Мария.

Хубава серия беше наситена с много комични ситуации и романтика. Изгледах пропуснатите моменте заради забиването на линка ми.
Вай бе,

Може би сте леко разочаровани, защото сте очаквали повече от фрагманите но аз не съм, защото знаех, че на този етап, ще стигнат дотук.....за по-нататък, ще почакаме.

Даже не се вбесих и на Мерт, че ги прекъсна, той просто си е такъв, все говори и върши неща точно когато не трябва,

Иииии, най-важния момент, Дуду, фризьора на Чаги беше посетил и Мерт, и Гирай, но незнайно защо пак беше пропуснал Яман.

Не разбрах едно, как така онзи му подари китара, защо!?

За играта им няма какво да кажа освен, че всички ми харесват как играят според това, което се изисква от героите им по сценарий, но откакто Мира се раздели с Оркун започна все повече и повече да задобрява играта на Серенай, а сцените им с Ча се получават с лекота, без усилие.
Чаатай е задобрял много като актьор, започна да играе само с очи без да говори, с две думи повярвах им на Мира и Яман, че са влюбени и, че сърцата им пърхат от щастие.
Малко ме дразни това, че все още тя е активната страна в повечето случаи, но един път той може би имаше други планове за вечерта и на нашичката и се догледа филм. Ееее, Мерт не ме вбеси, но нейното предложение определено.

Абе говорете си, сега Ви е паднало да се опознаете, нееее, на наша Мирка и се догледкало,