Бебешката количка - цяла наука за второ висше №25

• 80 709
  • 789
  •   1
Отговори
# 690
Седалката има чупка, но не мога да кажа, че е плитка. Возим се в нея от към 7-месечна възраст (дотогава в коша) и не се е смъквала, само като иска да става се е случвало да се смъкне надолу. Не знам как ще е с някое особено едро дете...Както споделих по-горе, само съм чувала за този негатив, от моя опит не мога да го потвърдя.

# 691
Момичета, моля за съвет...утре ще взема една количка и ще видя как е за моя младеж, но той си е едричък и ще видим как ще е в нея.
Все пак се оглеждам за още една...
Та, искам стабилна количка. Лятна, но може и тип комбинирана, просто да е до 7кг, 7.5кг.
Нямам изисквания за гуми и т.н., но предпочитам с двойни предни.

# 692
Имам въпросната количка и съм много доволна. Лека, маневрена, но и стабилна е. Ползваме я вече година и половина, изработката е на ниво. Всичко се сваля и пере лесно, цветовете не избледняват.
Единствена забележка - багажникът е малко мъничък, но това е ок за мен. Чувала съм и, че някои се оплакват от големината на седалката, но моите деца са дребнички и не е проблем, пък и не смятам да се возим до преклонна възраст.
За съжаление не мога да кажа къде може да се види в България, може някоя друга мама да помогне. Най-добре си е човек да я види на живо.

Благодаря много за коментара! Аз ходих вчера да я видя на живо, и на мен също ми се стори малко по-малка седалката. Другото нещо, което ме притеснява, е че самата седалка е под наклон и ми се струва, че детето може да се изхлузва? Това така ли е или само ми се струва?
Освен това гледах и i'coo Photon, както и Baby Jogger City Select. На първата най-много ми хареса, че зимният кош става на летен, но пък някъде из темите бях чела негативни отзиви за марката като цяло. Някой има ли с отзиви за тях?
Няма начин бебето да се изхлузи,единствения недостатък на количките с чупка е че са до определена височина,защото когато гръбчето на детето стане по високо от мястото за самото гръбче ,няма как да спи и главата му винаги е на една страна.(това го казвам от личен опит предната ми количка беше такава),после си купихме лятно от тези които са равни и дори и крачетата на детето да стърчат не е проблем да се спи ,едно е краката да ти стърчат и съвсем друго врата ти все да е на една страна.
И да се похваля че взехме количка за бебето.Малко е рано ,но ни попадна на много добра цена а аз исках точно такава http://www.vitodesimone.com/content/view/153/194/ цвета е деним.
Още не мога да и се нарадвам.Сега я зазимявам на таванската и като се роди бебчо ще сме готови за разходка Simple Smile

# 693
Аз с един въпрос към запознатите (надявам се да има такива. )

Взех тази количка на Мадъркеър
http://www.mothercare.com/Mothercare-Mino-Plus-Stroller---Wave-G … 4,default,pd.html

искам обаче да взема борд отпред за детето,
от този тип като табличка
http://www.mothercare.com/Baby-Jogger-Child-Tray---Select/526919,default,pd.html
или такъв
http://www.mothercare.com/Baby-Jogger-Mini-Single-Stroller-Belly … 6,default,pd.html

обаче въпроса е дали са съвместими с количката? или има ли такъв, който да става за тази количка

# 694
  • София
Maryse, тези на бейби джогър ти гарантирам, че няма да станат. Те се закачат по специфичен начин, дори не на всеки техен модел стават. Нещо универсално трябва да търсиш, за количка тип чадър, но пак не знам дали ще стане, защото като гледам количката, пластмасовата част, там където се сгъва, е доста дълга и като закачиш таблата може да е прекалено ниско, да стъпва върху крачетата на бебето - не знам дали ме разбра

# 695
tanini, да, ясно...май ще се кара без табличка, или от това другото.
А някак си не ми се иска да поръчвам насляпо и после да се чудя какво да го правя. Освен да направя едно запитване на сайта на мадъркеър.

# 696
  • София
Ааа, то вторият линк е за борд, нещо съм недогледала. Я виж това, мисля, че ще стане

http://www.mytoys.de/hauck-Vorderb%C3%BCgel-f%C3%BCr-Buggys-blac … .07.07.12/1913722

# 697
Здравейте момичета,абсолютен новак съм и ще съм благодарна ако може някой да сподели впечатления за тази марка колички или конкретно за този модел. Rolling Eyes http://bebelandia.bg/productv/14802/romeybaby-bebeshka-kolichka- … a-nalichnost.html   Доста назад в темата (тема 13) срещнах още една бъдеща мама,която пита за тази марка,но явно никой тогава не е имал впечатления...Голямо лутане пада с избора на количка...  Joy Благодаря ви предварително!   bouquet

# 698
# 699
  • Варна
Към дамите с опит - триколка или четириколка. Триколката, която съм харесала, е с 1,5 кг по-лека от четириколката, същата марка. И визуално триколката май повече ми харесва. Нооо...дали е удобна Simple Smile

# 700
Благодаря за коментарите за Bugaboo. Аз като че ли се отказах  от нея и се насочих към Baby jogger, единствено ме притеснява, че е по-тежка.

# 701
а частта долу на крачетата не се вдига и ще са постоянно спуснати дори и като спи бебчо...това не е ли проблем....и аз й се чудех, защото ми се струва че е по големичка newsm78

# 702
  • Пловдив
Към дамите с опит - триколка или четириколка. Триколката, която съм харесала, е с 1,5 кг по-лека от четириколката, същата марка. И визуално триколката май повече ми харесва. Нооо...дали е удобна Simple Smile
Ползвам триколка с големи помпащи гуми и съм много доволна. Нямам личен опит с четириколка, но мамите с които бутаме количките (всички са с четириколки)на доста места преминават по-трудно отколкото аз.

# 703
  • Варна
Ползвам триколка с големи помпащи гуми и съм много доволна. Нямам личен опит с четириколка, но мамите с които бутаме количките (всички са с четириколки)на доста места преминават по-трудно отколкото аз.

Благодаря! Везните вече сериозно наклоняват към триколката....

# 704
Имах триколка с големи помпащи гуми-
Скрит текст:
Zooper Boogie.Уникална количка!Минава навсякъде като танк,без никакви проблеми.За жалост на мен не ми беше удобна/но за всички останали беше!/,аз съм 154 см и така и не свикнах с триколката.В момента малкия се вози навън в Еспиро Атлантик 2014,ужааааасно проходима количка!Има си обаче един недостатък-малкия сенник.Взехме си допълнителен от една дама във Фейсбук и вече имам перфектната количка за моите нужди.

Общи условия

Активация на акаунт