Любовната седмица - обичайте и бъдете обичани - 13.02-19.02.2006 г. !

• 5 793
  • 122
  •   1
Отговори
# 75
 миличка Нанди, дори не знам какво да ти кажа, толкова ми е мъчно Sad
с теб сме! и те прегръщам силно! моля се за твоето детенце Praynig
добре де, никои ли не знае какво предизвиква повишено количество амоняк в кръвта? това е някакво разстройство в обмяната на веществата...как така нищо не могат да открият...ох, това са риторични въпроси...моля се скоро да намерите точния лекар - тук или в чужбина и да дойде края на този кошмар Praynig
сега се сещам...ако имаш нужда от преводи или писма да се пишат в чужбина - кажи - ще ти помогна!

# 76
  • София, "Младост 3"
уви това завишаване на амоняка много прилича на малката на Реза
мила Нанди, ако искаш пиши й - тя ще ти отговори къде и какви изследвания са правили за амоняка

# 77
Мила Нанди, знаеш колко сте ми мили! Не се отчайвай! Не губи вяра! Молим се за вас! Praynig

# 78
уви това завишаване на амоняка много прилича на малката на Реза
мила Нанди, ако искаш пиши й - тя ще ти отговори къде и какви изследвания са правили за амоняка
да и аз това се сетих....
Къде се загуби Реза, между другото?

# 79
  • София
Нанди стана ми много мъчно, когато прочетох, толкова мъчно и знам само едно, когато  искаш да поплачеш прави го, не се сдържай, това ще отпусне поне за миг майчиното ти стегнато от мъка сърчице! Как искам да намерите точния лекар и да ви помогне! Да знаете с какво да се борите! Бих искала да мога да ти дам всичката си вяра, че всичко  трябва да е наред и да прогоня отчаянието от душата ти, но виждам че ти си силна жена, стягаш се и продължаваш, само така момичето ми, и знаеш ние сме с теб!!!

# 80
  • София
Нанди, мила имаш и моята подкрепа!!! Мислех си снощи, дали и Войтата не е причината за новата серия.  Praynig

# 81
хора, пожелавам ви здрав и весел уикенд!
ние най-ненадейно заминаваме днес на обед за Огняново...надявам се да си почина малко, макар че много ме съмнява, че ще успея Wink

# 82
само за бързо.
Да се обадя че резонанса мина. няма да ви споменавам, че си чакахме анестезиолога 1.30 минути...  #Cussing out
Важното е, че Гого излиза от упойката и вече е добре. След обяд отиваме в Пловдив, та ще пиша пак като се върнем в неделя. А резултата ще е готов в понеделник. Та така - хубав уйкенд на всички ви. дано няма болести, гърчове и повръщане за тумбаците.

# 83
Всички гледам се оплакват, да взема и аз да ви поплача...
Тази седмица ми беше ужасно натоварена - обучения изпити, работа... Празника ми го честитиха със скандал... Вече съм уморена и май се разболявам. А ми се иска вместо да градя кариера, да си седя в къщи и да се гледаме с дребо. Да си го гушкам, да си играем, вечер да го слагам да спи, а сутрин да се събуждаме с усмивка. Искам, ама няма...
Вече си мечатая да дойде времето за операцията, защото тогава ще съм си с него. И ме е страх...
Оплаках се  Sad Стига толкова...

Сети, мъжа ти е супер. Наистина сте прекрасна двойка. И си избий от главата тия мисли как не си добра майка. Не мисля че Лора би могла да има по добри и любящи родители. А падането - ми то оттък нататък ще си е ежедневие, колкото повече порасват децата и стават по палави.
Надя, гледай да се погрижиш и за себе си и за малкия живот дето се развива в теб. Ако се наложи ще се намери кой да гледа Дани, но теб няма да има кой да гледа. Дано това с повръщането мине по-бързо...
На всичко останали - дано болните дечица по-бързо се оправят и мамите да си отдъхнат.

# 84
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Здравейте мили мой,
Първо да ви кажа ЗДРАСТИ от Искричка, моли да я извините, че не пише. Когато е готова да пише ще ви разкаже как е и защо само ни чете и не пише. Добре е и много ви обича и и липсвате. Каза, че на 11 март ще гледа да дойде на форумската среща.

Снощи се разплаках докато ви четях. Нанди мила, идва ми да изляза от кожата си, но за съжаление аз също съм един зрител. Абсолютно безполезен.

# 85
  • София / Пловдив
  Лелееееее, среща на 11 март ли има? Че аз тогава съм в София със сигурност  Laughing Ураааааааа!

Искричка, много, много те прегръщам  Heart Eyes  и знам, че ще се справиш с трудностите, колкото и големи да са те. Просто си невероятно силен и целеустремен човек, който намира вярната посока. Дори това да е свързано с болезнени решения... Липсваш ни много  Hug

Stun, кога ще ви оперират?

Нанди, каквото и да ти кажа, едва ли ще те утеши. Но от личен опит знам, че когато си мислиш, че вече си наистина на края на силите си и по - зле не може да стане, точно тогава се случват макар и малките победи. Онези мигове, които ни карат да вярваме в чудеса!  Praynig Нанди, днес си прерпочетох едни редове, които Силвето беше пускала тук /може и ти да си го чела това/. Не ми се сърдете, но ще си позволя отново да го копирам, такива неща могат да се четат многократно.

Стъпките на Бога

Една нощ сънувах сън.
  Разхождах се с Господ по брега на морето, а по небето проблясваха сцени от моя живот. На всяка от тях имаше два чифта стъпки по пясъка, но за моя изненада забелязах, че в много случаи по пътя ми имаше само един чифт стъпки. Открих, че това се е случвало в най-тежките моменти от моя живот.
  Попитах Бога: "Господи, Ти беше казал, че след като веднъж реша да Те следвам, винаги ще ходиш с мен. А сега установявам, че през най-мъчителните мигове от живота ми, има само един чифт стъпки по моя път. Не разбирам защо си ме изоставил, когато най-силно съм се нуждаел от Теб?"
  Бог ми отвърна: "Мое скъпо дете, никога не съм те изоставял в изпитанията. Там, където виждаш само един чифт стъпки, Аз те носех на ръце."

# 86
  • София
Това, което е копирала Бим бам, е направо невероятно..Тръпки ме побиха, докато го четях..Много истина има в тези няколко изречения..
И аз сега разбирам, че ще има среща пак на 11 март..Там сме, ако не ни мине път черната котка с големите мераци.

Нанди, всички от нашето голямо семейство тук са ти написали, че трябва да си силна най-малкото заради самата себе си, защото ти си опората, която има твоето мъниче...Думите на Мая, че "понякога нещата просто се случват", са една голяма истина..
Всички тук знаем колко ти е трудно и до каква степен те отчайва безсилието..
Трябва да знаеш просто, че ние сме с теб..И дано намериш наистина сили да приемеш това, което не може да промениш. Целувам те..

# 87
  • София
Забравих да кажа на Мая, че много се радвам, че Гого е добре след изследването и очакваме да ни напишеш добри новини, след като се завърнете от Пловдив..

И след като вече ще си по-спокойна, ще мога да те попитам и какво стана с вашата логопедка и твоето предложение да ни срещнеш с нея..

Но това- в началото на новата седмица..

Наде, оздравя ли Дани?
Как са всички мъници-болници?

Бобо от вчера няма температура, но отказва да се храни. Сипвам му насила чай и вода в малката стисната устичка, пък да видим колко ще е жестока борбата тоя път.

Какво става със Светла, никаква я няма?

# 88
Нанди, как сте днес? Дано по-добре  Praynig .Попитай лекаря на малката дали в случая войтата е най-подходящия метод.От мен-силна прегръдка.
Наде, а вие как сте с Дани, много си мисля за вас, пази се миличка.
Стън, кажи за операцията на Гинко, кога е, има ли дата?Представям си колко ти е трудно далече от малкия, но знам, че ако имаше начин, сега щеше да си до него.Знам също, че и това скоро ще стане и някак чувствам, че всичко ще се нареди.Утре ще ходиш ли да го гушкаш, нацелувай го от мен /и го наснимай, да му се порадваме/. Heart Eyes
Мая, чакаме да се похвалиш с най-най-добрите резултати  Praynig
Бим-бам аз точно за този пост на Силвето си мислех вчера, историята стига до сърцето.
Дени, намерих играчката за пълзене, за която ти казах по кю-то, има я в комсед, струва 12.60лв., като си он-лайн в кю-то ще ти пратя снимка.
Много прегръдки на всички ви и целувки на дечицата Hug Heart Eyes

# 89
  • София / Пловдив
Бим-бам аз точно за този пост на Силвето си мислех вчера, историята стига до сърцето.

Напоследък много често си го чета този текст, че и аз съм изпаднала в една гадна дупка... Затова реших да го пусна пак.

Как са всички мъници-болници?

Мойта щерка от два дни няма температура, явно се повлия от лекарствата, но от вчера сме с алергия от антибиотика  Sad и пак сме на Кларитин.

А за срещата на 11 март в Клюкарника какви са подробностите? В смисъл, кога и къде ще бъде?

Последна редакция: пт, 17 фев 2006, 16:12 от bim_bam

Общи условия

Активация на акаунт