"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-209.25

• 27 082
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте. Hug
Мария. newsm59 smile3525
Хубава серия беше наситена с много комични ситуации и романтика. Изгледах пропуснатите моменте заради забиването на линка ми.
Вай бе, newsm09 Мерт въобще не целуна Ейлюл като младеж, Shocked който не се е целувал досега с момиче. smile3555 Сигурно Яман му е предавал частни уроци. tooth
Може би сте леко разочаровани, защото сте очаквали повече от фрагманите но аз не съм, защото знаех, че на този етап, ще стигнат дотук.....за по-нататък, ще почакаме. smile3502
Даже не се вбесих и на Мерт, че ги прекъсна, той просто си е такъв, все говори и върши неща точно когато не трябва, Rolling Eyes а и при положение, че милото му лелче го закъса и родителите му са извън града е съвсем логично да потърси Яман за съдействие в този момент защото той вече е част от семейството им.
Иииии, най-важния момент, Дуду, фризьора на Чаги беше посетил и Мерт, и Гирай, но незнайно защо пак беше пропуснал Яман. smile3516 В началото бретона му стоеше добре, но по едно време пак му застана кофти. smile3515
Не разбрах едно, как така онзи му подари китара, защо!? newsm78
За играта им няма какво да кажа освен, че всички ми харесват как играят според това, което се изисква от героите им по сценарий, но откакто Мира се раздели с Оркун започна все повече и повече да задобрява играта на Серенай, а сцените им с Ча се получават с лекота, без усилие.
Чаатай е задобрял много като актьор, започна да играе само с очи без да говори, с две думи повярвах им на Мира и Яман, че са влюбени и, че сърцата им пърхат от щастие.
Малко ме дразни това, че все още тя е активната страна в повечето случаи, но един път той може би имаше други планове за вечерта и на нашичката и се догледа филм. Ееее, Мерт не ме вбеси, но нейното предложение определено. Crossing Arms
Абе говорете си, сега Ви е паднало да се опознаете, нееее, на наша Мирка и се догледкало, smile3511 ми да си гледка тогава, после, и да се надвдига на пръсти, и да, и пърхат пеперуди в стомаха, те вече излетяха. tooth Crossing Arms

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 11:30 от Neidjal

# 256
# 257

Абе говорете си, сега Ви е паднало да се опознаете, нееее, на наша Мирка и се догледкало, smile3511 ми да си гледка тогава, после, и да се надвдига на пръсти, и да, и пърхат пеперуди в стомаха, те вече излетяха. tooth Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy

За играта им няма какво да кажа освен, че всички ми харесват как играят според това, което се изисква от героите им по сценарии, но откакто Мира се раздели с Оркун започна все повече и повече да задобрява играта на Серенай, а сцените им с Ча се получават с лекота, без усилие.
Чаатай е задобрял много като актьор, започна да играе само с очи без да говори, с две думи повярвах им на Мира и Яман, че са влюбени и, че сърцата им пърхат от щастие.

Peace Peace Peace

Наде, мисля си, че човека не му подари китарата, а му я даде на отложено плащане....  Laughing Laughing Просто видя блясъка в очите му и разбра колко много я иска....  Peace

# 258
  • Плевен
Да се запиша в темата. Връщам се назад да чета коментарите за снощната серия. Днес се заемам с моята част от 13 епизод ако има английски субтитри  Hug

# 259
Наде, Яман беше този, който предложи да гледат филм. Мира само избра кой точно да бъде.  Peace Според мен хич не им беше зле, така сгушени един в друг.  Party И все по-надобре вървяха нещата, ама на, проблем с тейзето.  ooooh! И аз не му се сърдя на Мерт, само ми се искаше да беше звъннал 5 минути по-късно, та да имаше поне една целувка като си трябва  Laughing Laughing Laughing Аз дори си мисля, че и да не беше се обадил Мерт пак нямаше да стигнат по-далеч от целуването.  Peace Ама много бяха сладки в тая серия.  Heart Eyes

# 260
Наде,  Hug не му я подари китарата, а му я даде като под наем за временно ползване.  Peace Точно както е казала Ивето - като го видя колко я иска!!!  Hug Наш Яман на всеки влиза под кожата  Heart Eyes освен на Судето.   #2gunfire  #2gunfire #2gunfire

# 261
Вени, защо и беше въобще да го пита какво да правят като я гледаше толкова влюбено и с желание за целувка, а наша Мирка реши да го пита какво щели да правят?! bash tooth Трябваше да остави нещата да продължат естествено както и си вървяха до този момент, а после му се навира да я целува, мъцери, Мертинчо ги прекъсна, нека и. Joy
Ааа, ясно за китарата.
Всъщност той даде ли на Айше пари за аборт или още не е, че и това не разбрах?! newsm78
Гледам има лек спад в рейтинга от няколко стотни от %. Ясно е, че рейтинга е постоянен около осем и нещо, и по-добре да е относително стабилен, отколкото да варира всеки епизод.
Миналата серия Тотал-8,48%, АВ-8, 21%.
Снощния епизод-Тотал-8,41%, АВ-8,06%.
Може да е само с една стотна, но е на първо място в АФ групата и е пред Карагюл.
Ани. Hug

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 11:27 от Neidjal

# 262
Вени, ми той Яман предложи филма, щото не можеше да и каже - айде да се поцелуваме малко като няма какво да правим!! hahaha hahaha hahaha Но и той си е виновен, да я беше целунал, айде рано е за други работи, ама той - филм, та филм  ooooh! ooooh! ooooh! Ами смотан е Яманчи на моменти  ooooh! както казва Надето пак тя е активната страна.  Peace

Момичета подробен превод на диалозите мога да направя довечера евентуално. Но сега се сетих за нещо. Когато излезнаха от Серез и Мерт пристигна с таксито Яман каза на Мира да не слага сърдитата физиономия и колко много и благодари за вечерта и как всеки път го кара да се чувства много специален!!!И обещава да имат още много такива нощи!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Наде, права си, че Мира развали всичко с тъпия си въпрос!!! Ама голяма патка значииии  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 263
Голяма е Ани, мнооого голяма. box Joy
Ядоса ме и в последната сцена. Абе той и пее, гледа я с толкова топлина, нежност, и любов, а тя почти не реагира. ooooh!

# 264
Той Яман пък вместо да се прави на любезен, да й беше запушил устата с целувка  Laughing Laughing Laughing Според мен беше нормално да не се нахвърлят един на друг. Все пак им беше така да се каже първата официална среща, че то иначе все някой приятел изскача отнякъде  Mr. Green
Мен лично гледането на филма не ме подразни, особено както се бяха настанили на дивана  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 265
здравейте  Stop Stop Stop рано сте се разписали бе Peace Peace Peace
хубави анализчета спрятате  newsm10 newsm10 newsm10 дето вика Ивето с кеф да си четеш мислите написани от някой друг Peace
айде и аз да метна нещо за загрявка от мен Hug Hug Hug

Лудетина Улусой Hug Hug Hug жива и здрава да си  newsm59 nbirthday newsm59

# 266
Мими,честит рожден ден много здраве,щастие,късмет и любов  Peace

# 267
Той Яман пък вместо да се прави на любезен, да й беше запушил устата с целувка  Laughing Laughing Laughing Според мен беше нормално да не се нахвърлят един на друг. Все пак им беше така да се каже първата официална среща, че то иначе все някой приятел изскача отнякъде  Mr. Green
Мен лично гледането на филма не ме подразни, особено както се бяха настанили на дивана  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Права си, нали това споделих и аз, че не ми допада идеята Мира да е водеща в отношенията им в повечето случаи. Crossing Arms
Жани. wavey

# 268
Ядоса ме и в последната сцена. Абе той и пее, гледа я с толкова топлина, нежност, и любов, а тя почти не реагира. ooooh!

В последната сцена с китарата може би и стана неудобно пак да пита: А сега какво ще правим???  hahaha hahaha hahaha Ами ще си ходиш да спиш!!!  hahaha hahaha

Мен пък Мерт ме ядоса и сега като се сетя пак ме е яд.  #2gunfire Амо голям човек е, не е дете.  Naughty да не говорим за онази простачка Седеф  #2gunfire Що не се обади на татко си?  smile3515 И заради нея Яманчи пак да се бие!!!!  ooooh!

# 269
Според мен нарочно оставиха сцената с песента така някак недовършена. Мисля, че в следващата серия ще видим продължението.  Peace И не е случайно, това, че Ендер се запъти към стаята на Яман. Почти съм сигурна, че ще ги завари с Мира. Дали и те просто ще са се гушнали като Мерт и Ейлюл  newsm78 не смея да гадая. Но ако ни изпързалят и ни загатнат само, че между тях е станало нещо през нощта и аз ще  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Еджето. Не че искам да ни покажат подробности, но се надявам на една хубава любовна сцена. Като подарък за Нова година примерно  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт