Електронни четци - XII

• 61 660
  • 766
  •   1
Отговори
# 345
още един въпрос

има ли смисъл да регистрирам Киндъл-а при положение, че нямам намерение да купувам книги

# 346
още един въпрос

има ли смисъл да регистрирам Киндъл-а при положение, че нямам намерение да купувам книги

Да, за да използвате всичко се налага. Част от функциите са заключени без регистрация, напр. възможността за създаване на колекции.

# 347
  • София
как да изключа wi fi на Киндъл 4?

Няма ли отделен setting само за wi-fi, както на Kindle 3?
Home > Menu > Settings > Wi-Fi Settings

Очевидно е, че няма...

Напротив има.   Проверете си още веднъж

# 348
как да изключа wi fi на Киндъл 4?

Няма ли отделен setting само за wi-fi, както на Kindle 3?
Home > Menu > Settings > Wi-Fi Settings

Очевидно е, че няма...

Напротив има.   Проверете си още веднъж
И къде е?

# 349
  • София

Menu - Settings - Wi-Fi Networks -> Активна мрежа -> disconnect

# 350

ok, макар че при мен е forget, а не disconnect, и продължава да сканира за мрежи, което предполагам товари батерията...

# 351
  • София

ok, макар че при мен е forget, а не disconnect, и продължава да сканира за мрежи, което предполагам товари батерията...

Сканира, само когато си влезла в Wi-Fi Networks. В останалото време не хаби батерията.

# 352
Линк за калъфа с вградена лампичка?
хей го накойто поръчах аз, ама е мИжи да те лАжем. Поне цената е бива и киндълчо много хубаво ляга в него, не се клакушка и няма ленти през ъглите на устройството които мен лично ме дразнят много.

# 353
Линк за калъфа с вградена лампичка?
хей го накойто поръчах аз, ама е мИжи да те лАжем. Поне цената е бива и киндълчо много хубаво ляга в него, не се клакушка и няма ленти през ъглите на устройството които мен лично ме дразнят много.

В напълно тъмна стая може ли да се чете с тази надсветка ( или както се казва) ? Щото аз калъфи имам три за два киндъла, ама ме блазни лампичката Wink

# 354
Свети в точка и светлината не стига в достатъчна сила в долния край на екрана. Примерно, ако влезеш в тунел за кратко върши работа. Може би в не съвсем тъмно помещение като помощна лампичка също бива за не много дълго време, но за дълго четене на тъмно е оферта.

# 355
Свети в точка и светлината не стига в достатъчна сила в долния край на екрана. Примерно, ако влезеш в тунел за кратко върши работа. Може би в не съвсем тъмно помещение като помощна лампичка също бива за не много дълго време, но за дълго четене на тъмно е оферта.

Благодаря  Peace Отказа ме Simple Smile

# 356
За тези, които се интересуват - в брошурата на Пикадили има лампа за четене на книги, цена 3 лв, намалена от 4 лв. Промоцията май е от четвъртък.

# 357
На хартия ли я гледаш или в нета? Нещо не я намирам новата  Embarassed

# 358
На хартия.

# 359
Ок, мерси за информацията   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт