Лакове за нокти- 85

• 53 291
  • 772
  •   1
Отговори
# 675

И аз , и аз !!

# 676
Хахаха, и аз. Септември отново отивам, ще споделя дали все още го има този ефект  Mr. Green

п.п. - забравих да кажа, че и когато бях бременна имаше такъв ефект, даже още по-изразен. Така че, момичета, залавяйте се!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 17:19 от Норе

# 677
  • София
При мен лакирането не ми се отразява  добре, но това не ме спира да се мажа. Вече и изпаренията от лаковете не ми правят впечатление, приемам ги за чист въздух. Laughing

# 678
  • София
Днес отидох да купувам това
Скрит текст:
, но се върнах с това
Скрит текст:
все още не съм го пробвала, но снимката нещо  Close май ще ходя за първия все пак  ooooh!

И въпрос - да сте виждали това в Лили или ДМ?
http://mischsbeautyblog.blogspot.com/2011/09/review-essence-stud … -better-than.html

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 17:58 от reproche

# 679
  • София
georgieva88, kakaka, Магдалена Маджурова, Лу, Мишчица (срахотен маникюр Heart Eyes),
Pump17, Black Cat 13 - благодаря ви за мненията и препоръките!  Hug  bouquet
Hope, кой номер е този Golden Rose?
Търся си лак, независимо от текстурата, с цвят "розово злато",
но всичко, което намирам има цвят по-скоро на ръжда... Laughing

# 680
привет-мривет набързо
снощи проведох кратко проучване на тема желета на Опи
направих си един списък, като най ми допаднаха тези от балетната серия
за мой късмет ги имаше на кораба и взех Piruette my whistle и Care to dance
понеделник е денят Х за джели сандвич с тях

относно дискусията
масажирам моите със зехтин след сваляне на лака
и върша всякаква домакинска работа с ръкавици
имам пакет еднократни за готвене и дебели гумени за миене
преди имах големи проблеми с кожата на ръцете и ноктите от много миене и готвене
с тази тактика реших този проблем
а и се оказа добре за ноктите, не омекват както преди, въпреки че и преди и сега ползвам предимно Опи и базата е винаги Опи

отново показвате големи красоти

# 681
Hope, кой номер е този Golden Rose?
Golden rose, Jolly jewels, # 103. Точно розово злато е  Peace

# 682
Може би вече знаете, но все пак да споделя новината за лаковете Кико.

Добрата част от нея е, че покупки през сайта им http://www.kikocosmetics.eu/ вече се шипват и до България. А в момента там тече намаление и доста лакове са с още по-ниски цени от изначално ниските им такива.

По-малко добрата част от новината е, че 1) има минимална сума за покупка от 25 евро и 2) шипингът до България е около 15 евро  Confused  Shocked

Та снощи гледах, подбирах, въртях, суках и накрая се отказах да поръчвам на този етап. За да направя поръчка от 25 евро, трябва да взема барем десетина лака, а не ми трябват толкова, тези, които съм си набелязала, са между 4 и 6, и то по-скоро 4. А този безобразен шипинг още повече ме отказва. Та засега съм пас, но все пак според мен новината си струва за отбелязване, може би по-нататък, като пуснат и нови колекции... ще видим.  Simple Smile

# 683
  • Belgium
Pump17, отдавна правим общи поръчки от сайта на Кико във Фейсбук групата, точно заради минимланата сума и доставаката. Там се събират достатъчно желаещи.

Иначе аз като бях в Италия се заредих с достатъчно техни неща и за сега мирувам  Laughing

Тази водна база на Еси намира ли се лесно на щандовете им? Аз в момента съм с тяхната All in One Basecoat, но привършва и трябва да си взимам нова.

Миш, страшен маникюр  Heart Eyes Напомни ми за този ефект, ще взема да измайсторя нещо с него.

# 684
Pump17, отдавна правим общи поръчки от сайта на Кико във Фейсбук групата, точно заради минимланата сума и доставаката. Там се събират достатъчно желаещи.

Иначе аз като бях в Италия се заредих с достатъчно техни неща и за сега мирувам  Laughing

Тази водна база на Еси намира ли се лесно на щандовете им? Аз в момента съм с тяхната All in One Basecoat, но привършва и трябва да си взимам нова.

Миш, страшен маникюр  Heart Eyes Напомни ми за този ефект, ще взема да измайсторя нещо с него.

Лу, явно вчера съм открила топлата вода  Laughing И аз засега ще мирувам, след месец и нещо имам пътуване, при което ще мога да посетя техен магазин, така че си оставям евентуалните четири желания за тогава. Току-виж са ми минали с времето... нещо напоследък нищо не ми се ще да купувам.

Днес минах през ДМ именно да търся базата на Еси: ами за пореден път я нямаше Sad. Не знам откога се опитвам да я хвана и все всуе. Имаше я тази All in one - тя как е, суши ли плочката, би ли споделила впечатления?   bouquet

# 685
  • Belgium
Ако искаш да ти пусна на лични Фейсбук групата за всеки случай? Ако си промениш решението преди пътуването  Wink

За All in One Basecoat - аз лично не виждам изсушаване на нокътната плочка, предпазва от оцветяване, еднственият минус за мен е, че съхне еднаааа идея по-бавно и ако не е напълно изсъхнала при нанасяне на лак отгоре не се нанася толкова гладко.

# 686
Аз да  похваля един нов (за мен) лак - може би всички знаете, че Collistar имат и лакове, аз не знех. Лакирах майка ми току що - фантастичен е! Няма балончета и точки, плътен, като стъкло, разкош!  Heart Eyes
Утре отивам да разгледам какви цветове имат. Ето  този си взе майка ми, третия :

# 687
  • Sofia
Търся си лак, независимо от текстурата, с цвят "розово злато",
но всичко, което намирам има цвят по-скоро на ръжда... Laughing

Моите любими два лака в тази гама са пясъците OPI Make Him Mine и Seventeen Rock Hard Couture Bijoux Baby (вторият изобщо го няма в България, за съжаление). Други предложения в тази насока, на които си струва да обърнеш внимание, са: OPI Silent Stars Go By, OPI Rally Pretty Pink, Essie Penny Talk, Butter London Bit Faker, MAC Soirée, YSL Pink Gold 140 Polish, както и топ-лаковете Essie A Cut Above и Sephora by OPI Traffic Stopper Copper Jewelry Top Coat.  Peace

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 23:45 от Black Cat 13

# 688
  • София
от вчера съм така :
Golden Rose Selective - Beige Satin & Golden Rose Jolly Jewels 102

Мишчице много готина комбинация, ще я пробвам и аз Simple Smile

# 689
Ха така аз пък преди малко се лакирах с ГР carnival 01,но нещо бавно съхне въпреки топа на Джесика newsm78.Ако не го опропастя до утре ще го снимам.Момичета някой знае ли кога ще излиза Галакси серията на ГР,че продавачките на щандовете им никога нищо не знаят newsm11

Общи условия

Активация на акаунт