Лакове за нокти- 85

• 53 272
  • 772
  •   1
Отговори
# 15
  И аз не съм решила категорично какъв да бъде празничният ми маникюр - предполагам, червено / бордо в комбинация с нещо бляскаво.  Heart Eyes

И аз ще съм с нещо такова предполагам.  Heart Eyes

# 16
  • Отвъд алеята зад шкафа

Кое е зеленото от тази снимка - http://www.album.bg/harem_style/images/31093560/ ?

# 17

Лака е на Golden Rose Rich Color ...едно тревисто зелено,но друго зелено е излязло на снимката  Simple Smile Утре ще проверя номера  Peace

# 18
  • Велико Търново
Още не мога да реша с какво да бъда  newsm78 то много  Mr. Green голям избор , чееее не знам  , а белия пясък на Ради го имам ма трайността му е ден  #2gunfire

# 19
Благодаря за темата.  bouquet
Аз ще бъда с China Glaze Ruby pumps, определено ми е голям фаворит и е един от лаковете, за който ме питат често кой е. А и ми е най- подходящ за това време на годината.  Heart Eyes

# 20
  • София
Нещо червено предполагам...може би Ring in the red или шпионина.. не знам още какво ще ми щукне до НГ Simple Smile)))

# 21
  • Стара Загора
   Като най-близък до този от снимката, се сещам за OPI Excuse Moi. А пък е възможно и този от снимката да е минал през фотошоп, или пък да са ползвани няколко лака един върху друг...  Thinking

На мен ми прилича на този
http://nailsbycatharina.blogspot.com/2011/09/gettin-miss-piggy-w … -it-over-red.html

И аз не знам още с какво ще съм на Коледа... може би нещо червено или пък от типа на Zoya Tomoko.. Whistling ooooh!

# 22
  • Пловдив

На SNB има такъв цвят, но не се сещам за номер...

# 23
  • Стара Загора
W'A'S'P', не мога да пиша в старата тема - коледната колекция отдавна я има при вносителите. Rolling Eyes

http://www.beauty1bg.com/zoya-zenith-kolekciya-zima-2013

# 24
И аз мисля да съм с червено,но ще видим и какво ще облека newsm78.Момичета някой беше споменал че Blaze i Opi underneath the mistletoe си приличали,аз имам Опито,но не съм го слагала още.Искам да си взема Зоята,но наистина ли си приличат толкова,на мен ми изглеждат различни newsm78

# 25
          Определено смятам да съм за втора поредна година с China Glaze - Ruby pumps. Обожавам го!
    Приемам предложения за лак като него, но няколко нюанса по-тъмен.

# 26
  • Ст Загора
не знам точно обмислям Перфект един червен К 23 маи , Ка 803 и още едно зелено . Мисля да си нарисувам нещо или с печат , че да видим

Ради и на мен ми хареса много . Какво мислиш за пясъка кажи си и твоето мнение .

Харем , хреса ми

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 21:59 от nasito8988

# 27
Още не знам с какъв лак ще съм... или някой хубав пясък, Ring in the Red или Ivanka на Зоя.

Да ви питам знаете ли дали черният пясък на Марая Кери (Emotions) се намира в моловете или в Мория примерно?

# 28
  • София
Още не знам с какъв лак ще съм... или някой хубав пясък, Ring in the Red или Ivanka на Зоя.

Да ви питам знаете ли дали черният пясък на Марая Кери (Emotions) се намира в моловете или в Мория примерно?
В Мория го имаше.

# 29
  • София...........
а белия пясък на Ради го имам ма трайността му е ден  #2gunfire

И аз го имам още от края на лятото и двата пъти ми издържа по 5-6 дена почти непокътнат - явно зависи от основата ...
За празниците още не съм решила какво  newsm78, но забелязвам , че колкото повече лакове имам все по-трудно избирам с какво да се лакирам ... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт