"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-209.25

• 27 197
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ани,нашата тема е за актьорите от АФК,не за Серка,а тук подзаглавието е АФК-FOREVER.Така,че Серка мога си я правя каквото ми душа иска,а и не мисли,че сериозно подхождам към нея ,не ми е тя на дневен ред в живота,всичко е на майтап,както и се майтапя и с другите актьори  Peace

# 346
Ани,нашата тема е за актьорите от АФК,не за Серка,а тук подзаглавието е АФК-FOREVER.Така,че Серка мога си я правя каквото ми душа иска,а и не мисли,че сериозно подхождам към нея ,не ми е тя на дневен ред в живота,всичко е на майтап,както и се майтапя и с другите актьори  Peace

Ирка, и какво като подзаглавието е АФК-FOREVER?   newsm78 Ами това е тема за ПО, не за друг сериал или за следващи проекти на някой?  Peace Аз вече питах защо се слага АФК-FOREVER в името на темата и ми обясниха, но не го приемам за правилно.  Peace Моля те не го приемай лично, аз вече не знам колко пъти казвам, че много обичам ФЕМИР и това, че не ги възхвалям постоянно не значи, че не е така.  Peace И изобщо не ми пречи АФК-FOREVER в подзаглавието, както и снимкиите, които се слагат винаги в първия пост.  Hug Приятно ми е да ги гледам даже, но това все пак е тема на друг сериал в който просто участва Ча. И само това е което ги свързва. По тази логика и в името на АШК също трябва да присъства АФК-FOREVER  Joy Joy Joy и в следващия проект на Ча, Хазал и останалите актьори също. Да не говорим, че много от момичетата тук не са гледали АФК. Тук и довел Medcezir и Ча. Както и да е не ми се искаше да задълбавам толкова, но вие в другата тема заговорихте за АФК-FOREVER в заглавието и ти го спомена тук и затова се отплеснах!  Joy
Иначе пак казвам, че на мен АФК-FOREVER НЕ ми пречи изобщо, но вие го направихте проблем, че не може да се говори лошо за АФК щом фигурира в заглавието.   Peace А всъщност не трябва да фигурира според мен.  Peace Моля не ме стреляйте!!!  Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 19:44 от Aniska

# 347
# 348
  • в очите на дъщеря си
Здравейте!

Болна съм и хич не ми се занимава с глупости ама викам да кажа каквото имам.

Когато се заговори за новият проект на Чаатай , момичетата , които бяхме и все още сме присъстващи в темата решихме да обединим темите за АФК и ПО . Решението не е взето от мен еднолично, така че смятам , че е необходимо да се съобразите с това !!! По въпроса за АШК , темата я направи Снежка и първоначално беше само за Хазал  и никой друг после само и смениха името както преди това се казваше нещо свързано с Балканите( друг проект на Хазал.) Онази ви тема дето посещавате я създадох АЗ когато започваше АФК по БТВ за да няма сръдни , че се говори за неща които не са се случили още в епизодите , които са излъчени в БГ. Та това е темата на АФК и хората , които сме били в нея 3 години.  Решихме за да не пустее да обсъждаме проектите на другите актьори от АФК. Както казах мн фенове няма на АШК и за това и не е обсъжда тук. Друго , което искам да кажа , е че можете да се занимавате с нещо по пълноценно отколкото да обсъждате   какво име къде било сложено и защо.

Лека вечер!

# 349
  • в очите на дъщеря си
Има ли го някъде епизода  за сваляне, че не съм го гледала снощи?

# 350
Здравейте!

Когато се заговори за новият проект на Чаатай , момичетата , които бяхме и все още сме присъстващи в темата решихме да обединим темите за АФК и ПО . Решението не е взето от мен еднолично, така че смятам , че е необходимо да се съобразите с това !!! По въпроса за АШК , темата я направи Снежка и първоначално беше само за Хазал  и никой друг после само и смениха името както преди това се казваше нещо свързано с Балканите( друг проект на Хазал.) Онази ви тема дето посещавате я създадох АЗ когато започваше АФК по БТВ за да няма сръдни , че се говори за неща които не са се случили още в епизодите , които са излъчени в БГ. Та това е темата на АФК и хората , които сме били в нея 3 години.  Решихме за да не пустее да обсъждаме проектите на другите актьори от АФК. Както казах мн фенове няма на АШК и за това и не е обсъжда тук. Друго , което искам да кажа , е че можете да се занимавате с нещо по пълноценно отколкото да обсъждате   какво име къде било сложено и защо.

Лека вечер!

Оздравявай и лека вечер и на теб!  Peace

Ето ти епизода, снощи съм сложила линковете. Дано да работят.

14-01
http://dox.bg/files/dw?a=a055feab75

14-02
http://dox.bg/files/dw?a=c6ff723a3a

14-03
http://dox.bg/files/dw?a=be808bc9f2

14-04
http://dox.bg/files/dw?a=2c696a8f2b

14-05
http://dox.bg/files/dw?a=9e092a44db

14-06
http://dox.bg/files/dw?a=b3416c54e9

14-07
http://dox.bg/files/dw?a=52fd0b2aba

14-08
http://dox.bg/files/dw?a=b9bf470ef0

14-09
http://dox.bg/files/dw?a=aec9ac5a9c

14-10
http://dox.bg/files/dw?a=f3a4640a04

14-11
http://dox.bg/files/dw?a=7a7d42560e

# 351
  • в очите на дъщеря си
Aniska,   bouquet

# 352
Здравейте!

Скрит текст:
Когато се заговори за новият проект на Чаатай , момичетата , които бяхме и все още сме присъстващи в темата решихме да обединим темите за АФК и ПО . Решението не е взето от мен еднолично, така че смятам , че е необходимо да се съобразите с това !!! По въпроса за АШК , темата я направи Снежка и първоначално беше само за Хазал  и никой друг после само и смениха името както преди това се казваше нещо свързано с Балканите( друг проект на Хазал.) Онази ви тема дето посещавате я създадох АЗ когато започваше АФК по БТВ за да няма сръдни , че се говори за неща които не са се случили още в епизодите , които са излъчени в БГ. Та това е темата на АФК и хората , които сме били в нея 3 години.  Решихме за да не пустее да обсъждаме проектите на другите актьори от АФК. Както казах мн фенове няма на АШК и за това и не е обсъжда тук. Друго , което искам да кажа , е че можете да се занимавате с нещо по пълноценно отколкото да обсъждате   какво име къде било сложено и защо.

Лека вечер![/b][/i][/color]
Скорошно оздравяване  Тинче.
Точно така беше, болшинството навремето решихме АФК да си фигурира в заглавието на темата за ПО, защото именно АФК ни събра тук и ни накара да изживеем незабравими за нас моменти, и е хубаво, че на никого не пречи подзаглавието.

# 353
Здравейте!

Лека вечер!

newsm10
Бързичко да оздравяваш Hug

# 354
  • Варненска клюкарка
Здравейте!

Лека вечер!

newsm10

Това е първата тема за АФК и винаги ще бъде, не ми се търси сега, но по въпроса са изписани към 180 и няколко теми, преди да се добави и ПО-това може са се види на първа страница! Та тук винаги може да се пиише за АФК, не само защото  името  на сериала присъства в заглавието, а и защото няма как да се заличат тези толкова много теми изписани по-напред! Другата тема (за ОС) никога не е била за ПО- да, има допълнение, че могат да се обсъждат новите проекти на Ч и Х, но нищо конкретно!

пп Пожелавам ти бързо оздравяване Hug

# 355
Тинче, Hug! Бързо да оздравяваш!

То върлува страшно неприятен вирус. ooooh! Затова само с плетени шапки като Яман и Мерт. Mr. Green

# 356
Беллора, ами нали точно вие в другата тема не давате да се споменава АФК с ирония или с нещо друго. Само хубаво трябва да се говори. Тук никой не е казал, че не трябва да се говори за АФК.

И какво значи това е първата тема за АФК?  Shocked Тук мноог от момичетата не са гледали даже АФК. И не са и длъжни.  Rolling Eyes Наистина нещо не можем да се разберем изобщо какво точно говорим.  newsm78

Както и да е. Няма смисъл от този разговор, след като явно не можем да се разберем.  Peace Аз ще продължа да си пиша каквото си искам за АФК и за всеки друг сериал, който реша.  Peace

Първата сцена на ЯМИРА (Наде, до спагетите  hahaha hahaha hahaha)

Яман казва нещо в смисъл, че много добре му е дошло нейното завръщане (но не мога да го чуя добре, много бъзро го казва)
Мира: Ако всеки път ще ми се радваш толкова, мога да и друг път да се престоря, че заминавам.
Яман: Днес да не би да престори, че заминаваш?
Мира: Не, скъпи. Бях тръгнала ... но се върнах.
Яман: Какво стана?
МИра: Ще кажа Оркун и ще се ядосаш.Ето виж. Сключи вежди даже.
Яман: Добре. Слушам те.
МИра: Бяхме на ферибота. Точно щеше да тръгва.Видях Оркун и майак му.
Яман: аха и не е било случайност?
Мира: майак ми ги е поканила. Почувствах, че има някаква организация. Обадих се в хотела. Убедих се, че етака и скочих от ферибота!!!
Яман: Хайде бе!
Мира: Те останаха като втрещени. Викаха ми нещо, звъняха ми, но не ги чух изобщо. Толкова се нервирах, че полудях от нерви!
Яман: Майка ти няма да се откаже да ви събере с Оркун, казвам ти!
МИра: Според теб може ли да направи нещо?
Яман: Ами ще те ядосва така, както днес
Мира: Яман, моля те.Казват, че във всяко зло има добро. така стана СУПЕР за нас. Виж и Селим и Ендер са заминали точно днес. Ти Не се ли зарадва да ме видиш?
Яман: Ти луда ли си? Виж сърцето ми още не може да се върне към нормалния си ритъм.
Мира: Тогава да се насладим на тази вечер! Това е първото ни оставане насаме.
Яман: Да!

# 357
  • някъде из Врачанско
Здравейте!

Лека вечер!

аз съм нова и живея във форума на бг мама като си избирам къде ми е най-интересно и чета мненията за различни сериали, но от известно време се влюбих в два и разбирам, че вие ще ми бъдете много полезни, щом сте преживели АФК, аз сега го гледам по бтв, мола ви пишете  и тук неща за него, вторият сериал,който ме привлече като магнит е любов на Хазал, но не мога да си го превеждам и не знам турски, а във вики го спряха, също гледах приливите, ама много ме дразни преписването и в двата им нови проекти, като сте ветерани във АФК -кажете ми не ви ли дразни това повторение на сцени в приливите, а как гледате това подобие на актриса-Серенай, нима харесвате тези устни как се целуват, ами как говори, що не пускате повече любопитни подробности за нея като човек, щом знаете турски, давайте повече клюки и за Чаатай, раздвижите малко пространството с такива неща, нали не забранявате да идваме и да си казваме мнението и да ви питаме за афк, щото аз така ви разбрах, че вие сте пърообраза на АФК, хубава вечер  и смирение за Рождество Христова, нужно е на всички българи, за да преуспеем, трябва да бъдем всеотдайни  исмирени, да си помагаме като хора и да се обичаме

# 358
Ани, мерси  bouquet за диалога, чакам следващия за спагетките Joy  но преди това да хапнем и ние у дома, но със сигурност няма да са спагети. Mr. Green
Не Павлинче, не ме дразни никакво повторение, защото такова не виждам и докато гледам ПО, и героите му не се сещам за АФК, и ФЕмир, а и Серенай много отдавна я приех, и свикнах с нея.
Когато ми се догледа АФК си пускам някой епизод и всичко ми е тип-топ.

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 20:46 от Neidjal

# 359
Ани,нашата тема е за актьорите от АФК,не за Серка,а тук подзаглавието е АФК-FOREVER.Така,че Серка мога си я правя каквото ми душа иска,а и не мисли,че сериозно подхождам към нея ,не ми е тя на дневен ред в живота,всичко е на майтап,както и се майтапя и с другите актьори  Peace

Е, хайде сега, който не е гледал АФК да не пише тук, така ли? Или да подхождаме към сериала като към мъртвец - за него или само хубаво или нищо?
Аз съм една от тези, които пишат с ирония. Но повярвай ми, тя изобщо не е насочена към АФК, а към това непрекъснато глупаво и безсмислено за мен сравнение между двата сериала. Бих приела да се сравняват ПО и ОК. Но непрекъснатото натрапване на идеята, че ПО копира АФК е дразнеща и досадна. Затова аз подхождам с ирония и ще продължавам да го правя.  Peace И тук всичко е на майтап. 

Общи условия

Активация на акаунт