Аватарнa Tема 46 - Коледно-Новогодишна

• 22 648
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • В Космоса
 Grinning

А кои 2 си гледала и харесаха ли ти?

# 616
"Ефектът на пеперудата" и "Остани". И двата ми харесват. Simple Smile

# 617
Почти Безобидна  Praynig  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  дано малката госпожица устиска още малко и да наддаде на килограми

Сега да взема да гласувам май

Акаша - 5т.
Шоколадче - 4т.
Румяна Лефтерова - 3т.
Виолетка - 2т.
Artemis - 1т.

Приз за Акаша и green eyes

# 618
  • София
Добър вечер!
Да гласувам:

Баба Яка - 5т.
Акаша - 4т.
Хриси - 3т.
green eyes - 2т.
loca - 1т.

Призът отива при Баба Яка.  Heart Eyes

# 619
  • КиТ
Оф и аз имам дълъг списък с филми,които някогаааааа ще гледам  Crazy Joy
Но за сега отново съм на сериали  ooooh! почивките на повечето свършиха,обаче и аз почнах по коледа един сериал/Доктор кой/ с 7 сезона,та още не съм го довършила,голям маратон  hahaha Въпросния има и спин оф,майкоооо  ooooh!
Обаче много увлекателен,вече съм на 5 сезон  Blush Joy

# 620
Аз досега гледах "Заклинанието", но не съм много очарована, очаквах доста повече. Но нали е по действителен случай и го избутах. Сега ще си потърся някоя драма Whistling

# 621
  • В Космоса
На мен ми хареса. Не е за 6, но добре беше. Peace

# 622
Да взема да гласувам в последния момент Crazy

1. sise_to - 5 т.
2. Hrisy - 4 т.
3. Акаша - 3 т.
4. Rois - 2 т.
5. green eyes - 1 т.

Бих носила с удоволствие комбинациите на Tuon и Плами (Pelene)

Сега се връщам да чета какво съм пропуснала днес Grinning

# 623
  • Сопот, Пловдив
Кажете нещо, бре? Голяма скука тука. Къде е Ройс, тя винаги има по нещо интересно за разправяне. Grinning

Grinning  Hug

Имам аз, ама от миналото  Grinning . В настоящето тотална скука. Освен да се оплача, че от около половин година, откакто малко по-реално си мисля, че мога да се срещна с някой мъж, имаше 3-4, които проявиха интерес, както и аз към тях, и аха-аха да си уредим среща и все нещо се прецака накрая, или от моя или от тяхна страна. Ама по-лошото е, че на мен грам не ми пука от това, съвсем саможивляк съм станала. Crazy

Стейси
, дано се оправят бързо и лесно нещата.  Hug

И да ви поздравя с две мои любимки.

Вино и кафе не пия. Въобще. Една приятелка възмутена коментираше "Е ти пък какво пиеш тогава!".  Laughing

Имам дълги списъци и с филми, и със сериали, напоследък нищо не гледам, незнайно защо ми е трудно повече от 40 минути вниманието ми да е приковано към едно и също нещо, а напоследък и 40 не мога, имам да си доглеждам последните две серии на Древните и Дневниците на вампира и все не стигам до там. Но си чакам с нетърпение Живите мъртви през февруари и Игра на тронове през април.

# 624
И на мен ми се гледа хубав филм. Нещо като Ефектът на пеперудата. Дръпнала съм Игри на глада, но се чудя дали да не взема да прочета книгите вместо филма и стои на изчакване.
Ройс не е хубаво да ставаш саможивец да ти кажа. Младо момиче си има време за всичко  Mr. Green ама се взимай под мишници и измисляй нещо по въпроса.

# 625
  • Сопот, Пловдив
Е, то хубаво, млада, време, ама като не ми се занимава, да се насилвам ли пък  newsm78 ? Той ако се появи някой достатъчно интересен набързо ще си променя отношението(предполагам), но уви - таквизи няма.  Grinning

# 626
Ееее  Joy иска ми се да напиша нещо, но ще се въздържа  Joy / не е свързано с теб затова/

# 627
  • Сопот, Пловдив
Недей, че съм тънкообидна.  4470

# 628
Не е обидно, просто е малко за цензура.

# 629
  • В Космоса
Мъжовете ли подхванахте? Grinning
Аз съм семейна, на старна нИ поглеждам! Хахаха, понякога се замислям по този въпрос и ми става някакво странно... Но то толкова бързо минава времето - 14 години сме заедно вече, а ми се струва, че онзи ден се забивахме на Строежа в Студенцията. А преди това нямах връзка по-дълга от няколко месеца и си мислех, че никога няма да имам сериозен приятел, камоли да се задомя. Много бързо ми омръзваха Laughing

Общи условия

Активация на акаунт