Дядо Коледа бързо ти при нас ела,мамите от ИБ те чакаме с усмивка на уста-тема13

• 19 631
  • 695
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Йо хо хо Честито Рождество Христово , бъдете живи и здрави вие и вашите семейства , радост и уют във сърцата и душата , бъдете благословени  Hug

При нас питката я прави сестра ми, беше много вкусна , на конци , сладка и се топеше в устата , ммм  Heart Eyes

Муцунка цяла вечер си игра с едни слушалки за компютър , подаръците ще ги носи дядо Коледа ( в ролята на татко и ) тази вечер та ще има комедия  Crazy

За тази вечер традиционно приготвихме капама , която отлежава сега на балконЯ преди да я бухнем във фурната   chef

# 121
  • Сливен
Честита Коледа и от нас - много ме развълнувахте като чета колко светъл празник сте имали в семействата си  Hug
Ние празнувахме с моите родители и брат ми до преди малко, защото вчера ММ беше на границата и се върна почти  в полунощ, а в 17ч. днес пак заминава и това беше най-удобното време. Важното е, че се събрахме все пак.
Ивка вика на Дядо Коледа - Коле, който носи "Дари" (подаръци)  Laughing
Хубав ден  Hug

# 122
  • Sydney
Юхууууу, ЧЕСТИТА КОЛЕДА момичетааааа Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Пожелавам Вие, децата и семействата Ви да сте много здрави и щастливи Simple Smile

Извинявам, че, че не пиша, наистина нямам време... не съм и чела... иначе сме добре, бавно, бавно се приближаваме до дестинацията Simple Smile

Пожелавам ви светли празници и весело посрещане на Новата година Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 123
Честита Коледа и от мен, любими  Hug Hug  Hug Hug  Hug Hug  Mr. Green

# 124
  • Габрово
Честита Коледа и от мен! Вие и близките ви да сте много здрави, усмихнати и погълнати от положителни емоции, да сте винаги близо един до друг.

Бени, късмет и успех до финала.

Питката на мама беше хубава, а парата се падна на Иглика.

Липсваше ми брат ми, когото не съм виждала от 8 год. и малката му сладка дъщеричка - моя племенница, която е на 6 мес. и още не съм гушкала. 

# 125
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
ЧЕСТИТA КОЛЕДA, бъдете много здрaви и щaстливи !!!

Тоничкa, дa ви е жив и здрaв именникa  bouquet

# 126
  • shumen
Честита Коледа на всички!
Да сте живи и здрави и много да Ви радват малките съкровища.
Тони,честит имен ден и месечинка на Хриско.Да е жив и здрав и много да Ви слуша.
Ние си поличхме част от подаръците,а другите за Нова Година,че тогава ще сме при нашите на Шумен.Месечко,Вие няма ли да си ходите с ТМ и Борко?Много искам да го видя и да му нащипя бузките,ама не се знае кога ще се засечем там.

# 127
Честита Коледа !!!

И при нас парата се падна при Влади  Mr. Green Какво ще ги правим тези деца с тези парички, аз предложих да продадем Влади в Гърция, та да намажем от него и ние парички (това в кръга на шегата, естествено).

# 128
  • Варна
Доообър ден, почивате ли, почивате ли  Mr. Green, само така , сега до връх нова година смятам да не ям и пия  Joy, да почине организма , колкото и да не си ял като си чопнеш от тук , оттам и си напълнил тумбака  hahaha

Да ви разкажа за снощната среща на муцуни с дядо ви Коледа, премени се моят мъж и звъни на вратата, Лиян първа кипра да отваря ииии само като го видя и като отвори едно гърло , пищи от страх милото , уплаши се от брадата , поседна дядото на дивана , опита се да я примами с подаръците но не би, страх го е детето , та накрая махна брадата и тя си го позна и гушна  Heart Eyes, та така първата среща с живият дядо не мина добре, надяваме се живот и здраве догодина втората да е успешна  Mr. Green

Весели празници  Hug

# 129
Цяла седмица не мога да сколасам да ви прочета.  Само да се запиша и да ви пожелая Честита Коледа и Весели Празници!   Hug
Като дочета - повече.   Mr. Green

# 130
  • до едно тепе
Честита Коледа!
Не мога да стигна до компа от толкова празнуване и готвене. Питката ми стана екстра,а едната паричка(бях мушнала 2) се падна на мен Whistling . Свеки изби рибата на тая Бъдни вечер, ааа исках да кажа сготви я. Отидох наточила се да ям сърмички, а то каква изненадааа чакаше ни пълнен шаран. Останали 2 от Никулден и жената решила да си разчисти камерата ooooh! Потъпкахме всички традиции Shocked
Слав много се зарадва на всички подаръци и вече половината са строшени hahaha Чакаме още 2 тези дни та дано поне те са по-здрави hahaha
Стига толкоз от нас, че трябва да си дослепя меденките Whistling

# 131
  • Варна
Честито Рождество Христово, мили мами !!! Бъдете живи и здрави, както вие, така и семействата ви  Hug
Тази Коледа беше специална и прекрасна, толкова уютна и красива със сгушеното човече в обятията ми и с любимите ми хора около мен, и кучето разбира се  Mr. Green Получихме много и все хубави подаръци  Heart Eyes
Тоничка, Честит Имен Ден на Хриско, с малко закъснение  Embarassed Пожелавам му да е много здравичък, да папка много и слушка мама, другата година по това време да бяга край елхата  Hug

Скрит текст:
Естествено днес се намери кой да ни развали настроението. Свекърите дойдоха и не донесоха нищо нито на нас, нито на детето. На мъжа ми му стана много обидно, целия посърна, моите родители ни засипаха с подаръци, а неговите нищо ... Не че нямат възможност, напротив  Tired На всичкото отгоре дойдоха кашлящи и кихащи, а твърдяха че нищо им нямало, леко били настинали, ММ им се разсърди, аз този път не замълчах и си взех детето, и сега сме скарани. Няма по - несъобразителни хора  #Cussing out Сега треперя да не се разболее, че и ваксини ни чакат началото на Януари  #2gunfire Много ми се искаше по друг начин да стоят нещата, много ми е обидно  Sad

Весели Празници на всички, нека да бъде топло в душите и сърцата ни  Hug

# 132
Честита Коледа мамчета!Много здраве,щастие и детски смях във всеки дом.
И ние изкарахме хубаво ,с много подаръци за всички с  най близките ни .
На Рали също  й се падна паричката от питката.
Честито на всички именници!

# 133
Петеее, връщам жеста и ти пожелавам честит рожден ден и тук  Hug Hug Да си жива и здрава и все толкова готина  Hug Hug
Честита Коледа  Heart Eyes

# 134
Петеса ... чрд миличка ... да си ни жива и здрава и много щастлива  Hug

Arven Доста неприятна случка наистина. Все нещо можеха да вземат на детето, дето си вика там за 5/10 лв ... в случая е важен жеста. Не мога да си обясня защо така са постъпили, хората си знаят, но наистина е обидно  Tired
За ваксината не се притеснявай ... винаги може да се отмени  Hug

Поспалане ... твоето свеки верно е избила рибата  hahaha
Ми жената е решила да ви гощава с мръвка  Mr. Green кви са тея баници, чушки и сърми  Mr. Green

Либре ... и ние мислихме да направим номера са обличането, но точно паради тази причина се отказахме. Още е малък и не разбира и се притеснявахме да не се уплаши ... та живот и здраве другите години ще го направим  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт