Аватарнa Tема 46 - Коледно-Новогодишна

• 22 647
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Сопот, Пловдив
Леле, 14 години! Това никога няма да ми се случи.  Laughing Те 4 не могат да ми се случат, та 14...  Embarassed

# 631
  • В Космоса
Никога не казвай никога! Нали туй ти разправям. И аз го изключвах като вариант, ама на...

# 632
  • В Космоса
Всъщност са 13 години. тази есен ще станат 14. Малеее, фаталното число!

# 633
Ройс, ти така си мислиш, аз като се обърна и не знам кога минаха 7 години от както сме заедно с моя приятел. Даже им бях изпуснала края и мислех, че са 6, ама сега седнах и направих сметката Crazy

# 634
  • Сопот, Пловдив
Така де, ама замислете се вие на колко сте били като сте срещнали възлюбените, пък аз на колко съм сега и досега най-дългата ми връзка е 2 години, като и тя има доста странни и нетипични елементи в нея. Но, ако ги нямаше, сигурно нямаше и две години на стигнем.  Grinning

# 635
  • В Космоса
Няма значение възрастта. Нищо не се знае в тоз животец!

# 636
Има го и това, но все пак мисля, че ако срещнеш подходящ човек, възрастта не е от такова значение. Майка ми е започнала една доста дълга връзка на 34, прясно разведена с дете на 3 г, бяха заедно 13 години. Виж, за дължината на връзките не знам Thinking но все си мисля, че ако с някой си паснете, няма никакво значение какви са били предишните ти връзки. Освен да ти пожелая да срещнеш някой, с който да си допаднете и нещата да се получат, не се сещам какво друго да кажа Hug

# 637
Ааа, човек като порасне като се поогледа и .. поумнява  Laughing
В интерес на истината Ройс е права. Малко по-трудно се "стиковат" хората след определена възраст. Тук визирам по скоро моята, отколкото нейната. Човек вече е поживял, походил, свикнал е на някакъв начин на живот и изведнъж трябва да напасва характер с друг. Ноо естествено това са само размисли иначе ако беше толкова трудно хората нямаше да намират щастието си във втори, че някой и в трети брак.

# 638
  • Сопот, Пловдив
На мен проблема ми е в голяма степен, че вече срещнах мъжа, с който винаги съм искала да бъда, а допреди да го срещна съм мислела, че такива мъже не съществуват. Разделени сме не защото на някой са му угаснали чувствата. Продължаваме да се чуваме от време на време от хиляди километри разстояние, вече повече от три години не сме се виждали, но когато си говорим си личи и как и двамата още изпитваме много силни чувства, то се усеща, макар че никой няма абсолютно никакъв ангажимент към другия. Та след него всички ми бледнеят ужасно и връзка с някой, който не притежава това, което съм видяла у него, ми се вижда като голям компромис от моя страна.

# 639
Резултати:

Първо място с 59 точки: •٠•violetka•٠•
Второ място с 57 точки: Акаша
Трето място с 49 точки: erin_niki
Четвърто място с 46 точки: Румяна Лефтерова 
Пето място с 40 точки: green eyes

Приза отива при  green eyes

Честито на •٠•violetka•٠• и останалите дами! Честито и на green eyes!

# 640
  • в огледалото на живота
Честито на  Вили и Зеленоочка   bouquet
На останалите в класацията също  Hug

# 641
Честита победа, Виолеткаbouquet

Честит приз, Зеленоочкеbouquet

Почти безобидна, момичетата знаят кога да стиснат вълшебните палци, и аз се присъединявам.С пожелание всичко да е наред с бебката до края! Praynig
Положително насочената мисъл, с добро чувство винаги помага! Hug

# 642
Честито Виолетка, беше наистина прекрасна!

Но то толкова бързо минава времето - 14 години сме заедно вече, а ми се струва, че онзи ден се забивахме на Строежа в Студенцията.
Този Строеж - култово  заведение беше едно време! Дали го има все още?
Моята съквартирантка си носеше лъжички оттам Crazy

# 643
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
...
Този Строеж - култово  заведение беше едно време! Дали го има все още?
...

Има го, има го ..., ама вече е културно заведение  Wink Тип пицария Simple Smile

Честито на Вили, прекрасна беше   bouquet
Честит приз на green eyes  Hug

# 644
Вили,честито  bouquet
Честито на всички момичета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт