрязала много дълбоко нокътя, до дъно, но
под нивото на кожата на пръста...Дори да намаля дължината на останалите,
няма да е от особено значение, трябва да изрежа всичките до дъно, а този вариант
не ме устройва. Мисля си, ако си купя от тези изкуствените нокти, които се лепят,
дали ще мога да ги залепя само на тези 2 пръста или прекалено много ще си личи?
Изкуствени нокти могат ли да се пилят, за да им се намаля дължината и дали мога да ги лакирам?
Извинявам се за глупавите въпроси, но никога не съм се интересувала от тях... Blush

# 726
  • Sofia
   kakaka, можеш да им звъннеш и да ги питаш дали изобщо тази колекция я има в Б-я: https://www.facebook.com/pages/ORLY-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0% … 394448422?fref=ts - не им пращай ФБ съобщение, понеже не отговарят.

Иначе, мисля, че съм виждала Orly и в Мориа, но не съм на 100% сигурна.  Peace

# 727
Мерси, Вдовичке!   bouquet

Милена, можеш да сложиш изкуствени нокти, но най-добре е да отидеш да ти сложат ноктопластика, защото тези , които си ги лепиш сам са доста ... груби. И им личи, че са изкуствени. Отиди на маникюристка и тя ще те посъветва как да постъпиш. Много е гадно, аз също няколко пъти съм била с много дълги нокти и съм ги чупила в живеца, до кръв, ужасно е.  Confused

# 728
Аз пък съм изхабявала лак до край , ама съвсем до край - даже цедих последните капки , за да си завърша лакирането. Естествено и е разреждан вече накрая .Не съм броила пътите лакиране , но въпросния лак го ползвах от края на април до преди седмица- значи за около 8 месеца ми е стигнал - със средна дължина нокти съм обикновено. Имайки се предвид и това ,че се лакирам поне два пъти седмично /през около 3 дни / и предимно само с него - любим ми е . Two Hearts  На Zoya е , крем е . Винаги на по 2 пласта лак . Даже в момента имам 2 шишенца резерва от него . Laughing

# 729
  • Sofia
   steffi1, а кой е този така любим лак?  Laughing

# 730
Аз също се бях запалила по двете показани стойки за лак от TheBlackWidow по-горе, но понеже съм чукча читател, порових из отзивите за тях и се отказах - никак не бяха добри като цяло.

Купих си от най- простите стойки - ето като тази, само че в друг цвят - от трансдизайн за долар и нещо. Върши доста добра работа за държане на основи и топове, и на малки бутилчици лак също. Предполагам, и на големи, но в момента нямам дотолкова изхабен лак, че да тряБва да го накланям.

Иначе има поне два лайфхака, за които се сещам и които мога да прибавя към този на Малката Госпожица Мърморана за фолиото:

- гумена детска играчка от някой магазин за левче - разрязва се накръст отзад, на ниво "дупето"  Embarassed на играчката, и в този кръстовиден разрез се пъхва лакът. Държи отлично.
- топка пластелин  Grinning, в която се закрепва шишенцето здраво в желания наклон.

# 731
Тъй - като съм любител основно и предимно на зелени цветове - Zoya Shawn .
Снимката е от нета , просто да покажа цвета , защото на този компютър нямам качени снимки .

# 732
  • USA, Steak State
Това с гумените играчки е хитро.  Peace

# 733
  • Sofia
   Много е хубав, steffi1Peace

# 734
Благодаря , Black cat 13 . И аз много си го харесвам , рядко ми е допадал така цвят.

Общи условия

Активация на акаунт