"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-209.25

• 27 119
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Иве, една заблудена написа, че гледа ПО заради Крачола и ти взе, че повярва  hahaha  hahaha

Здравейте !  Hug Hug Hug
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo Какъв Крачолски танц само  Joy hahaha
напълни ми душата само като го гледах  rotfImbo Joy Joy Joy
Ани, аз на теб ще ти направя един плакат да си го лепнеш над леглото, за да може като се събудиш да виждаш твоя любим Крачол  Joy hahaha

Тони, изчакай да загубя облога и тогава  Joy Joy Joy Засега няма такива изгледи  hahaha hahaha hahaha те не искат да се целуват по сценарий, а какво остава иначе?  smile3534 Направи Крачолски плакати за Ивето и Вени  newsm44 newsm68

Вики, благодаря за поздрава  Hug   bouquet
Чак не съм му фен на Бублето, но ми харесва. Готин е и пее прекрасно!  Hug Иначе обичам латино музика  Heart Eyes
За Баръш Фалай - много, много го харесвам!!!  Heart Eyes И двамата с Мине са невероятна двойка в ПО!!! Много ме радват, но вярно, че няма истински фенки тук.  newsm78 Сигурно, защото не е достатъчно АРТ  hahaha hahaha hahaha
Относно целувките - който не е могъл снощи да се изказва днес  Hug да се изясни ситуацията и всеки да си каже мнението.  Mr. Green Като спомена адвокатите на Чачко и се сетих, че те из комшийската преса бяха го позабравили Чачко няколко дни та решиха да пишат за "претенциите" му на снимачната площадка. И Серенай да не я проспуснат случайно  Joy А какво ли стана с майката на шофьора му? Нещо замлъкнаха по тази тема. Предполагам през следващите дни ще я измъкнят предновогодишно.  Mr. Green

Зори точно така!!!!  Hug Голяма навалица стана и скайпа му докопаха яяяяяяяяяяяяя!!!!  Joy Joy Joy

Айде нещо бразилско от мен!  Hug Остаря вече, но е суперзабавно!!! Ех, да можеше сега да съм на Копакабана!!!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 692
# 693
Иве, една заблудена написа, че гледа ПО заради Крачола и ти взе, че повярва  hahaha  hahaha

.....................
че те из комшийската преса бяха го позабравили Чачко няколко дни та решиха да пишат за "претенциите" му на снимачната площадка. И Серенай да не я проспуснат случайно  Joy А какво ли стана с майката на шофьора му? Нещо замлъкнаха по тази тема. Предполагам през следващите дни ще я измъкнят предновогодишно.  Mr. Green

Ами вярвам,   Rolling Eyes  нали и аз съм като нея...
  Joy Joy

И аз преди два дни се сетих за шофьора и аннето му,  Naughty  дето уж щеше сама да го заведе в участъка,  Whistling Whistling пък нещо се отметна.... Sick  #Cussing out #Cussing out
Като нищо пак ще надраскат нещо предпразнично...  ooooh! ooooh! #Cussing out

# 694
Зори много хубави Чачко и Мине!!!  Hug

Още малко латино от мен. Много ги обичам Coti  Heart Eyes

Разбрах, че тук има испаноговорящи и да ги питам докато не съм забравила.  Mr. Green Има ли го големи разлики между испанския, който се говори в Испания и в Аржентина, Мексико и т.н.?  Чувала съм, че се различава езика, който говорят и в съседни държави в Латинска Америка?  newsm78

# 695
  • Варна
Честита Коледа, момичета!
Бъдете здрави, щастливи и истински обичани!

Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas: Close-mas:
"Кой каза, че нямам фенки? Ами Бриз?????Тя е най-любимият ми фен!

# 696
Какво стана сега на ,кой скайпа съм изтървала на Батко Али или на Ча  Mr. Green

# 697

На Ча. Joy

Ние докато се помотваме в туитъра хората напредват с комуникациите. Mr. Green туити, ретуити, фаворити, а други на чатчета. Laughing

# 698

На Ча. Joy

Ние докато се помотваме в туитъра хората напредват с комуникациите. Mr. Green туити, ретуити, фаворити, а други на чатчета. Laughing
писахте ли си ка за ли му,че си му севгили  Mr. Green

# 699

На Ча. Joy

писахте ли си ка за ли му,че си му севгили  Mr. Green

Не аз, друга фенка му има скайпа и го не дава. Но щяла да му покаже видеото за рд.

Аз с него си комуникирам чрез видео разговори. Party Да не мислите, че само Коркун може да предлага брак по мобилния. Laughing

# 700
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hugмомичета-в момента съм пред страшна дилема-една приятелка утре ни кани на гости, и как да отида -нали ще ми дават ашкъмчо newsm78.А  иначе трябва да пътувам да Варна-вече ще ме изгонят от еве,но досега нямАм пропуск,как мога да пропусна утрешната серия newsm45-реве ми се и дано намеря решение-защото цяла седмица го чакам този филм и накрая -СЮРПРИЗ Thinking

# 701
привет момичета  Stop Stop Stop Stop Stop

олееее Зори ама много сладък Чачко със Мине  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

от сета

а за шофьора и аннето му хич не искам и да се сещам,че се сещам за други неща и започвам да  #Cussing out #Cussing out #Cussing out то  до делото колко още глупости ще излязат Praynig
ама сега ми е празнично и нема да мислим за делото Sick

# 702
Hug Hug Hugмомичета-в момента съм пред страшна дилема-една приятелка утре ни кани на гости, и как да отида -нали ще ми дават ашкъмчо newsm78.А  иначе трябва да пътувам да Варна-вече ще ме изгонят от еве,но досега нямАм пропуск,как мога да пропусна утрешната серия newsm45-реве ми се и дано намеря решение-защото цяла седмица го чакам този филм и накрая -СЮРПРИЗ Thinking

миличка не го мисли много Blush отивай на гости Flutter  епизода и по късно можеш да го изгледаш Peace и аз няма да мога утре да съм на линия са серията,ама се надявам като се прибера в събота,неделя да си го изгледам Peace еееее друго си е да го гледаш онлайн ам не всеки път е възможно Peace

# 703
Аз разбрах за момичето, което е открило скайпа на Ча  Joy Joy Joy
Ще паднете от смях, тя е едва 10 години и си има канал в youtube

http://www.youtube.com/channel/UCTNHM0XIFXiFo5GJSvhpidg?feature=watch

rotfImbo  Joy дрънка ми глупости на лични съобщения, но аз въобще няма да й обръщам внимание  Laughing  Laughing Laughing
Нека детето да си въобразява, че си пише с него ! Нали тя е направила световно откритие с този скайп  Joy

# 704
Представям ви откритието  Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт