"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-209.25

• 28 007
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • някъде из Врачанско
Скрит текст:
Спрете да го отразявате това сравнение,че наистина е дразнещо,казвате деца ,а им обръщате внимание.Те няма да спрат ,така че няма смисъл да ги споменавате и да се коментира ,че нямат нищо общо,ние много добре си знаем,че нямат,нито като сюжет,нито като прилика персонажите.Искат ги заедно Ча и Хазал ,не харесват Серка повечето(включително и аз),и за това сравняват ,още в началото казах ,че аз Емир не видях в нито една гримаса на Яман,такива като нас не правят сравнение,защото сме достатъчно наясно с нещата.Сравнение мога да правя само с празния поглед на Мира ,ама не с Ферка,а по принцип с други актриси.Лично на мен ми е неприятно,като почвате да говорите с насмешка за АФК,нито АФК са открили топлата вода с някой сцени,нито ПО,така че пак казвам не е нужно да се обръща внимание на деца,които не могат да свикнат ,че и двамата си вървят по пътя  Peace
Ирка, предполагам си прочела постовете ми, имам в предвид точно тези фенове, за които споменаваш и ти, а не тези към които се числя и аз,  не съм писала а и от постовете на другите момичета не виждам някой да е визирал някого конкретно.
Пишем за самата статия, за крайните на никому ненужни сравнения, а тя не е писана нито от теб, нито от мен, нито от другите момичета в темата, а от комшиите. Значи те(може би точно тези деца, за които си споменала) предимно виждат тези сходства, които въобще не съществуват реално, защото АФК не е чудо невиждано досега като сценарий, че да е единствен и неповторим во век и веков.
Да, според мен си е смешно да се сравняват двата сериала и затова пиша в тази насока, и смятам да го правя тук в тази тема за сериалите ПО, и АФК, както досега, които са обвързани дори, и в самото заглавие на темата.
Права си, че не бива да им обръщаме внимание, но все пак защо да не се изкажа....има статия, има и постове от моя страна в тази насока!?!
Обичам да разчепквам всичко детайлно, както беше повреме на АФК.
аз пък повече харесвам АФК като сценарий от тези приливи и отливи, в първия имаше някакъв смисъл, някакви важни поуки-за гордостта на бедните спрямо богатите, за достойнството на човека, разбира се за цената ,която можеш да платиш ако правиш грешки  и най-вече за греховете-не бива да се лъже, да се прелюбодейства, как да се живее, различието между две прослойки, две култури, и разбира се силната любов, в нейно име може да се откажеш от семейството си, от рода си, а в приливите-какви са засега поуките, какво ново житейско и морално    повествование открихте, на какво правилно нещо в живота ни учи, само гледам модерни дрешки на някакви си фирмички, коли, домове ,това ли е най-важното, дано развият и този сценарий, да не карат по повърхностното, лъскавото, щото му пада нивото като на латино сапунките.

# 361
Скрит текст:
Спрете да го отразявате това сравнение,че наистина е дразнещо,казвате деца ,а им обръщате внимание.Те няма да спрат ,така че няма смисъл да ги споменавате и да се коментира ,че нямат нищо общо,ние много добре си знаем,че нямат,нито като сюжет,нито като прилика персонажите.Искат ги заедно Ча и Хазал ,не харесват Серка повечето(включително и аз),и за това сравняват ,още в началото казах ,че аз Емир не видях в нито една гримаса на Яман,такива като нас не правят сравнение,защото сме достатъчно наясно с нещата.Сравнение мога да правя само с празния поглед на Мира ,ама не с Ферка,а по принцип с други актриси.Лично на мен ми е неприятно,като почвате да говорите с насмешка за АФК,нито АФК са открили топлата вода с някой сцени,нито ПО,така че пак казвам не е нужно да се обръща внимание на деца,които не могат да свикнат ,че и двамата си вървят по пътя  Peace
Скрит текст:
Ирка, предполагам си прочела постовете ми, имам в предвид точно тези фенове, за които споменаваш и ти, а не тези към които се числя и аз,  не съм писала а и от постовете на другите момичета не виждам някой да е визирал някого конкретно.
Пишем за самата статия, за крайните на никому ненужни сравнения, а тя не е писана нито от теб, нито от мен, нито от другите момичета в темата, а от комшиите. Значи те(може би точно тези деца, за които си споменала) предимно виждат тези сходства, които въобще не съществуват реално, защото АФК не е чудо невиждано досега като сценарий, че да е единствен и неповторим во век и веков.
Да, според мен си е смешно да се сравняват двата сериала и затова пиша в тази насока, и смятам да го правя тук в тази тема за сериалите ПО, и АФК, както досега, които са обвързани дори, и в самото заглавие на темата.
Права си, че не бива да им обръщаме внимание, но все пак защо да не се изкажа....има статия, има и постове от моя страна в тази насока!?!
Обичам да разчепквам всичко детайлно, както беше повреме на АФК.
аз пък повече харесвам АФК като сценарий от тези приливи и отливи, в първия имаше някакъв смисъл, някакви важни поуки-за гордостта на бедните спрямо богатите, за достойнството на човека, разбира се за цената ,която можеш да платиш ако правиш грешки  и най-вече за греховете-не бива да се лъже, да се прелюбодейства, как да се живее, различието между две прослойки, две култури, и разбира се силната любов, в нейно име може да се откажеш от семейството си, от рода си, а в приливите-какви са засега поуките, какво ново житейско и морално    повествование открихте, на какво правилно нещо в живота ни учи, само гледам модерни дрешки на някакви си фирмички, коли, домове ,това ли е най-важното, дано развият и този сценарий, да не карат по повърхностното, лъскавото, щото му пада нивото като на латино сапунките.
Няма ново, защото всичко досега вече е гледано някога в даден сериал независимо от каква националност е, затова продължавам да смятам, че няма неземен и неповторим сериал, има незабравими истории разказани в тях, герои и актьори.
И все пак стига човек да иска, би могъл да извлече нещо за себе си във всеки гледан от него филм или сериал, но стига да иска, иначе няма как да се случи при липса на желание от негова страна.
Наистина ставам, че ме чакат.

# 362
Аз пък да си кажа, че и да повторят едно към едно сцена на Фемир с Ямира няма да ме подразни. И знаете ли защо- защото Серенай никога не може да изиграе сцената като Хазал. Peace

За поуки, за традиции - всеки си има вкус за сериали. Затова сериали бол, който каквото иска да си гледа или да не гледа. Peace

А това е за всички, които обичат повторенията Laughing:

И не взимайте нищо насериозно. Peace

# 363
Привет,мили момичета Hug Hug Hug
Тинче,благодаря за новата тема..Букетче за теб  Hug

Скрит текст:

Желая ти  бързо оздравяване Peace Peace

Мими,честит рожден ден newsm59 newsm59Бъди жива и здрава,обичана и щастлива!
 Иве  Hugи Зори Hug,пак ви  е споходила музата...Невероятни сте! Благодаря ви за стиховете,с голям кеф ги чета..

Момичета,изписали сте половината тема,тепърва ще ви чета..Но първо да ви кажа,че снощния епизод много,ама много ми хареса.И да ви се похваля,зарибих и мъжа си по сериала.Той не си пада много по турските сериали,досега е гледал само Езел и Кузей и Гюней,но покрай мен се загледа по ПО и много му хареса..А за мен остава да се наслаждавам на компанията му smile3521 smile3521 smile3521

Ани,миличка,букетче и за теб..За това,че винаги си на линия,за да превеждаш и за да разясняваш..
Скрит текст:

# 364
pavlina ruseva, явно гледаме сериали по различни причини.  Peace Аз ги гледам за развлечение, а ти търсиш поука.  А относно двойния морал в АФК можем много да говорим, но не ми е интересно.  Peace Даже никак.  Peace Затова всеки да си гледа сериалите и да му кеф! А който търси поука - дано я намери!  Peace

Следващият диалог - спагетите и след това. Следва разказа на Яман за пътуването с Лейля.

Мира: Много са солени. И са недосварени, тесто са. Но ти не се оплакваш. Вече се убедих, че ме обичаш, много съм щастлива.
Яман: Да си жива и здрава. Много са хубави.
Мира: Дорук ме търси. Няма да вдигна. ... пак се намръщи.
Яман: Мисля за майка ти. Това, което си мисли за мен.
Мира: Яман, караш ме да съжалявам, че ти казах.
Яман: Разбира се, че ще ми кажеш. Аз и без това знма, че майка ти не ме харесва. Живея с това. Откак съм дошъл тук още повече осъзнавам колко съм беден.Осъзнавам още повече в какво положение е семейството ми. Баща ми е бил някакъв потаен човек.Майка ми ... (не мога да го разбера това), брат ми е в затвора. Аз от полицията дойдох тук. Ако погледнеш през очите на майка ти, няма за какво да се хванеш.
МИра: Ти, ако не си добър човек, ако батко Селим не го е видял това, щеше ли да те доведе в дома си?
Яман: Те са най-големият ми късмет! Но това е миналото ми. Не мога да избягам от него. Лутам се между миналото и настоящето.
МИра: Ти ще покажеш на всикчи какъв си всъщност!
Яман: Понякога като ти лепнат етикет и да искаш не можеш да го махнеш. В съзнанието на хората ти си такъв. Като те погледнат и едно и също виждат.
Мира: Не ми пука кой какво мисли.
Яман: Но семейството и? Не можем да се правим, че ги няма. Те мислят, че не те заслужавам. Ако бях аз на тяхно място сигурно и аз така щях да мисля за дъщеря си.
МИра: А аз бих си помислила, че дъщеря ми има защо да обича този човек. щях да я подкрепям до край!
Яман: Нищо не мога да ти обещая Мира.
МИра: Аз не искам да ми обещаваш нищо. Стига ми да не ме лъжеш, като останалите около мен.
Яман: Няма да ти причиня нещо с което да те нараня.
Мира: знам.

телефона - ЕДА

МИра: Майка ми ги кара да ми звънят един по един.Сама не може да ме потърси, защото е ядосана.
Яман: Ако разбере, че си с мен ще се ядоса още повече.
Мира: Ти говориш за твоето семейство, а погледни хората около мен? Твоите близки си носят наказанията, а моите? Виж Оркун, виж баща ми? Правят каквото правят, после излиза, че са чисти. Майка ми превърна в пари дори изневярата. Затова тези мисли ги забрави. Ние нали се познаваме

Вени, милаааа  Hug Hug Hug Hug  моля те, няма смисъл!  love001  love001 Пиши си каквото ти душа иска и аз така ще правя!!! Като искам да плюя Крачола ще го плюя, а вие ще ми отговаряте и така ...  love001  love001

Лилииии , доста се затрудних с този диалог и доста неща не разбрах. Повечето го преведох по смисъл. Ако имаш време направи корекции!!!  Hug Hug Hug

# 365
Ани,    bouquet  bouquet  bouquet

Лили,  Hug  love001  love001  love001

Ама много на сериозно го обърнахте - това в името, онова в заглавието....  Whistling Whistling Laughing

pavlina ruseva, извинявай, това в постовете ти - едно изречение ли е?  Shocked  newsm78
Не за друго, но нещо не мога да се ориентирам   #Crazy -  "да си помагаме като хора и да се обичаме", "подобие на актриса", "тези устни как се целуват, ами как говори", "повече клюки и за Чаатай"  #Crazy #Crazy

# 366
Здравейте момичета  Hug Отдавна не съм писала тук,но тъй като не следя сериала и затова рядко се вписвам.  Peace

Честно казано темата ми липсва,доста от момичетата,които преди писаха тук, сега не пишат или много-много рядко и това също ми липсва  Hug

Радвам се за Ча, че сериала се гледа,заслужава го момчето:младо и талантливо е,пътя е пред него.  

Зори, Киара скоро появявала ли се е,какво става със сценария ЧагиЗо  Mr. Green

# 367
Аз ги гледам за развлечение, а ти търсиш поука.  А относно двойния морал в АФК можем много да говорим, но не ми е интересно.  Peace Даже никак.  Peace Затова всеки да си гледа сериалите и да му кеф! А който търси поука - дано я намери!  Peace

Peace Peace Hug

Вени, милаааа  Hug Hug Hug Hug  моля те, няма смисъл!  love001  love001 Пиши си каквото ти душа иска и аз така ще правя!!! Като искам да плюя Крачола ще го плюя, а вие ще ми отговаряте и така ...  love001  love001

Peace Peace Whistling

# 368

Ами ние затова гледаме сериала  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha, ако някой иска да знае.
Много хубаво си говорят Яман и Мира. Наясно са с положението и никой не си е сложил розовите очила.

# 369
  • близо до брега на морето
По принцип има много теми (към филми или други екстри), всеки сам решава какво да гледа и евентуално да се включва, като изказва ЛИЧНО мнение.Не мога да разбера нещо-щом не ви допадат приливите-не ги гледайте.Има достатъчно други проекти. Аз също съм гледала АФК - но сега гледам с голям интерес новия проект на Чаатай. Да-заради него започнах да гледам филма, но впоследствие се оказа, че играта на целия екип е повече от перфектна (за мен).Не сравнявам двата серияла, нито сцените-за мен са коренно различни.Чатай си изигра ролята на Емир-сега има нова роля на Яман с която доказва колко добър актьор е.От всеки сериял може да си вземеш някаква поука-стига да искаш де.Не мисля, че в момента ни показват само скъпи коли и дрехи.  PeaceТова е мое мнение и не искам да засегна никой.Лека вечер ашкъмчета Hug

# 370
А как говори Селим на Ендер в 13 еп.Мн хубаво,мн любовно. Heart Eyes/току-що преведох Peace

# 371
Вани Hug !

С "Диамантите" сме до 3 епизод. Става все по - интересно. Party
А Киарчето замина за празниците и ще я чакаме да се върне. До тогава аз ще пийвам и ям с двамата братя, защото така завършва и 3 еп. hahaha
Нищо че не гледаш сериала минавай при нас, защото ми липсваш! Hug

Ани
, благодаря за преводите! И аз сключвам вежди като чуя за Крачола. Grinning

Лили
, радвам се че ти харесват. Laughing

Маме Hug

# 372
# 373
Зори,маме Hug
Романтиче,маминко къде се губиш? Hug

# 374
По принцип има много теми (към филми или други екстри), всеки сам решава какво да гледа и евентуално да се включва, като изказва ЛИЧНО мнение.Не мога да разбера нещо-щом не ви допадат приливите-не ги гледайте.Има достатъчно други проекти. Аз също съм гледала АФК - но сега гледам с голям интерес новия проект на Чаатай. Да-заради него започнах да гледам филма, но впоследствие се оказа, че играта на целия екип е повече от перфектна (за мен).Не сравнявам двата серияла, нито сцените-за мен са коренно различни.Чатай си изигра ролята на Емир-сега има нова роля на Яман с която доказва колко добър актьор е.От всеки сериял може да си вземеш някаква поука-стига да искаш де.Не мисля, че в момента ни показват само скъпи коли и дрехи.  PeaceТова е мое мнение и не искам да засегна никой.Лека вечер ашкъмчета Hug

Peace Peace Peace

Аз като най-завистлива,  Mr. Green най-нахална,  Mr. Green сега да се покажа и като най-вятърничава и лекомислена  Mr. Green Mr. Green Embarassed - ами кеф ми е да им гледам и дрешките, и къщичките.... Wink

Общи условия

Активация на акаунт