"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-209.25

• 27 077
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Почнаха със сравненията  Joy

Някои хора май действително са във филма как се вика  Whistling . Много навътре приемат нещата .... какво като има сходни сцени , това е нещо съвсем нормално , све пак с АФК не са открили топлата вода . Само не мога да разбера защо искат постоянно щом персонажите в сериала изживяват любов , то на всяка цена и в живота да се вземат  Naughty .

Това е просто един хубав сериал , с който да си седнеш спокойно като бял човек , да се отпуснеш и да му се насладиш , а не да бистриш 200 часа  кой с кого , ма защо и т.н .

Айде мир   bouquet Heart Eyes

# 271
Вени, то ясно, че няма да се нахвърлят един върху друг, ама пък такива тъпи въпроси да се задават???  ooooh! Представи си сега да си на мястото на Мира и Яман е срещу теб в такава ситуация ще ти дойде ли изобщо на ума да питаш нещо или пък изобщо да говориш???  ooooh! hahaha hahaha hahaha

Обаче след последния ти пост се сетих за онази сцена, която бях слагала скоро как майката на Сет заварва Райън и Мариса в доста неудобна ситуация.  Shocked да не би да е сега????  newsm78

TuTi3012  Hug Hug Hug Peace Peace Peace

# 272
Обаче съм много доволна, че Ейлюл и Мерт най-накрая се разбраха, защото момчето много се намъчи с нея. Ей така се укротява опърничава мома, с целувка. tooth
Тя през цялата серия го поднасяше, но като го видя как се държат за ръце с Туче в уните и като, че ли й докривя, а може би се притесни да не загуби вниманието от негова страна, с което я удостояваше постоянно. Добре, че накрая се предаде и сведе малко вирнатото си носле. Heart Eyes

# 273
Скрит текст:
Голяма е Ани, мнооого голяма. box Joy
Ядоса ме и в последната сцена. Абе той и пее, гледа я с толкова топлина, нежност, и любов, а тя почти не реагира. ooooh!
Според мен нарочно оставиха сцената с песента така някак недовършена. Мисля, че в следващата серия ще видим продължението.  Peace И не е случайно, това, че Ендер се запъти към стаята на Яман. Почти съм сигурна, че ще ги завари с Мира. Дали и те просто ще са се гушнали като Мерт и Ейлюл  newsm78 не смея да гадая. Но ако ни изпързалят и ни загатнат само, че между тях е станало нещо през нощта и аз ще  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Еджето. Не че искам да ни покажат подробности, но се надявам на една хубава любовна сцена. Като подарък за Нова година примерно  Laughing
Joy Joy Joy
И аз мисля, че Ендер неслучайно се запъти към стаята на Яман.
Не мисля, че са стигнали далеч двамцата, само са си спали като другите сладури и когато дойде този момент, ще е специален и на специално подготвено романтично място за целта.
Въобще не ми се коментират фенските сравнения,  плоски са, безсмислени и безпредметни са.

# 274
  • близо до брега на морето
Жани, Релаксче Hug-саол момичета; )-Сега се замислих-като се разбудят младите-как ще погледнат Селим и Ендер-Мерт няма начин да не каже някой бисер, а ашкъмчо има да се черви и почесва Joy

# 275
Той Яман пък вместо да се прави на любезен, да й беше запушил устата с целувка  Laughing Laughing Laughing Според мен беше нормално да не се нахвърлят един на друг. Все пак им беше така да се каже първата официална среща, че то иначе все някой приятел изскача отнякъде  Mr. Green
Мен лично гледането на филма не ме подразни, особено както се бяха настанили на дивана  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Peace Peace  Laughing

# 276
Вени, то ясно, че няма да се нахвърлят един върху друг, ама пък такива тъпи въпроси да се задават???  ooooh! Представи си сега да си на мястото на Мира и Яман е срещу теб в такава ситуация ще ти дойде ли изобщо на ума да питаш нещо или пък изобщо да говориш???  ooooh! hahaha hahaha hahaha

Обаче след последния ти пост се сетих за онази сцена, която бях слегала скоро как майката на Сет заварва Райън и Мариса в доста неудобна ситуация.  Shocked да не би да е сега????  newsm78

Това ми беше на мен първата мисъл снощи като видях Ендер, че се запъти към стаята на Яман. Но не знам, някак си не вярвам, че ще ги прекъсне. Мисля, че първата им нощ заедно ще бъде както при Райън и Мариса, някъде извън къщата. А след песента по-скоро ще има някакви мили думи, целувки, такива неща.
А за другото не знам. Мен наистина не ме подразни нито въпроса на Мира, нито отговора на Яман. Все пак при тях силното привличане все още е премесено със смущение.

# 277
Жани, Релаксче Hug-саол момичета; )-Сега се замислих-като се разбудят младите-как ще погледнат Селим и Ендер-Мерт няма начин да не каже някой бисер, а ашкъмчо има да се черви и почесва Joy
Хаха точно така  hahaha hahaha hahaha Ще има да дават обяснения и за цялата неразбория в къщата.
Ама пък Ендер и Селим може ли да се прибират по никое време, без предварително да се обадят и то в къща където са оставили две влюбени момчета, около които се навъртат и половинките им  Mr. Green Mr. Green

# 278
Сетих се за снощния туит на Серенай, в който каза, че критиките се вземт в предвид, а както знаем какви туити пратиха някои фенове на Едже, че им се повръщало от целувките между Мира и Яман, че устната й едва ли не се разтяга чак до носа(перифразирам) та се съмнявам оттук насетне да видим целувки помежду им каквато видяхме в края на епизода между Мерт и Ейлюл.

# 279
Голяма е Ани, мнооого голяма. box Joy
Ядоса ме и в последната сцена. Абе той и пее, гледа я с толкова топлина, нежност, и любов, а тя почти не реагира. ooooh!
Според мен нарочно оставиха сцената с песента така някак недовършена. Мисля, че в следващата серия ще видим продължението.  Peace И не е случайно, това, че Ендер се запъти към стаята на Яман. Почти съм сигурна, че ще ги завари с Мира. Дали и те просто ще са се гушнали като Мерт и Ейлюл  newsm78 не смея да гадая. Но ако ни изпързалят и ни загатнат само, че между тях е станало нещо през нощта и аз ще  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Еджето. Не че искам да ни покажат подробности, но се надявам на една хубава любовна сцена. Като подарък за Нова година примерно  Laughing

И аз искам такъв подарък.   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кажи, Вени, кажи.... Whistling Whistling Mr. Green

# 280
Още миналата седмица написах и сега пак, ще се повторя, но според мен и следващия епизод, ще е лек за гледане и романтичен в предвид наближаващата НГ, ако има драматични моменти то те, ще са след посрещане на НГ, даже си мисля, че, ще имаме серия и другия Петък, защото имат време да я заснемат.
Сцената със снежните топки никак не ми се връзваше с липсата на сняг наоколо. ooooh!
Сигурно Мерт е събрал всичкия скреж от камерата на хладилника и фризера, и си е направил снежни топки. tooth
Не ми харесва Ейлюл с кармазъ. Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 12:27 от Neidjal

# 281

Обаче след последния ти пост се сетих за онази сцена, която бях слегала скоро как майката на Сет заварва Райън и Мариса в доста неудобна ситуация.  Shocked да не би да е сега????  newsm78

Това ми беше на мен първата мисъл снощи като видях Ендер, че се запъти към стаята на Яман. Но не знам, някак си не вярвам, че ще ги прекъсне. Мисля, че първата им нощ заедно ще бъде както при Райън и Мариса, някъде извън къщата. А след песента по-скоро ще има някакви мили думи, целувки, такива неща.
А за другото не знам. Мен наистина не ме подразни нито въпроса на Мира, нито отговора на Яман. Все пак при тях силното привличане все още е премесено със смущение.

Ти не помниш ли как стояха нещата в ОК? В смисъл в какъв момент на развитие на сериала ги завари майката на Сет? Върнала ли се беше отнякъде, както е сега в ПО? Защото тогава си говореха Райън и Мариса и се целуваха и нищо повече не се случи.

Наде не мисля, че точно тези критики за целувките е имала предвид Серенай!  Peace Изобщо не ми се вярва Еджето да им се връзва на акъла на тези малки дечица!  Peace

# 282
Ани, не казвам, че точно тази критика е имала в предвид Серенай, но аз като прочетох туита й се сетих точно за това, което написах, а как, ще процедира занапред Едже ни предстои да разберем, но засега ми харесва как се справя и то много.

# 283

Ами кажи и ти де? Отговори на въпроса!  hahaha hahaha hahaha аз си казвам, че дума нямаше да обеля smile3505 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68  Joy Joy Joy

# 284
Само като си представя следната ситуация, в която, ще попаднат Ендер и Селим и която най-вероятно, ще се случи, и прихвам да се смея. Joy Joy
Ендер-Ашкъм, видях Мира и Яман в леглото му. #Shocked
Селим-А аз живот мой, видях Ейлюл в леглото на сина ни. Joy
Поглеждат се, започват да се смеят и се прегръщат. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт