Лакове за нокти- 85

• 53 262
  • 772
  •   1
Отговори
# 45
Да, Деси, такива са, въпросът е дали са от типа гел и дали като гела и подобни нараняват плочката

И малко коледни и зимни красоти, които открих току-що
http://nailshop.me/sv/blog/blogg/11-julnaglar-vinternaglar.html

# 46
  • Пловдив
Да, Деси, такива са, въпросът е дали са от типа гел и дали като гела и подобни нараняват плочката

И малко коледни и зимни красоти, които открих току-що
http://nailshop.me/sv/blog/blogg/11-julnaglar-vinternaglar.html

Ха, моя снимка на еди проби дето правих преди години ги има Simple Smile

# 47
  • Бургас
За празниците -  Ring In The Red:

Изглежда страхотно!

# 48
  • USA, Steak State
Golden Rose Holiday 59

За Коледа ще съм със златисто на ноктите, понеже ще съм с блуза в цвят шапманско и черна пола и опушен грим в черно.

# 49
  • Ст Загора
Много хубаво ти стой лака , Вдовичке .

# 50
...
сега експериментирам на краката с отлепващата база на ИсаДора и лаковете, които най- ме боядисаха при сваляне - Сейнт Дж., Еssie thigh high и Еssie wicked
да видим дали и аз ще се оцветя както Лу се оплака
...

сега свалих четирите люспи
ноктите са идеално розови без следа от лак, а ползвах най-оцветяващите ми лакове
не знам защо се е получило такова оцветяване при Лу
аз нямам оплаквания

# 51
Момичета някой беше споменал че Blaze i Opi underneath the mistletoe си приличали,аз имам Опито,но не съм го слагала още.Искам да си взема Зоята,но наистина ли си приличат толкова,на мен ми изглеждат различни newsm78
Момичета моля за мнения,ако някой ги има и 2та,че мисля утре да отида до Мориа(надявам се да имат Blaze)

# 52
  • Sofia
   Здравейте! Включвам се, за да покажа последните си два предпразнични маникюра, следващият вече със сигурност ще е Коледният такъв,  smile3508. Днес даже му направих една малка генерална репетиция, но няма да издавам нищо, а направо ще покажа творението си след няколко дена.  Wink

Essie Warm & Toasty Turtleneck, от новата зимна колекция на марката - обожавам такива нежни, романтични люлякови нюанси, стои много фино и елегантно,  Heart Eyes:

Скрит текст:

... и Flormar Glitter GL10, на живо естествено е още по-красив:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 22:58 от Black Cat 13

# 53
  • Belgium
Мисля да съм коледно червена, ето с това:

Heart Eyes

И без това ще празнувам в чужбина и няма да ми е до смяна на лак, така че мисля през цялото време да съм с класическо червеното.

Пролетни грим колекции 2014, лаковете са към средата на публикацията

http://www.chicprofile.com/2013/12/spring-2014-beauty-collections-round-up-2.html

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 22:30 от Лу

# 54
  • София
Black Cat 13, това "слабите" ти естествени нокти ли са или все пак сложи гел? Wink
Аз съм с един синьо-зелен  разкош. Heart Eyes
http://www.ohthatjenna.com/2013/04/la-girl-3d-effects-collection-teal.html

# 55
  • Den Haag
Благодаря за новата темичка  Hug  bouquet

За Коледа мисля да съм с червен лак  Peace

# 56
  • Sofia
   mia1, тц, не сложих,  Laughing, вие в този форум последно ме отказахте, а и си е голяма занимавка с поддръжката.

# 57
  • София
И аз така предположих. Приветствам разумното ти решение. Peace

# 58
Момичета някой беше споменал че Blaze i Opi underneath the mistletoe си приличали,аз имам Опито,но не съм го слагала още.Искам да си взема Зоята,но наистина ли си приличат толкова,на мен ми изглеждат различни newsm78
Момичета моля за мнения,ако някой ги има и 2та,че мисля утре да отида до Мориа(надявам се да имат Blaze)

Аз ги имам
И да, приличат си много, ако се сложат три слоя топ върху Опи, тогава се получава същия стъклен
ефект
Нюанс и глитър са много подобни също

Ти явно бързаш, иначе можеше утре да ги щракна заедно да ги видиш

# 59

Аз ги имам
И да, приличат си много, ако се сложат три слоя топ върху Опи, тогава се получава същия стъклен
ефект
Нюанс и глитър са много подобни също

Ти явно бързаш, иначе можеше утре да ги щракна заедно да ги видиш

Ако можеш ще съм ти много благодарна,със сигурност ще си взема някоя Зоя,но ако толкова си приличат ще мисля за нещо друго  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт