Лакове за нокти- 85

• 53 369
  • 772
  •   1
Отговори
# 525
  • UK
Мне, по скоро просто са си такива... Не мога да си обясня защо са толкова бели, понякога изглеждат все едно съм с френски... Никога не са пожълтявали от лак, а доста дълго време не ползвах никаква база, а в един момент миризмата на лакочистител ми беше толкова неприятна, че си дращех лака с нокти и зъби докато го сваля, можете да си представите как се е отразявало на ноктите ми това.

# 526
  • София
Здравейте! Показвам ви коледния ми маникюр.

https://plus.google.com/u/0/photos/100604953011227882024/albums/ … 04953011227882024

На Нова година бях с Golden rose Holiday 51. С него за съжаление нямам снимка. Иначе днес си купих Golden rose Jolly jewels 112. Имам и Golden rose Rich color 26 и 28. Страхотни лакове са и имат блясък и без топ отгоре. При мен държат по седмица, че и малко повече! А днес продавачката ми каза за топа им, който бил като гел лак. Има ли отзиви?

Аз съм доста доволна от него, има много хубав блясък и изсушава лака сравнително бързичко. Определено от достъпните марки, този топ лак ми е фаворит.  Heart Eyes

# 527
Аз лично харесвам много повече лакочистителя на Ebelin Peace

# 528
  • Варна
`Милена`, много благодаря! Ох, изхвърлих си лаковете и от миналата година имам само един, който още става. От края на декември до сега имам пет нови попълнения. Преди не съм ималата такава треска, а сега се чудя кой да си взема първо...  Laughing

# 529
Мммм, аз не съм доволна от гел топ лака на ГР. Доста бързо ми се напуква и се натрупват прашинки, при което пукнатините изглеждат тъмни. Видимо загрозява маникюра и не ми харесва. По отношение на съхненето, не ми е направил впечатление да е много бърз.
Много по-доволна съм от топ лака на Ревлон, който купих след хубави отзиви тук. Той не се напуква по този начин и издържа повече. Също така е наистина бързо съхнещ, а и ми се е случвало да "замаскира" разни дефекти по лака отдолу. Въобще струва си всяка стотинка. Grinning

# 530
  • София
Мммм, аз не съм доволна от гел топ лака на ГР. Доста бързо ми се напуква и се натрупват прашинки, при което пукнатините изглеждат тъмни. Видимо загрозява маникюра и не ми харесва. По отношение на съхненето, не ми е направил впечатление да е много бърз.
Много по-доволна съм от топ лака на Ревлон, който купих след хубави отзиви тук. Той не се напуква по този начин и издържа повече. Също така е наистина бързо съхнещ, а и ми се е случвало да "замаскира" разни дефекти по лака отдолу. Въобще струва си всяка стотинка. Grinning
Абсолютно съгласна за Ревлона. Няколко пъти хваля тук топа на Севънтийн. Също много бързо съхнещ и с хубав блясък.

# 531
Видях космически маникюр на тъмно синя база и ми хареса. Аз съм правила досега само на черна и тъмно лилава основа. Според мен трябва да се добави един малко по-отличаващ се цвят за дълбочина на космоса Simple Smile Имам идея да пиша 5 насоки за перфектен космически маникюр, но не знам кога ще му дойде реда  ooooh!

scalestone, аз съм по същия начин с лаковата треска. Преди имах 5 цвята общо, ако нещо се  посгъсти - хвърлях, сега имам разредител  Mr. Green
Аз чакам с нетърпение вече дрогерийните марки да пускат пролетните колекции, защото само на ОПИ, Зоя и Еси портфейла не издържа  Grinning
Тези ще ги пускат през февруари, да видим при нас кога ще стигнат.

14 цвята са, да видим и колко ще стигнат  Mr. Green Снимката е линк.

Чакам също на ГР космическата колекция. Вие какво чакате с нетърпение, да си допълня списъка Simple Smile

# 532
Вие какво чакате с нетърпение, ...Simple Smile
Чакам си с нетърпение заплатата  Laughing За да се обзаведа със снега на China glaze, както и с още няколко лака от 3D  на LA girls. Взех си този и е убиййййствееен! :

# 533
  • Отвъд алеята зад шкафа
Вие какво чакате с нетърпение, ...Simple Smile
Чакам си с нетърпение заплатата  Laughing За да се обзаведа със снега на China glaze, както и с още няколко лака от 3D  на LA girls. Взех си този и е убиййййствееен! :

Откъде го взе?

# 534
От Мория на Витошка.  Peace

# 535
Какви са им цените на тези 3D лакове в Мориа?

Днес: октоберфестът на Опи

# 536
Оказва се, че и оранжевият лакочистител е доста предпочитан. Може би ще взема по едно малко шише и от двата и ще видя кое ми пасва най-добре.
Аз винаги имам по една опаковка и от двата - зеления ползвам главно за глитъри и пясъци и когато не смятам да се лакирам веднага, а оранжевия когато бързам да сменям лак, също и за обезмасляване на плочката след ползване на зеления или на масло за нокти.

Да покажа и тук моя прочит на Zoya Payton Heart Eyes

http://www.dropsofrainbow.com/2014/01/notd-zoya-payton.html

# 537
Около 20 и няколко лева са, но аз взех доста лакове и не запомних цените.

# 538
Някой поръчвал ли е такова количество Пош - http://www.ebay.com/itm/Poshe-Super-Fast-Drying-Shine-And-gloss- … sh=item2a21acbec5 качеството трябва да е същото като на малката разфасовка, нали  newsm78. До сега бях на Сеш, но с това отдръпване и ...с последната опаковка имам чувството, че качеството изобщо не е това, което беше...знам ли, за това искам да опитам с Пош. А топ лака на Джесика от къде го купувате и на каква цена е?

# 539
  • Belgium
А топ лака на Джесика от къде го купувате и на каква цена е?

Пак от Мория, цената е 20 лева  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт